Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maçın sonucu ne olur?

Voters
18. You may not vote on this poll
  • Trabzonspor Kazanır

12 66.67%
  • Berabere Biter

6 33.33%
  • Bursaspor Kazanır

0 0%
1 ile 30 arası toplam 46 sonuç

Konu: TSL 21. Hafta | Trabzonspor - Bursaspor

Hybrid View

Ligin kalitesiz ve düşme adayı olan iki takımının oynayacağı bir maç. Futbol kalitesi ve seyir zevki çok az seviyede olur. Maç çok sert geçecektir ve toleranssız bir hakem yönetirse maçı bol kartlı biter. Trabzonspor maçı alır ya da berabere biter diye düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Quote Originally Posted by Bahadır Akdeniz View Post
    Ligin kalitesiz ve düşme adayı olan iki takımının oynayacağı bir maç. Futbol kalitesi ve seyir zevki çok az seviyede olur. Maç çok sert geçecektir ve toleranssız bir hakem yönetirse maçı bol kartlı biter. Trabzonspor maçı alır ya da berabere biter diye düşünüyorum.
    Ligin kalitesiz ve düşme adayı olan bir takım olarak bu maçı alırız diyorum. Ne de olsa kümeye oynuyoruz rakibimizi yenmeliyiz tabi.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

Mesajın Son kısmına ithafen :
    KURALLARI OKUYUNUZ!
    Last edited by EreN : 04.Şubat.2008 at 19:28

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Quote Originally Posted by Bahadır Akdeniz View Post
    ligde şuan 8.yiz..Yenersek muhtemelen 6. olma ihtimalimiz var ama tabi bi kere dilinize dolanmış küme düşme lafı ondan olsa gerek bu yorum..

maça gelirsek Bursaspor'un son maçlarını takip ediyorum gerçekten çok mücadele ediyorlar..Bursa'ya karşı son yıllarda evimizde zorlanmıyorduk ama bu maçın öyle olacagını sanmıyorum..televizyon maçı vermeyecince maça gitmekte farz oldu..stat dolu olacaktır..taraftarımızla bu maçı alırız..

Mesaj Yetkileri