Bu maç ligde en çok korktuğum maçlardan birisi.Çok önemli isimler var Kayseri'de.Mehmet Topuz,Gökhan Ünal,Aydın ve özellikle çekindiğim Cangele.Çok hızlı ve etkili bir oyuncu.Bizim defansımız ise mağlum kötü.Gordon Schildenfeld bu maçta oynasa hiçde fena olmaz.Genç İbrahim Kaş'ın tecrübesizliği bize pahalıya patlamıştı zaten.

Geçmiş yıllara bakıyorumda Kayserispor'un Beşiktaş'a pek üstünlüğü yok.Geçen sene son hafta 3-0 yendiler ama o da dediğim gibi son haftaydı.Kaleci bile yıldız takımdan gelmişti.Lig kopmuştu zaten.Şöyle düşünüyorumda iki takımdaki insanlardada iki bacak ve iki kol var.Beşiktaş'ın kalitesi ve farkı var.Bu inkar edilemez ama fanatik taraftarlar Kayserispor'da bikaç iyi oyuncu olduğu için hemen Kayseri kazanır diyorlar.Beşiktaş kötü formda olsa.Liderle arasında 10-15 puan fark olsa anlarım ama Beşiktaş kötü top oynamıyor.Sadece şansız ve bireysel hatalar yapılıyor.Bu hatalarında Gordon Schildenfeld,Serdar Kurtuluş ve Mehmet Yozgatlı'nın dönmesiyle giderileceği kanısındayım.Gökhan Zan'da iyileşti.Kaygılanacak bir durum göremiyorum.

Bobo Brezilya Milli Takımına çağırılma sevinci ve hırsı var.Umarım bununla beraber bu formsuzluğunu üzerinden atar ve eski formuna döner.Holosko'da bu sıralar etkisiz bana göre.Birde geçen gün gazetede ve internette gördüm.Yönetim yabancı sayısının artmasıyla bir yabancı daha almayı düşünüyormuş.Umarım iyi bir yabancı olur ve katkı sağlar.Yada yönetim Higuain'i yollamayıp yabancı hakkını ondan kullanabilirdi.Çok forma şansı bulmadığı için kendini gösteremedi.Kayserispor'un oynayacağı hızlı oyuna karşı Higuain etkili olabilirdi aslında.Holosko'da hızlı bir oyuncu.Bu maçta etkili olabilir.

Tabi birde Ertuğrul Hoca etkeni var.Kayserispor'daki çoğu oyuncuyu tanıyor ve zaaflarını ve etkili yönlerini biliyor.Bu Beşiktaş için bir avantaj.Eğer Beşiktaş kozlarını oynarsa bu maçı kazanabilir.İlk maçta İnönü'de zorlanmıştık ama şimdi daha etkili ve deplasmanda çok daha iyi olan bir Beşiktaş var.