1 ile 7 arası toplam 7 sonuç

Konu: Siirtspor heyecanı yardımlarınıza ihtiyacım var lütfen bakın bi..

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    Ankara

Ve gelelim yeni transferlerimize

eksik olduğumuz önleri tammlamaya çalıştım

Ali Köse
    29 yaşındaki süper defans sağ Ali Köse Mükemmel oynuyor siirtspor a geldiği için mutlu olduğunu basın demecinde söledi..

Hangisi bilmiyom bilen yazsın...

Macit Cevat

28 yaşındaki defans ortada oynuyan Macit Cevat mükemmel bir oyuncu süper defans basına yaptığı demeçte siirt sporla birlikte performansının doruğuna çıkmak istediğini söledi...

Bu arada mesajlı akrdeş ben zaten siirtli değilim niye kızıyım sadece kariyeri bu takımda kullanıyorum..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    mesajlı sence transferler nasıl olmuş bir 5 tane daha yaptım koyucam şimdi

Burak Karaduman

21 yaşındaki genç oyuncu ankaragücünden 2 k ya alındı daha sonra serbest bırakıldı vasat özellikleri nedeniyle ve scouttan yaptığım araştırmada az puan verilmiş olduğu için takımımızdan attım serbest bıraktım..

Demir Osman
    28 yaşındaki ofansif orta saha orta,sağ oyuncusu mardinspordan 1 k ya alındı ve basına çok mutlu olduğunu söledi

Emrullah Güvenç
    Fortuna sıtatrd takımından transfer olan 19 yaşındaki futbolcu takımın kilit oyuncularından biri oldu ve mükemmel kaliteli bir oyuncu ofansif orta sahda oynuyor ve 60 k ya alındı..

Yavuz bayram
    20 Yaşındaki genç oyuncu serbest transferden alındı orta sağda oynuyor ve mükemmel bir futbolcu bu futbolcu siirtspora geldiği için menun olduğunu basına verdiği demeçte söledi....

Necdet Sekmen

30 yaşındaki süper defans sol oyuncusu defans soldaki eksiklik yüzünden alındı daha oynamadı ama scout puanı iyi...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Mustafa Aksit
    Defansın ve ortasahanın sağ tarafı dışında heryerde oynayabilken bu futbolcunun çok yönlü olması ve scouttan iyi puan alması nedeniyle 29 yaşındaki futbolcu transfer edildi..
    Emrah Kinik
    Ofansif orta saha orta ve forvette oynuyan bu oyuncu 26 yaşında ve performansı şuana kadar güzel...

Transferler bu kadar en kısa zamanda gidenbleride yazıcam 16 kişi gitti..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Elazığspor:1 Siirtspor:2 Hazırlık maçı sonucu
    Ss ler nasıl koyuluyor anlatırsanız koyucam

Goller:Bulut gürçay,serkan gedik

Lütfen yardım ss nasıl konuluyo......
    Last edited by okartal : 30.Ocak.2008 at 22:38 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri