Uzun zamandır bu kadar zevkli maç izlemiyordum iki anadolu takımının mücadelesinde... Sahada mükemmel bir mücadele vardı. Top genel de Sivasspor'un kalesinde de olsa Sivasspor yaptığı nadir ataklarda da Gaziantepspor kalesinde tehlike yaratıyordu. Ama Gaziantepspor bu kaçırdıklarını ileride arar mı orasını bilemiyorum? Çünkü kendi evinizde Sivas'a karşı böyle pozisyonlar buluyorsanız bunları değerlendirmeme lüksünüz yok.

Nurullah Sağlam'ın Gaziantepspor'a tekrardan gelip farklı bir hava kattığı hem takıma hem de takıma oynayan futbolculara gerçekten yansımış. Eğer böyle giderlerse iyi yerlere gelirler diye düşünüyorum. Zaten bugün maçı hakeden taraftı diyebiliriz. Sadece pozisyonları değerlendiremediler. Kaçan fırsatlara yandılar. Ama anlaşılan o ki iyi bir Gaziantepspor geliyor.

Sivasspor'a gelince... Nedense birden eski Vestel Manisa aklıma geldi. Belki sizler de hatırlarsınız. Manisa'da çıkışını yapmış ve ikinci yarı itibariyle sönmüştü. Galiba Sivas takımı da aynen öyle olacak. Çünkü bugün sahada yoklardı belki de... 2-3 atak yaptılar o kadar. Bir an evvel düzelmeleri gerektiği kanaatindeyim.