İnşAllah. Ama hedefim o kadar büyük değil. İlk 8'e girebilirsek gerçekten bir başarı elde etmiş oluruz.
TeşekkürlerBen ilk 8'i düşünüyorum. İnşAllah başarılı olurum
Teşekkür ederim Aykut
İşte Hazırlık maçlarımız ;
Hazırlık kampında 3 galibiyet 1 beraberlik ve 2 yenilgi aldık. Bence çok iyi geçti kamp dönemi. Tam anlamıyla taktiğimi belirşeyemedim. Ama arayışlarım devam ediyor. Son 2 maç avrupalı rakipler vardı bir o kadar da güçlü rakiplerdi bunlar. İyi direndik ama sonucu kalite farkı belirledi. Artık lige çok az bir zaman kaldı Ligde başarılı olabilmek için herşeyi yapacağız.
Transferler ;
Transfer dönemini kısır geçirdik. Sadece 2 oyuncu aldık. Takımda bir beyin yoktu ve haliyle bir beyine ihtiyaç vardı. Tecrübeli bir oyuncu olsun istedim ama olmadı. Sergen Yalçın'ı bu mevki için düşünmüştüm kendisi Eskişehirspor'a daha yeni geldiğini ve bu takımda devam etmek istediğini söyledi. Bizde olumlu karşıladık. Scouth'larımın tavsiyesi üzerine Arjantinli genç yetenek Alejsandro Gomez i kadroya kattım. Ondan çok şeyler bekliyorum. Murat Şahin'i ise kadroda Petkovic'den başka tecrübeli kaleci bulunmadığından transfer ettim.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Turkcell Super Lig 1.Hafta
![]()
Taktiği tam anlamıyla oturtamadım demiştim. Maça aslında çok iyi başladık. 1-0 geriye düşmemize rağmen iyi oynadık son dakika golüyle rakibimize mağlub olduk. Diyecek fazla birşey yok.
Turkcell Super Lig 2.hafta
Sivasspor 1 - 0 Denizlispor
Gol : Balili
![]()
Maça çok iyi hakim olduk. Çok iyi oynadık rakibi oynatmadık. Nitekim sonuçta Rakibimizi 1-0 mağlub ettik. Balili Bu maçta sakatlandı ve Sahalardan 2 ay uzak kalacak.
Turkcell Super Lig 3.hafta
![]()
Çok kötü oynadık. Taktiğimi oturtamadım demiştim bu maçta açık verdik. Artık 4-4-2 sistemiyle lig de mücadelemizi vereceğiz.
Turkcell Super Lig 4.hafta
FENERBAHÇE KADIKÖY ŞÜKRÜ SARAÇOĞLU
FENERBAHÇE
SİVASSPOR
Fenerbahçe takımını her yönden çökerttik. İstatistiklerle birlikte koydum ki ss yi Ben değil İstatistikler konuşsun.
Turkcell Super Lig 5.hafta
Fenerbahçe galibiyetiyle rehabete kapıldık. Maçı rahat alırız dedik. Rahat kaybettik
Turkcell Super Lig 6.hafta
Söyleyecek fazla bir şey yok. Çok fazla rehabete kapıldık. Evimizde kaybettik Üzgünüz. Önümüzde Kupa maçı var kazanıp Moral bulmak istiyoruz.
FORTİS TURKİYE KUPASI 2.TUR
Güzel galibyet aldık. Moraller yerine geldi Önümüzdeki maçları kazanmaya bakıyoruz
6.Hafta itibariyle Kadromuz
Ve Puan durumu
Alejandro Gomez #10
![]()