1 ile 27 arası toplam 27 sonuç

Konu: (Kayserispor)Hedef :Şampiyonluk

Hybrid View

Quote Originally Posted by Sergio_Aguero View Post
    Başarılar dielrim iyi başlamışın ancak alattini satman iyi olmamış
    Ya Tek Forvet Oynuorm O yuzden Satmak istedim teklif gelincede yolladım

Uefa Ön eLeme macında Gorica ' yı Nedense biraz Zorlansamda Gectim... Sıradaki Kurayı heyecanla beklıyordum...

Gorıca Macından Sora asıl hedefim olan Lige Dönüyordum.. ve Zorlu Bir G.Antep Deplasmanı Beni Beklıyordu...

Mac Sorası Yapılan Yorumlara Göre 2 Tarafın Lehine mac olabilirde Hiç Bir ekip fileleri havalandıramadı Dostca Bir Mücadele İzledik...
    Ama Gercekten Antep Kalesinde Ömer olmasaydı Bu mac Bizimdi ama olmadı İlk Puan Kaybımızıda tattık Bundan ders cıkarmamız lazım,Önümüzdeki maclara Bakıcaz...
    Bir Sonraki Mac Kasımpaşaylaydı Ve Şampiyonluga oynuyan bir Ekip İçin Mutlak Galip gelinmesi gereken Bir mactı ; Çünki Büyük Bir takım Asla Ard Arda Puan Kaybetmemeliydi...

Evet Macı Almıstık Ama Aaritalo nun Sakatlanması Herkesi Üzmüştü Aaritalo gibi bi oyuncunun yerini doldurmak o kadarda kolay olmuyacaktı ancak ! Takımda Erdal Günes,Fatih Ceylan gibi Cok Yetenekli Açık oyuncularıda vardı....

Ve Yine Bir Deplasman Macı Yaklaşıyordu .... Zorlu Bir G.birligi deplasmanı vardı Önümüzde Cok İyi Oynadık Ama Cok Şanşsızdık !...

Resimdende Anlıyacağınız Gibi G.bırlıgı bizden Cok Üstün Oynamadı hatta Biz Daha fazla Şut Cektık Ama olmadı ! Futbolda Şans Faktörünü Bİr Kez Daha Hatırladık....
    Ama Puan Kayıpları Artmaya baslamıstı ve Şanş Faktörünü bi kenara bırakıp .. Önümüze Bakıcaktık...
    Önümüzde Cok Büyük Bir Mac Vardı, Fenerbahce Macı Liderlik İcin ÇEkiştigimiz Rakiplerden Biriydi Fenerbahçe... Ve Eger Kazanırsak Gercekten Harika Bir Başarı ya imza atıcaktık ! Ligin Başından Beri Kendı Sahamızda Hiç Mac vermedık Ve Taraftarımız sayesındede vermeye Niyetımız Yoktu ! Fenerbahce Karsısında Cok üstün Oynadığımız Macı Son dakika Golüyle Kazandık....

Bu Arada UEFA 'dada Yolumuza Son Sürat Devam Ediyorduk Rakibimiz KopenhaK ! dı Ama Onlarıda Danımarkada 4-0 yenmıstık Bu cok ama cok avantajlı bir skordu ama bunu korumak daha önemliydi Cok önemli silahları vardı ! Tr deki macta ise kapandık Ve 0-0 bitirip UEFA da gruplara kalmayı basardık.... Grup Şöleydi:
    -AEK
    -Rennes
    -AZ
    -Kayserispor
    -Palermo

Uefa , Lig derken Cok Yogun Bir Fixtur ümüz oluşmuştu ve Çogu Futbolcumuz Buna alısık deildi ... Önümüzde Türkiye Kupası Ön eleme Macı vardı Ve Rakip Güçlü Yigidolardı..... Korktugum oldu ve malup olduk ! Artık Tr kupasında degildik...

Gercekten Üzülmüştük Türkiye Kupası Fazla Prestijli bir kupa olmasada Maddi Açıdan Önemliydi.... malesef elenmiştik...

Sivas Macında Morali alt-üst olmuş olarak Galatasaray macına Cıkıcaktık ! Macın Evimizde Olması Bize Bir Artıydı ama rakip Çok saglamdı

Ciddi anlamda Üstün Oldugumuz macı Kaybettik Galatasaray'ın Kaleye SAdece 2 şutu
    vardı ! ligdeki Puan Kayıplarımızdan Birini Daha yaşadık ! ve evimizde ilk maglubuyetımızı aldık Bu sezon....

takımı Toparlamaya calısıodum ama Olmuyodu Bir Puan Kaybıda Ankaraspor deplasmanında Yaşadık ! ama aRtık Buna Bir Dur dememız lazımdı....! ! ! ! !
    Oluşan sonuclar Sonuca Ligde 5.Sıradaydım Ve 4.sıradakı Rakibim Bursa ile Kendı Evimde Cok Önemli Bir mac vardı ! en Az Galatasaray-Fenerbahce Veye Besıktas macları kadar önemlıydı bu mac ! ve Aslanlar gibi Cıkıp Kazadık

Saidou 2 qol Attı Bu macta

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Devamııı Pek Yakında !....
    Last edited by kebogunduz92 : 04.Şubat.2008 at 19:44 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri