Sayfa 5 / 5 İlkİlk ... 345
121 ile 140 arası toplam 140 sonuç

Konu: Crash Dumps hatası çözümü (1. mesajı okuyun)

Hybrid View

Bilgisayarınıza Unlockeri İndirin Ve Kurun

C:\Documents and Settings\KullanıcıAdınız\Belgelerim\Sports Interactive\Football Manager 2009\Crash dumps
    Klasörüne gelin sağ tıklayın unlockere tıklayın eyLem yok yazan yeri siL yapın Ok diyin sonra oyuna girin dewam edin bu size 3-4 ay gider oyunu 1 ay geçtikten sonra kaydedin kesin çözüm değil ama genede idare eder

ben şöyle bi sorunum var maç içindeyken atıyor bi hata veriyor tamam tamam dedikten sonra tekrar giriyior ama maç içinde 5 kez yapıyor bunu nasıl çözümleriz

Nesil
    2003
    Yer
    Kırklareli, Ankara

Hatanın ne olduğunu belirtirsen tam olarak daha kesin cevaplar bulabiliriz bir de kullandığın skin veya grafik dosyalarında sorun olabilir.

bende bir kere bu crash dumps hatası çıktı şu an yeni bir kariyer açtım acaba bunda da hata verir mi yani kesin olarak hata veriyorsa boşuna oynamıyayım.

ya ben bu yamayı yuledıkten sonra benden cd istiyor ama ben cd ile yuklememıstım oyunu :S

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by umutyuku View Post
    ya ben bu yamayı yuledıkten sonra benden cd istiyor ama ben cd ile yuklememıstım oyunu :S
    Hangi yamadan bahsediyorsun?
    Crash Dump konusu ile alakası nedir?
    cd ile yükledin ama orjinal cd mi?

Nesil
    2006
    Yer
    Varşova

Arkadaşlar şöyle bir örnekleme yapmak istiyorum benim durumumda olanlar için. Eğer crash dumps hatası oyunu açmanızı engelliyorsa:

Desktop bilgisayarımda fm 2009 u çok rahat şekilde oynarken bir türlü laptopımda bu oyunu oynayamadım. Kurmak için neler denemedim ama hep aynı sorun crash dumps. Oyun açılmıyordu. Bende şöyle bir çözüm düşündüm. Fm i çalıştırabildiğim desktopımın bütün fm dosyalarını bir dvd ye attım. program files, belgelerim ve application data içindeki bütün fm klasörlerini dvd ye kopyaladım. Laptoptan fm i tamamen kaldırdım ve dvd ye kopyaladığım tüm dosyları yerlerine kopyalayıp yapıştırdım. Şu an oyunu hatasız oynayabiliyorum. Hiç açamayan arkadaşlar için çözüm olabilir. Bilgisayarında fm kurulu bir arkadaşınızdan kopyalayabilir veya bir başka bilgisayara kurup çalıştırıp kopyasını alıp kendi bilgisayarınıza aktarabilirsiniz.

Sevgiler...

Sonunda bendede oldu hayirli olsun.Anladigim kadariyla bunun bir cozumu yok

Nesil
    2006
    Yer
    Gebze/Kocaeli

arkadaşlar oyunu oynarken virüs programınızı devre dışı bırakın ben bu çözümü kullanıyorum ve bu çözümü buldumdan beri böle bişi olmadı

crash dumps hatasının şimdi kesin bir çözümü yokmu arkadaşlar ben bişey anlamadım yaa

beyler her kafadan bi ses cıkmasın lütfenn..efed bu sorun yasanıoo bendede 5 aralık 2009 da crash dumps hatasını verdi.. ve nasıl düselticem bu hatayı vermemesi icin ne yabmalıyım gzll bi sekilde anlatırsanız sevinirim..

Sayfa 5 / 5 İlkİlk ... 345

Mesaj Yetkileri