1 ile 30 arası toplam 52 sonuç

Konu: Deportivo Kariyerim

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

İspanya Kupası 4. Tur İlk maçı

[URL=http://g.imageshack.us/g.php?h=519&i=kupa1lk5.jpg][IMG]

Bu maçta tatile çıktım yine rikinin son dakika golüyle kazanmışız

La Liga 12. Hafta

Erken gelen kırmızı kart dengemizi bozdu bir maç kazanıp bir maç kaybetme modası devam ediyor bakalım nereye kadar gidicez böyle

Puan Durumu

Size İngilterenin puan durumunu koycam lütfen Arsenalin yerine dikkat edelim
    URL=http://imageshack.us]

Az sonra İspanyaya verdiğim ilk röportaj burda olacak....
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Eralp Erginle Roportaj
    Muhabir: Evet Takımın başına yeni geçtiniz ve la ligada en az para harcayan klüp oldunuz neler söliceksiniz

Eralp: Ekonomik olarak durumumuz malum takımın elektriğiydi suyuydu çok para gidiyo. Ayrıca takım kriz içinde maaşlar zor ödeniyo valla ben bile maaşımdan biriktirip alt yapıdaki çocukları besliyorum

Muhabir: Ne kadar acı peki birazda klüpteki durumunuza gelelim bi kazanıp bi kaybediyosunuz nereye kadar böyle gidecek sizce

Eralp: Valla sitede bütün taktikleri deniyorum artık hangisi tutarsa başlarız seri galibiyetlere

Muhabir: Sezon sonunda hefeleriniz neler

Eralp: Ligi orta sıralarda bitirmek istiyoruz eğer işler yoluna fazlasıyla girerse UEFA kupasına katılma hakkı istiyorum ama oldu takım kötü giderse Küme düşmeme mücadelesi veren Arsenalin başına geçip bıkana kadar transfer yapmak istiyorum malum para olmayınca insan transfer nedir unutuyo

Muhabir: Açık sözlülüğünüz için teşekkür ederim başarılarınızın devamını değil artmasını dilerim

Eralp: Tamam teşekkür ederim iyi öğleden sonraları

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    La Liga 13. Hafta

Aaritalo'nun patladığı maç oldu hat-trick yaptı rakip ise bırakın tricki gol bile atmadı böylece taraftarımıza getafe şokunu unutturuyoruz

La Liga 14. Hafta

Villareal maçında kazandığımız bütün averajı kaybediyoruz ve yine moralsiz bi şekilde sahadan ayrılıyoruz üstüste gelen goller oyun planımızı bozsada 2. yarıda toparlanmaya çalıştık ama nafile iker casillası hiç bi şekilde geçemedik

La Liga 15. Hafta

Mallorcayı zorda olsa Sergio'nun penaltı golüyle deviriyoruz ve ligde 1 basamak yükselip 9. sıraya çıkıyoruz

La Liga 16. Hafta

Recreativo yu maçın son bölümünde bulduğumuz gollerle deviriyoruz ve yükselişimize devam ediyoruz böylece ligde 7. sıraya ilerledik

Transfer Market:

Barcelona Gudjohnseni bedava olarak teklif etti ama malesef gudjohnsen verdiğimiz maaşı az buldu ve takımımıza gelmeyeceğini açıkladı

Keşke biraz yorum yazsanız
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Transfer Market

Morgan De Sanctis sene sonu için Deportivoyla anlaştı böylece sezon sonu finans yaratmak için dudu auote satılacak

Last edited by Addolorato : 09.Şubat.2008 at 22:44 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri