Bende sevdim güzel bir adama venziyor birazdan basın toplantısında tüm futbolcular imza atıcak duyurulur..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Teşekkür ederim..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Teşekkür ederim uyum sorunu olmazsa süper olucak..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Di silvestri yi arama yaptım ancak çıkmadı versiyonum bu arada: 8.0.0
Acquafresca ise özellikleri düşük ama tavsiyen üzerine 65 k bütçem var onun için alamam sezon sonunda belki...
TÜM YORUM YAPAN ARKADAŞALRA TEŞEKKÜR EDERİM...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bilemiyorum bende aramada çıkmıyor neden olabilir bilen varsa sölesin??
Sanada yorumun ve tavsiyen için teşekkür ederim..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Evet sayın Seyirciler ben RAI SPORT muhabiri alessandro saat 10:20 itibariyle sabahın köründe bizi kaldırıp buraya getiren ve büyük ihtimal dandik iki üç adam alıcak olan daha işi bilmeyen Okartal piero'nun basın toplantısı başlamıştır..Şimdi söz Okartal bey de...
Okartal piero:Höst uleyn adamları gördünmü görücen neyse ben başlıyım..
Evet sayın basın mensupları sizi buraya yeni transferlerimizle resmi imza atmaya çağırdım tabi siz bunların kim olduğunu bilmiyorsunuz sadece kariyerseverler biliyor şimdi onları sırasıyla çağırıp tanıyalım..Şimdi kadromun on nuamrası mükemmel yıldız ismini söylemiyim kendisi gelince görün yıldızım gir bakem içeri..
Petek dinçöz:Nice mutlu yılara doğum günü hatrına....
Okartal piero:La senin ne işin var ben yıldızı bekliyodum la...
Muhabir:Efendim yeni transferiniz hangi mevkide diye sorarak dalga geçer..
Diğer muhabirler gğlmeye başlarlar
O sırada oda kim
Okartal piero:KESİN YILDIZIM GELDİ..Der ve dediğine pişman olur çünkü..
Ve oda kim???
Fatih Ürek:Hadi hadi hadiiiiiiiiiii
O sırada mühim yıldız çıkar herkes kapıya bakar ve giren yeni transfer
Gaizka mendietadır Ve okartal piero sonunda geldiğinesevinir ve Muhabire gülerek işte yeni transferimiz Midlessborg dan 750 bin dolara 2 yıllık imza attı..
Ve 2inci bomba o geliyor o geliyor türk milli takımının eski yıldızı geliyor o İLHAN MANSIZ geliyor serbest transferden 2 yıllık imza attı....
Veeee 3. yıldız geliyor oda kim işte ooo İbrahim Ba Geliyo r sezon sonuna kadar cagliari formasına kiralık olarak bağlandı..
Veeeeee 4. mükemmel yıldız Ruben Olivera mükemmel yıldız 1.7 milyon dolara 2 seneliğine cagliari formasına bağlandı...
ve 5. mükemmel kalecifiorentinadan 450 k dolara alınan müthiş kaleci 29 yaşındaki Cristiano Lupatelli
Ve son transferimiz genç yıldızımız 80 k dolara alınan Alejandro Gomez 3 yıllığına sözleşme imzaladı
Basın toplantısı bitmiştir...
Antremandaki konuşmalar yeni transferlerle
Okartal Piero:Acaba fatih ürek ve petek dinçöz nerden çıktı çocuklar..
Mendieta:Hocam ben getirdim fatih ürkle petek dinçözü show olsun diye
Okartal Piero:Aferin laa
Hadi neyse çıkın antremana da kendinizi gösterin
Sayın kariyer severler bu transferlerle transfer bütçem sadece 55 k dolar kalmıştır eğer kiralık veya 55 k dan ucuz bildiğiniz ab vatandaşlıklı defans sol veya defans orta varsa lütfen yazınız..