-
@Pazzini_06
Şu an almayı planlamıyorum fakat Sezon sonunda yeni bir klüple anlaşırsam eğer transfer edeceğim ilk genç yetenek olacağının temennisini verebilirim Bolatelli için.
@Altaylee1914
Delpiero gibi bir isimle çalışmak gerçekten her Managerin yaşaması gereken bir deneyim olmalı. 35 yaşına geldi ve Coach olarak Juventus 'a emek vermeye devam ediyor. Kaldı ki özellikleri de oldukça güzel. Efsane olmak kolay değil hele ki Delpiero gibi bir efsane olmak hiç kolay değil.
@Peacetr
Sanırım adın Barış ( : Takımına ve kadrona güveniyorsan eğer rahat kazanabileceğin maçlarda I expect win, büyük maçlarda ister evinde olsun ister deplasmanda farketmez bu benim şahsi görüşüm For the Fans, Kaybettiğin zamanda takımına ılımlı yaklaşacak bir konuşma seçimlerin arasında olsun. Konuşmalar tam aklımda değil ( az çok tercüme ederek gerekli konuşmaları zaten seçebilirsin ya da sanırım daha önce bu konuşmalarla ilgili topicler açılmıştı ordan bilgi alabilirsin ) + Yardımcı antenöründen de yardım alabilirsin bu konuda, ben şu ana kadar yardımcı antrenörümün takımı olumsuz etkileyecek bir konuşmasını görmedim.
Mesaj Yetkileri