1 ile 7 arası toplam 7 sonuç

Konu: Siirtspor heyecanı yardımlarınıza ihtiyacım var lütfen bakın bi..

Threaded View

Nesil
    2008
    Yer
    Ankara

sağolasın arkadaşım takip edersen sevinirim bide transfer yada taktik önerin varsa bu konuya eklesen çok sevinirim siirt için yada link falanda olabilir
    Lige başlıcam hala ilgilenen yok of ya lütfen konuyu takip eden varsa bir msj yazsın ltf...

İŞTE HAZIRLIK MAÇIM İLK MAÇIMIN SS Sİ SÜPER SİİRTSPOR RAHAT KAZANDI.. SİİETSPOR-ELAZIĞSPOR
    Maçtan sonra maraton programına konuşan teknik direktör hakan Şampiyon olacakalrını ve bunuda hazırlık maçında 2.liga ekibi elazığspora karşı gösterdiklerini söledi..

Elazığspor t.d. Şerafettin Tutas siirtspor ekibinin soyunma odasına girerek oyuncuları ve teknik direktörü kutladı ve lig a yı hakettiklerini söledi ve başarılar diyerek çıktı..

Veeeeeeee Lig maratonu başlıyor hedef süperlige çıkmak

----

Teknik direktör hakan ilk resmi maçı için heyecanlı olduğu gözlerden kaçmamıştı.......

İlk maç biraz şanssız geçti ilk önce adıyamanspor 1-0 yaptı daha sonra 1-1 yaptık ve dk.62 de şanssız bir gol yiyerek lige kötü başladık ancak 2. maçta bunu telafi ettik...

.......................İkinci Maç................
    Siirtspor-Şanlıurfa bld spor

----

İkinci maç süper oynadık ama karşı takımında hakkını yememek lazım başabaş bir mücadele oldu ancak 2-1 kazanan taraf biz olduk özellikle son 10 dkkada defans solun hafif sakatlanması ve yedeğe defans sol koymamış olmam tam 5pozisyona nedne oldu birinde kale boştu adam dışarı attı yinede güzel maçtı tüm takımıma tebrikler....Ayrıca şanlıurfa belediyesine geçmiş olsun..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    2 maç daha oynadım süperligde sonanda 1-2 berabere kaldım kupada 1-0 haksız ve şanssız bir mağlubiyet aldım ama yinede siirt iyimi sizce hazırlıkmaçı dahil 5 maçtan 2 galibiyet 1 beraberlik 2 mağlubiyet........
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    2 maç daha oynadım süperligde sonanda 1-2 berabere kaldım kupada 1-0 haksız ve şanssız bir mağlubiyet aldım ama yinede siirt iyimi sizce hazırlıkmaçı dahil 5 maçtan 2 galibiyet 1 beraberlik 2 mağlubiyet........
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    ssleri yarın koyucam
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    ssleri yarın koyucam
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    ya of tokatada 4-0 yenildim arkadaşlar ltf ayrdım ne yapmalıyım
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Konuyu LÜtfen Kİlİtlermİsİnİz Karİyere Devam EtmİyeceĞİm Fm 2008 Caglİarİ İle Devam EdİceĞİm...
    Last edited by okartal : 02.Şubat.2008 at 11:07 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri