1 ile 30 arası toplam 115 sonuç

Konu: Kanarya mı Kartal mı? (Ortak Kariyer)

Threaded View

Nesil
    2008
    Yer
    Ankara

BJK TV MUHABİRİ:Evet sayın seyirciler şuanda Bjk tvden naklen yayınlanan yeniş teknik direktör okartal pieronun basın toplantısını yayınlıyoruz ş.imdi sözü Teknik direktör okartal Pieroya bırakıyorum..
    T.D.Okartal Piero:Sayın basın mensupları hoşgeldiniz
    Basın mensupları:Hoşbulduk
    T.D Okartal Piero:Öncelikle Bjk Futbol kulübüne Gelme amcım Küçüklükten beri tuttuğum Gönülden sevdiğim bu takıma Büyük başarılar getirmektir şimdi sorularınızı alabilirim..
    Yunusgs(Atv muhabiri):Sayın Okartal Piero Hangi bölgelere transfer yapmayı düşünüyorsunuz?
    T.D Okartal Piero:Takıma forvet hattına bobonun yanına güzel bir forvet almayı düşünüyorum bunuda Fatih tekke yada Deivid ile doldurmayı düşünüyorum ancak Deivid ile anlaşılırsa Diatta yollanılacaktır...Ayrıca bu güzel forveti aldıktan sonra Güzel bir yıldızda ytakıma kazandırılmaya çalışılacak ismi sürpriz olsun..
    Yunusgs(Atv Muhabiri): Diatta Higuain Ve Ricardinho Gönderilicekmi?
    T.D Okartal: Diatta nın gitmesi kesin değil ancak heran gidebilir higuaini de yeni forvet alınan kadar satmayı düşünmüyorum ancak bir forvet alındığında higuain gönderilebilir..Ricardinho konusunda isr Ricardinho taraftarımızın taktığı lakapla Rico Paşa dır ve Paşalar kolay yetişmez geçmişi kolay silinmez ve futboluna laf edilmez o yüzden Ricardinho benim anahtar oyuncum olacaktır ve hiçbir zaman satılmayacaktır...
    Yunusgs(Atv Muhabiri): Bu sezonki hedefleriniz nelerdir
    Öncelikli Hedefim Ligde Şampiyon olmak ve ezeli rakiplerimi geride bırakarak tüm ulusal kupaları almak türkiye kupası türkiye süper kupası gibi..Ayrıca Uefa kupasında Yarı final oynamak hatta kupayı kaldırmak hedefimdir

Sayın Basın Mensupları İyi günler dilerim
    Last edited by okartal : 04.Şubat.2008 at 13:43 Reason: düzenleme

Mesaj Yetkileri