BEYAZ-KIRMIZI ANADOLU YILDIZI
Yeni Kariyerim Sivasspor ile.
Bundan önceki kariyerlerim Oyundaki hata nedeniyle tamamlanamamıştı,İnşAllah bu oyun baya bi uzun soluklu olacak.
Versiyon : 8.00
Data : Büyük
Hazırlık Kampı
Transferler
Az Sonra...
BEYAZ-KIRMIZI ANADOLU YILDIZI
Yeni Kariyerim Sivasspor ile.
Bundan önceki kariyerlerim Oyundaki hata nedeniyle tamamlanamamıştı,İnşAllah bu oyun baya bi uzun soluklu olacak.
Versiyon : 8.00
Data : Büyük
Hazırlık Kampı
Transferler
Az Sonra...
Başarılar dilerim umarım şampiyonluğa oynarsın![]()
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Bol Şans umarım İyi Bi KAriyer Olur ilk 10'a Girmen Başarı![]()
başarılar Serkan...
İnşAllah. Ama hedefim o kadar büyük değil. İlk 8'e girebilirsek gerçekten bir başarı elde etmiş oluruz.
TeşekkürlerBen ilk 8'i düşünüyorum. İnşAllah başarılı olurum
Teşekkür ederim Aykut
İşte Hazırlık maçlarımız ;
Hazırlık kampında 3 galibiyet 1 beraberlik ve 2 yenilgi aldık. Bence çok iyi geçti kamp dönemi. Tam anlamıyla taktiğimi belirşeyemedim. Ama arayışlarım devam ediyor. Son 2 maç avrupalı rakipler vardı bir o kadar da güçlü rakiplerdi bunlar. İyi direndik ama sonucu kalite farkı belirledi. Artık lige çok az bir zaman kaldı Ligde başarılı olabilmek için herşeyi yapacağız.
Transferler ;
Transfer dönemini kısır geçirdik. Sadece 2 oyuncu aldık. Takımda bir beyin yoktu ve haliyle bir beyine ihtiyaç vardı. Tecrübeli bir oyuncu olsun istedim ama olmadı. Sergen Yalçın'ı bu mevki için düşünmüştüm kendisi Eskişehirspor'a daha yeni geldiğini ve bu takımda devam etmek istediğini söyledi. Bizde olumlu karşıladık. Scouth'larımın tavsiyesi üzerine Arjantinli genç yetenek Alejsandro Gomez i kadroya kattım. Ondan çok şeyler bekliyorum. Murat Şahin'i ise kadroda Petkovic'den başka tecrübeli kaleci bulunmadığından transfer ettim.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Turkcell Super Lig 1.Hafta
![]()
Taktiği tam anlamıyla oturtamadım demiştim. Maça aslında çok iyi başladık. 1-0 geriye düşmemize rağmen iyi oynadık son dakika golüyle rakibimize mağlub olduk. Diyecek fazla birşey yok.
Turkcell Super Lig 2.hafta
Sivasspor 1 - 0 Denizlispor
Gol : Balili
![]()
Maça çok iyi hakim olduk. Çok iyi oynadık rakibi oynatmadık. Nitekim sonuçta Rakibimizi 1-0 mağlub ettik. Balili Bu maçta sakatlandı ve Sahalardan 2 ay uzak kalacak.
Turkcell Super Lig 3.hafta
![]()
Çok kötü oynadık. Taktiğimi oturtamadım demiştim bu maçta açık verdik. Artık 4-4-2 sistemiyle lig de mücadelemizi vereceğiz.
Turkcell Super Lig 4.hafta
FENERBAHÇE KADIKÖY ŞÜKRÜ SARAÇOĞLU
FENERBAHÇE
SİVASSPOR
Fenerbahçe takımını her yönden çökerttik. İstatistiklerle birlikte koydum ki ss yi Ben değil İstatistikler konuşsun.
Turkcell Super Lig 5.hafta
Fenerbahçe galibiyetiyle rehabete kapıldık. Maçı rahat alırız dedik. Rahat kaybettik
Turkcell Super Lig 6.hafta
Söyleyecek fazla bir şey yok. Çok fazla rehabete kapıldık. Evimizde kaybettik Üzgünüz. Önümüzde Kupa maçı var kazanıp Moral bulmak istiyoruz.
FORTİS TURKİYE KUPASI 2.TUR
Güzel galibyet aldık. Moraller yerine geldi Önümüzdeki maçları kazanmaya bakıyoruz
6.Hafta itibariyle Kadromuz
Ve Puan durumu
Alejandro Gomez #10
![]()
Başarılar diliyorum![]()
ooooo kimleri görüyorum Serkan sen buralara uğrarmıydın?
Neyse başarılar Serkan göriyim seni
Başarılar Serkan.Kötü başlamışsın ama toparlanırsın.Fener'i deplasmanda yenmişsin tebrikler.
" Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "
Tyler Durden- Fight Club
Serkan pek iyi başlayamamışsın umarım toparlanırsın ama aldığın galibiyetlerde güzel.
Kötü sayılabilecek bir başlangıç ama Serkan toparlar.
Düzeltirsin Serkan :P Scout'un olarak Yardım Etmeye Hazırım![]()
Teşekkürler Deniz.
Ee Ferdi artık bizimde menejerlik hünerlerimizi göstermenin vakti geldiHedef ilk 8
Saolasın
TeşekkürlerKötü başladık ama yavaş yavaş toplaranıyoruz.
Saol Yunus
Teşekkürler Osman
Saol AnılBen fazla zaman ayıramam genç oyunculara Bekleki gelişsinler Oooo
Turkcell Super Lig 7.Hafta
Deplasman galibiyet serimiz devam ediyor. Futbolcularımı kutluyorum.
Turkcell Super Lig 8. Hafta
İşte Muhteşem bir deplasman grafiği daha. Manisa'yı evinde darmadağan ettik. Çok mutluyuz yavaş yavaş üstlere doğru tırmanmaya başladık. İstatistiklere dikkat !;
Turkcell Super Lig 9.Hafta
![]()
tebrikler iyi gidiyosun.bu arada şu skini kullanma bence insanın içini karartıyor:P
Yiğido'nun destekçisiyiz ... Bu arada bence ilk 8 bence düşük ... Benim GS kariyerinde , Hem sivas'a ilk devre 2 - 0 yenildim hem de adamlar 3.'üyle eşit puanla 4.'ler ... Sana bir de tavsiyem var , sade 4-4-2 oynama, bence çift ön libero ve iki kanat oyuncusu içe yönelik çok güzel olur sivasa ama Gomez'i nasıl oynatırsın bilemem ...
Serkan ya neden kendi evinde kazanamıyorsun tebrikler ama deplasmanlar süper![]()
Reel(gerçel) Sivasspor un tam tersi sonuçlar.. Başarılar diliyorum..
Öncelikle teşekkürlerBende skin arıyorum ama sevdiğim bir skim bulamadım
4-4-2 den vazgeçtim 4-0 lık maçtan sonra. Gomez'e dayalı bi sistem deniyorum şu anda 4-3-1-2.
Valla Yunus bende anlamış değilim çok dengesiz gidiyorum hatta 2 galbiiyet 4 yenilgi sonra 5 galibiyetSaol
Teşekkürler
Turkcell Super Lig 10.hafta
Beşiktaşı evinde bozguna uğrattık Mutluyuz Yola devam
Turkcell Super Lig 11.hafta
Evimizde güzel ve farklı bir galibiyet. Oyuncularımı kutluyorum.
Fortis TK. B grubu İlk Maçı ;
Turkcell Super Lig 12. hafta
Turkcell Super Lig 13.Hafta
Turkcell Super Lig 14.hafta
Turkcell Super Lig 15.hafta
Turkcell Super Lig 16.hafta
Turkcell Super Lig 17.hafta
Fortis TK 2.maç B grubu
İlk Yarı sonunda Puan durumu
![]()
İnönü'de Beşiktaş'a 4 tane atmak kolay değil. Tebrikler Serkan.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Beşiktaş maçı süper olmuş Serkan,tebrikler.Puan durumunda çok kritik bir yerdesin.Bir 3-4 maç üstüste kazansan üst sıralara yükseleceksin.
Tebrikler Serkan güzel gidiyorsun biraz daha gayretle ilk 5i zorlarsın.
Teşekkürler Kaptan
Saol Mert. Çok kritik bi yerdeyim Ocak Ayı transferleri ile daha da güçleneceğiz
Saol Yunus
Ocak Ayı Transfer Dönemi ;
Gidenler :
Alejandro Gomez ---> 500.000 $ BURSASPOR
Ivan Cvetkov ----> 230.000 $ Denizlispor
Konfory & M.Diallo ----> 0 $ Trabzonspor
Gurbanov Serbest
Mehmet Yıldız Serbest
Gelenler :
Deniz Barış ---> Kiralık
Da Zahdi Guillaume ---> Cska Sofia 850.000 $
Ahmet Dursun ----> A.Gücü 100.000 $
Antonio De Nigris ----> G.Antepspor 450.000 $
Tolga & Tuna Uzumcu -----> G.Birliği 460.000 $
Franco Razzotti --------> Velez 45.000 $
Diego Braghieri ---------> Central 50.000 $
SERGEN YALÇIN --------> ESKİŞEHİRSPOR 40.000 $
------------------------------------------------------------------------------------------------------
Transfer Dönemi Değerlendirme :
1- Guillaume Zahdi :
Takımdaki forvet azlığı ve Balili ve M.Yıldızın formsuzluğu yüzünden Takıma bir forvet alma ihtiyacı duydum.
Cvetkov ile yolları ayırdık kendisi bize Eski takım arkadaşını önerdi bizde takibe aldık.
Guilliaume'nin yarım sezondaki bu performansı belkide gözümüzü boyadı ama Çok yararlı olabilecek bir transfer.
2.Antonio De Nigris
Kendisi klubumuzu arayıp takıma katılmak istediğini söyledi. Bizde o gün Mehmet Yıldız ile yolları ayırmıştık. De Nigris ile sadece 2 saat içinde anlaştık. Ve Kendisini Sivasspor'lu yaptık.
3. TOLGA DOGANTEZ & TUNA UZUMCU
Lider takımda mutlu olmayan 2 stoper. Bizimde acil stopere ihtiyacımız vardı ve ucuz bir miktara 2 sinide Sivasspor'lu yaptık.
4. Sergen Yalçın
Alejandro Gomez'in gitmesinden sonra takımın oyun kurucu görevi boş kalmıştı. Bunu Sergen Yalçın ile doldurduk.
ve 2 Tane Arjantinden pırıl pırıl gençler aldık. Onları bu sezon oynatıp bir dahaki sezon kiraya vermeyi düşünüyorum. Neden derseniz Şu an takımda onlara da görev düşebilir.
Transferler Sonrası kadro :
Umarım transferlerinden verim alabilirsin. Ancak Alejandro'yu gönderip Sergen'i alman yanlış olmuş bence.
Tebrikler Serkan transferlerini çok beğendim umarım bu transferle istediğini yakalayabilirsin De Nigris içlerinde en çok beğendiğim oyuncu oldu![]()
Transfer politikanı çok sevdim Serkan.Transferler tam yerine göre, De Nigris transferi çok iyi olmuş.Takıma alıştığı zaman onu durdurana aşk olsun.![]()
Serkan Anadolu klüplerine karşı hücum oyna bence daha yararlı olur
Mehmet Yıldız'ı neden serbest bırakıyorsun ki? Bu kararın bana göre çok yanlış. Neyse devamını bekliyoruz.![]()
Başarılar dilerim iyi gidiyorsun
Transferler bence yanlış olmuş...
Umarın yanılırım Serkan..
Oyunun Save'si bozulduğu için kariyere Devam edemeyeceğim. Belki daha sonra Yeni bir kariyerle karşınızda olabilirim.
Takip Eden herkes'e çok teşekkür ederim.