Quote Originally Posted by Sergio_Aguero View Post
Transfer poltikalarınız nasıl olacak
Transfer politikam öncelikle kadrodaki genel eksiklikleri kapatmak sonra bütçemiz dahilinde yaptığım özel taktiklere , özel mevki adamı almak şeklinde olacak.Yani genel olarak çok transfer yerine nokta transferler yapmayı planlıyorum
Quote Originally Posted by RoNNiE91 View Post

"Oyun tarzınızı nasıl oluşturmayı düşünüyorsunuz?Yani tecrübeli olmayan oyuncularla nasıl bir yol çizmeyi düşünüyorsunuz?"
Bizzat eski bi futbolcu olmam dolayısıyla genç oyuncularıma eğitimi ben vereceğim , geçmişten günümze kadar edindiğim tüm bilgilere onlara aktarmak benim için bir zevk olacak..Şimdiden kendimi eski günlerimde hissettim bile! Tribünlerimiz hep dolu olacak ve gençlerimiz coşacak gibi geliyor!

Quote Originally Posted by ShevAnil View Post
Favorim Nott. Hepinize Bol Şans
Sorum; Peki Sadece 1 Takım Üst Lige Çıkarsa Ne Olucak ?
1 takım üst ligeç çıkmış olacak
1 takım diğer takımlara göre menejeri daha kaliteli ki üst lige çıkmış demektir..

Quote Originally Posted by a.arıcı-11 View Post
hepinize başarılar sorum genel olucak
neden ingiltere ve neden bu kadar alt liglerden takımlar
Şahsen futbol yaşantıma zaten menejer oladak devam etmek isteğim vardı ve kesinlikle bir kulüpte güzel bir işe başlayacaktım! En iyi teklif Millwall'dan geldi ve bende kabul ettim..
--
Öncelikle İngilterenin soğuk ve yağmurlu iklimine ayak uydurmak beni biraz zorlayacak gibi fakat fiziksel olarak her şarta hazır bir insanım.Önemli olan psikolojik açıdan taraftarın bana verdiği destek ve inançtır.Yeni takımım Millwall uzun süredir görüştüğüm ve takip ettiğim bir kulüp olduğu için sıkıntı yaşayacağımı sanmıyorum! Yine de ingiltere ligleri zorlu liglerdir başarı için çok çalışmak şart! Bende başarı için ne gerekiyorsa yapacağım!