Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 31 sonuç

Konu: Kralın Dönüşü [Juventus FC]

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Default Kralın Dönüşü [Juventus FC]

Merhaba FM Tutkunları,

Aldığım cezadan ötürü siteye giremiyordum.Uzun bir aradan sonra tekrar Turksportal forumlarına döndüm. Karne tatiliyle birlikte tekrar özlediğim FM’ye kavuşma fırsatı buldum.
    Gelir gelmez de sizlerle uzun soluklu olacağını düşündüğüm, heyecanlı bir kariyerimi paylaşmak istedim.Şuan kariyerimin ilk sezonunu bitirmiş bulunuyorum.İkinci sezonla birlikte tüm maçları daha ayrıntılı bir biçimde sizinle paylaşacağım..

2006 yazında İtalyan ve Dünya futbolu şok bir skandalla karşı karşıya kalmıştı.Ligdeki usulsüzlük ve şike iddiaları nedeniyle Juventus, Milan, Fiorentina, Lazio mahkemeye sevkedilmişti.Mahkeme sonucunda ise son 20 yılın en büyük şike skandalına adı karışan kulüplerden önce Juventus, Lazio ve Fiorentina’nın alt lige düşürüldüğünün açıklanmasına rağmen daha sonra Fiorentina ve Lazio’nun bu cezası geri alınarak Serie A’ya eksi puanlarla başlaması kararlaştırılmıştı.Ayrıca Juventus’un Serie B’ye tam -30 puan ile ve Milan’ında Serie A’ya eksi puanlarla başlaması kararı alınmıştı.Son 2 şampiyonluğu elinden alınan Juventus tarihinin en zor günlerini yaşıyordu..

Bu gelişmelerin ardından 06/07 sezonunda takımın başına getirilen Fransız teknik adam Deschamps takımı eksi puanlardan alıp lider olarak tekrar Serie A’ya çıkardı ve takımdan ayrıldı..Efsane tekrar geri dönmüştü.Meydanı boş bulan Inter ise sezonu rahat bir şekilde şampiyon tamamlamıştı..

Takımın başına ise Deschamps’tan sonra ben geçiyordum.Hedefleri gayet iyi biliyordum ve bunları gerçekleştirebilmek için elimden geleni yapacaktım.İlk sezon ekonomimizin iyi olmaması nedeniyle sadece Hamburg’un Hollandalı yıldızı Van der Vaart’ı £10M karşılığında transfer etmiştik.Sezonun ilk yarısı inişli çıkışlı bir grafik sergileyerek ilk yarıyı 4.sırada tamamladık.İkinci yarı ise taktik değişikliğine gittim ve buda meyvelerini verdi.İkinci yarı oynadığımız 19 maçta sadece 2 yenilgi almıştık.Bu müthiş formun yanında ikinci yarı fikstür avantajını da iyi değerlendirince sezonu 2.sırada tamamlayıp bir sonraki sezon için rakiplerimize gözdağı vermiştik.Bunun yanında 2 yıl uzak kaldığımız Avrupa arenasına da geri dönmüştük..

1.Sezon Fikstürü - 1.Kısım

1.Sezon Fikstürü – 2. Kısım

1.Sezon Oyuncu İstatistikleri

1.Sezon Takım İstatistikleri

Transferler ve lige girişle yarın görüşmek üzere..
    Last edited by Cyzio : 06.Şubat.2008 at 11:11
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

İlk sezonda çok iyi performans göstermişin 2.sezonda Başarılar

* Diğer resimler sorun var heralde bende açılmıyor

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Başarılar dilerim 2.sezonda tebrikler ilk sezonda güzel geçmiş.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Kral'da, sende adınıza yakışır bir dönüş yapmışınız. Tebrikler..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

İkinci sezonda başarılar.İlk sezon iyi bir performans sergilemişin

Nesil
    2008
    Yer
    Ankara

İkinci Sezonda Şampiyonluk bekliyorum...

sen şampiyon olacaksın seni sewmeyen ölsün2. sezon şampiyonluk bekliyoruz

Nesil
    2007
    Yer
    .

İlk sene güzel olmuş. 2.sezon Avrupa'da başarı bekliyoruz

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Geçtiğimiz sezon ligi istediğimiz yerde bitirmiştik ve bu sezon hedef şampiyonluktu.Şampiyonlar Ligi’nde de en az yarı finali hedefliyorduk.Bu hedefler doğrultusunda yalnızca bu senenin değil uzun seneler takıma emeği geçebilecek genç oyuncular transfer etmeyi amaçladık.Bu doğrultuda ise birbirinden iyi transferler yaptık.Işte transferler:

Gelenler:

1) Ricardo Quresma – Porto

Portekizli genç yıldızı 15 M’ye renklerimize bağladık..

2) Jeremy Menez – Monaco

Ofansın her mevkiinde forma giyebilen genç Fransız'ı 16 M karşılığında transfer ediyoruz..

3) Sergio ''Kun'' Agüero - Atletico

Atletico'nun son yıllarda parlayan ve Arjantin'in çok şey beklediği Agüero'yu Olimpico'ya getiriyoruz.. [ 25 M + Sonraki satıştan %50]

4) Ezequiel Garay - Racing Santander

Racing'in başarılı savunma oyuncusu Garay'ı 8 M karşılığında renklerimize bağlıyoruz..

Bu transferlerin dışında iki genç defansı da kadromuza kattık.Mamadou Sakho ve Alessandro Tuia..

Gidenler:

Bu transferlerin yanında başta emektar oyuncularımız Nedved, Birindelli ve Legro ile yollarımıza ayırdık.Ayrıca sezon boyunca oynadığı maçlarda ciddi hatalar yapan Andrade, kendine verilen şansları iyi kullanamayan Nocerino ve Grygera ile de yollarımız ayrıldı..

Bu gelişmelerle birlikte transfer kapanmış ve tamamen lige adapte olmuştuk.Hazırlık maçlarında oynanılan futbol istediğim düzeyde olmasa da yine de iyiydi.Sonuçta giden, gelen birçok oyuncu olmuştu..

Sezona ise oldukça zor bir fikstürle başlayacaktık.Sırasıyla oynayacağımızz takımlar şöyle:

Roma (D)
    Inter (E)
    Catania (D)
    Bologna (E)
    Fiorentina (D)

Bu heyecan dolu maçlarla günün ilerleyen saatlarinde oynadıkça sizlerle paylaşacağım..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Yapılan transferler güzel fakat gördüğüm kadarı ile transfer poliitkası ve eldeki oyuncuları değerlendirme konusunda biraz sıkıntı çekmişsin. Neden diyeceksin? Mesela Antonio Nocerino 'yu ele alalım; 4.1 milyon $ a satılmış ve bu fiyat bence çok saçma. Nocerino oldukça kaliteli bir futbolcudur eğer ilk sezon yeterince şans verseydin bu sene 35 milyon $ dan aşağı bir teklif gelmeyeceğinin garantisini verebilirdim. Ya da 29 unda olan bir Trezegeut 'u sezon başlangıcında ya da ortasında 30 minyon $ gibi bir fiyata rahatlıkla satabilirdin, kaldı ki forvet hattında Del Piero ve Ia quinta gibi 2 gol makinası var : ). Bu tarz unsurlara biraz daha dikkat edersen Juventus 'la Dünyanın 1 numarası olabilirsin. 2. sezonunda başarılar dilerim...

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

Transferler gayet güzel.2. sezonda başarılar.
    " Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "

Tyler Durden- Fight Club

Nesil
    2007
    Yer
    Manisa/Akhisar

Başarılar...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Transferlerin süper tebrik ederim yeni sezonda başarılar.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Nedved ne kadar yasli olsada ona ben "backup" kontrati imzalatiyodum, yane yedek kalmayi kabul ediyodu.

Bu sene yapilan transferler cok guzel, insallah uyum saglarlar ve basarili olursun

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Transferler çok iyi

Del Piero_10 Misafir

Başarılar

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Quote Originally Posted by Smeudreant View Post
    Yapılan transferler güzel fakat gördüğüm kadarı ile transfer poliitkası ve eldeki oyuncuları değerlendirme konusunda biraz sıkıntı çekmişsin. Neden diyeceksin? Mesela Antonio Nocerino 'yu ele alalım; 4.1 milyon $ a satılmış ve bu fiyat bence çok saçma. Nocerino oldukça kaliteli bir futbolcudur eğer ilk sezon yeterince şans verseydin bu sene 35 milyon $ dan aşağı bir teklif gelmeyeceğinin garantisini verebilirdim. Ya da 29 unda olan bir Trezegeut 'u sezon başlangıcında ya da ortasında 30 minyon $ gibi bir fiyata rahatlıkla satabilirdin, kaldı ki forvet hattında Del Piero ve Ia quinta gibi 2 gol makinası var : ). Bu tarz unsurlara biraz daha dikkat edersen Juventus 'la Dünyanın 1 numarası olabilirsin. 2. sezonunda başarılar dilerim...
    Şimdi şöyle bişey var.Yabancı forumlardaki kişilerin de kariyerlerini takip ediyorum.Genelde Nocerino kadroda tutuluyor.Ben de tutmak istiyordum ama görev verdiğim maçlarda bir türlü istenilen performansı yakalayamadı.5 maç soktuysam 2'sinde hemen kırmızıyı yiyip dışarı çıkıyordu..

Trezeguet'ye gelince onu 2 sezon satmayı düşünmüyodum bu sezon sonu satabilirim belki o bölgede alternatifler arttı.Ama hala çok formda onu söyleyebilirim..

Quote Originally Posted by ibig61 View Post
    Nedved ne kadar yasli olsada ona ben "backup" kontrati imzalatiyodum, yane yedek kalmayi kabul ediyodu.

Bu sene yapilan transferler cok guzel, insallah uyum saglarlar ve basarili olursun
    Aslında Nedved'i satıp satmama da kararsız kaldım.Sonradan pişman olmadım desem yalan olmaz..

Evet bu açıklamalardan sonra artık geçelim asıl konuya.Serie A başladı ve sezona müthiş bir giriş yaptık.Doğrudan rakiplerimizin hemen hemen hepsini mağlup etmeyi başardık.İşte ilk 7 hafta:

Serie A - 1.Hafta

İyi futbol sergileyememize rağmen maçı son dakikalarda Ia q inta'nın golüyle kazanmasını bildik..

Serie A - 2.hafta

Geçen sezon iki maçta da yenemediğimiz Inter'i bu kez eli boş gönderiyoruz..

Serie A - 3.hafta

Zafer sarhoşu olarak gittiğimiz Catania deplasmanında ummadığımız bir puan kaybıyla karşılaştık..

Serie A - 4.hafta

4.Haftada ligin yeni ekiplerinden Bologna'yı rahat geçiyoruz..

Serie A - 5.Hafta

Ligin en zor deplasmanlarından biri olan Fiorentina'da öne geçtik.Rakip takım 10 kişi kalınca da rahat bir oyun sergileyerek 3 puanı iki golle aldık..

Serie A - 6.hafta

Evimizde Liverno'yu Garay ve Palladino'nun golleriyle 3-0 mağlup ediyoruz..

Serie A - 7.Hafta

Ligin zayıf ekiplerinden Siena'yı Agüero'nun muhteşem performansı ve attığı 4 golle rahat bir şekilde geçiyoruz..

**Şampiyonlar Ligi'nde ise Barcelona, Stuttgart ve Anderlecht ile aynı grupta bulunuyoruz.Diğer gruplara göre zor bir grup olmasına rağmen gruptan çıkacağımıza inanıyoruz..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Süper bir performans gerçekten.

Nesil
    2007
    Yer
    Manisa/Akhisar

Güzel gidiyorsun...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Tebrikler çok güzel başlamışsın 2.sezona Cl grubunda en kötü Uefaya gidersin.

Nesil
    2006
    Yer
    Island

CL Grubu pek zor değil açıkçası.Barcelona'yı saymıyorum Stuttgart ve Anderlecht'i rahat geçersin.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Başarılar Kardeşim.Junvetus u severim

Transferler güzel.Ligde de süper gidiyorsun Berk.ŞL grubundan çıkacağını düşünüyorum.Başarılarının devamını dilerim ..

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Ligde 8-9-10-11-12 ve 13.haftalar ve puan durumu.:

Ligi değerlendirecek olursak şimdilik bir sorun yok.Takım yavaş yavaş daha da iyi oynamaya başlıyor.Bu sene şampiyonluk yarışındaki en önemli rakibimiz Milan'ı devirmemiz bizim açımızdan muhteşemdi..

Şampiyonlar Ligi 1-2-3-4 ve 5. Haftalar:

Şampiyonlar Ligi'ne çok kötü bir başlangıç yaptık.Barça'ya farklı yenildikten sonra evimizde tek kale oynamamıza rağmen Anderlecht'i yenemedik ve işleri zora soktuk.Stuttgart deplasmanında 2-0 geriye düşmemize rağmen maçtan 2-2'lik sonuçla ayrılmasını bildik.Bu maçın rövanşında ise bir hayli zorlandık ama son dakikalarda Marchisio'nun hayat öpücüğü herşeyi değiştirdi.Gruptan çıkmamız için mutlak kazanmamız gereken karşılaşmada ise Torino'da ilk maçta farklı yenildiğimiz Barcelona ile karşılaştık.Henüz ilk dakikalarda yediğimiz gole hemen karşılık verdik.Ancak yine Eto'o nun ikinci golüne engel olamadık ve ilk yarıyı 2-1 geride kapadık.Maçta herşey berbat giderken Puyol belkide grubun kaderini değiştirecek bir kırmızı kartla oyun dışında kaldı.Bu dakikadan sonra kadrodaki tüm ofansif oyuncuları sahaya sürdüm.Önce 79'da maçın yıldızı Ia q inta ile eşitliği yakaladık.Ardından son dakikalarda yine Vincenzo'nun golüyle 3-2 öne geçtik.Kalan dakikalarda başka gol olmayınca da maçı 3-2 kazandık.Bu sonuçla Anderlecht deplasmanına umutlu gidiyoruz.Stuttgart ise zorlu Barcelona deplasmanına gidiyor.Ne olursa olsun gruptaki kaderimizi kendimiz çizeceğiz.Ama şunu da söylemeliyim ki Stuttgart gerçekten oyunda çok şişirilmiş..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

vay Berk ligde süeprsin..Şampiyonlar liginde de son maçın kalmış ama çıkarsın heralde..şuanlık işler iyi gidiyor..Şampiyon olursunda Şampiyonlar liginde şampiyonluk bu kupa formuyla zor gözüküyor

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Tebrikler Berk ligde harikasın Clde fena değil ama daha iyiside olabilirdi.

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Süper gidiyorsun tebrikler.

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Teşekkürler arkadaşlar..

@Murat: Bu sene öyle gibi gözüküyor ama bakalım.Kuradan umutluyum..

Serie 14-15-16 ve 17.Haftalar:

Şampiyonlar Ligi 6.Hafta:

İtalya Kupası 1.Tur İlk Maçı:

**Ligde iyi gidişatımız devam ediyor.Özellikle Vaart ve Quaresma'nın performansları üst seviyede.En yakın takipçimiz Fiorentina ancak onlarda belli bir yerden sonra düşüşe geçeceklerdir.Ligi zorlanmadan kazanacağımızı düşünüyorum..

**Şampiyonlar Ligi'nde ise Anderlecht'i yenerek gruptan Barcelona'nın ardından 2. olarak çıktık.Kurada ise Real Madrid ile eşleştik..

[SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Real Madrid zor ama bu kadroyla imkansız değil başarılar

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Zor rakip gelmiş ama onuda geçersin.Sonuçta büyük kulüpsün.Harika bir kadron var

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri