Teşekkürler..
Eski günlerinden de daha iyi yapmaya kararlıyım.
Uçacak.. Uyum sorunu çıkacağını zannetmiyorum. Biz aile gibiyiz. Hatta Sedlak bana "baba" diyor.Anlamını bildiğini sanmıyorum gerçi. Sıcak bir ortam yani.
Lig Maratonu Başladı..
G.B.Oftaş 1 - 0 Gaziantepspor
Oftaş Maçın genelinde üstündü ve 87. dakikada Tekin Çağatay ile golü buldu: 1-0 .
Sir Işık maçtan sonra "Kötü bir oyun sergiledik ve kaybettik.Taktiğim üzerinde çalışıyorum. 4-1-2-2-1'den vazgeçmeyeceğim ancak oyun stilimde birkaç cesur değişiklik olacak" dedi.
Gaziantepspor 2 - 0 Trabzonspor
20. Dakikada Fredrik Risp, Kaba Diawara'ya arkadan sert bir şekilde kaydı ve kırmızı kart gördü. 40. Dakikada sol kanattan dribbling yapan Kaba Diawara altıpas civarına ortayı açtı. Orada bulunan Volkan Arslan düzgün bir vuruşla topu ağlarla buluşturdu: 1-0. 63. Dakikada Marciej Iwanski başlattığı atağı 25 metreden sol ayağıyla düzgün sert bir vuruşla bitirdi: 2-0.
Denizlispor 2 - 1 Gaziantepspor
6. Dakikada Matias Cahais'in yaptığı hatalı müdahaleyle Denizlispor penaltı kazandı. Selahattin Kınalı penaltıyı gole çevirdi: 1-0. 9. Dakikada Matias Cahais yine hatalı bir müdahale yaptı ve Denizlispor yine penaltı kazandı. Ancak yeni olan birşey vardı. Penaltıyı Roman Kratochvil kullandı ve gole çevirdi: 2-0. Bu iki golden sonra Denizlisporun uzaktan cılız şutları dışında hiç atağı olmadı. Gaziantep sürekli yükleniyordu ve gol 68'de Kaba Diawara'dan geldi: 2-1.
Maç boyunca Denizlispor'u kontrolü altında tutan G.Antepspor, 6 ve 9. dakikalarda penaltıdan yediği gollerle yenildi. Maçın Adamı: Matias Cahais.
Gaziantepspor 0 - 0 Beşiktaş
Maç boyunca topu daha fazla ayağında tutan G.Antepspor, Beşiktaş ortasahası ve defansı arasındaki defansif uyumu kıramadı ve top üzerindeki üstünlüğünü gol yollarında gösteremedi. Beşiktaş kaliteli oyuncularıyla az ve öz geldi. Yaptığı tüm ataklarda kaleye ulaşan Beşiktaş, Ömer Çatkıç'ın kusursuz performansı karşısında gol bulamadı. Maç 0-0 bitti.
Fenerbahçe 3 - 0 Gaziantepspor
%60 lık bir topla oynama yüzdesi yakalayan Gaziantepspor kalite farkına teslim oldu. G.Antepspor ortasahayı açıp atak yapamazken Fenerbahçe her atağında kaleye şut çekiyordu.
43. Dakikada gol perdesini açan Mateja Kezman: 1-0, 55. Dakikada kendisinin ve takımının 2. golünü attı: 2-0. 62. Dakikada sol kanattan Roberto Carlos'un ortasını ters bir vuruşla G.Antepspor ağlarına yollayan Volkan Arslan farkı 3'e çıkarttı: 3-0. Fenerbahçe isabetli 7 şut buldu. Gol olmayan 4 şutta kaleci Ömer Çatkiç'in büyük başarısı vardı.
Maç sonrası Sir Işık, "Topla çok oynadık,ayağımızda tuttuk ancak Fenerbahçe ortasahasını geçemedik. Gol yollarında da biraz tutuktuk. 8 şutumuzun 7 si kaleyi bulmadı. Hal böyle olunca da yenildik. Aradaki kalite farkı Fenerbahçe'ye galibiyeti getirdi. Ancak Fenerbahçe'yi dikkatle izledim. Birdahaki maçta Fenerbahçe karşısında çok daha etkili olacağımız konusunda taraftarlarımıza söz veriyorum." dedi.
Gaziantepspor 5 - 0 Sivasspor
Maça çok hızlı başlayan Gaziantepspor ve Kaba Diawara 10. Dakikada golü buldu: 1-0. Diawara 4 dakika sonra tekrar sahnedeydi ve farkı 2'ye çıkardı: 2-0. 35. Dakikada Diawara bu sefer bireysel yeteneğini konuşturdu ve durumu 3-0 yaptı. 2. yarıda daha tedbirli oynayan G.Antep 70. Dakikada Volkan Arslan'ın müthiş şutuyla taraftarları coşturdu: 4-0. Ve 2 dakika sonra maçın yıldızı Kaba Diawara kendisinin 4. , takımının 5. golünü attı: 5-0.
Maçın ardından Sir Işık, "Galibiyetlerimiz devam edecek. Oyuncularımız kendilerine güvendikçe ve iyi oynadıkça hiçbir sorun olmayacak." dedi.
Türkiye Kupası Kalifiye 2. Tur
Gaziantepspor 2 - 0 Maltepespor
6 asını dinlendiren Gaziantepspor, 24. dakikada Özgür Yıldırım'ın uzaktan vurduğu sert şutla öne geçti: 1-0. 4 dakika sonra Erdal Kılıçarslan kalecinen dönen topu iyi takip etti ve farkı 2'ye çıkardı: 2-0. 2. yarıda sakin bir futbol oynayan Gaziantepspor gol bulamadı ve karşılaşma 2-0 tamamlandı.
Bursaspor 1 - 2 Gaziantepspor
Bursaspor yıldız oyuncusu Daniel Pancu ile 45. dakikada öne geçti: 1-0. Ancak 4 dakika sonra Kaba Diawara eşitliği sağladı: 1-1. İlk yarı bu sonuçla sona erdi. 2. yarıda Egemen Korkmaz 68. dakikada kırmızı kartla oyun dışı kaldı. 2 dakika sonra Kaba Diawara ceza sahasında yerde kaldı ve penaltıyı kendisi gole çevirdi: 1-2. Gaziantepspor deplasmandaki ilk galibiyetini almış oldu.
Bu son galibiyetlerle Gaziantepspor 8. sıraya yerleşti.
To be continued..

Anlamını bildiğini sanmıyorum gerçi. Sıcak bir ortam yani.