1 ile 30 arası toplam 82 sonuç

Konu: You Will Never Walk Alone!! [Oghuse Kariyer]

Threaded View

Ligi şampiyon olarak bitirmene gerçekten çok sevindim ama gel gör ki Real Madrid oldukça güçlü bir ekip ve Şampiyonlar Ligi 'nde şanssız bir şekilde elendiğini düşünüyorum. Transferler konusunda ise sana ilk tavsiyem Juventus 'ta forma giyen Sebastian Giovinco 'yu mutlaka almandır. Ozellikler olarak Messi 'den aşağı kalır bir yanı yok ve performans açısındanda kendi kariyerimden örnek vereyim; Bu futbolcu ilk sene Empoli takımında kiralık oynuyordu ve kendisini 1 sene sabırsızlıkla bekledim. Geldiğindeyse bekleyişimin karşılığını aldım. 37 macta 11 gol 24 assist ( : Pekte küçümsenecek bir performans değil bence hele ki Italya liginde. Guardado hala Deportivo 'da ise serbest kalma maddesi ile takımına katabilirsin ve inan çok büyük işler başarıcaktır. Ayrıca Real Madrid 'den Miguel Torres ve Marcelo 'yu serbest kalma maddeleri ile takımına katabilirsen güzel olur ancak kolay kolay Real 'den ayrılmıyorlar. Ayrıca D/WB L olarakta Christian Pander ' e bir göz atmanı öneririm. Başarılar dilerim...
    Last edited by Smeudreant : 26.Ocak.2008 at 17:58

Mesaj Yetkileri