1 ile 30 arası toplam 52 sonuç

Konu: Deportivo Kariyerim

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by SiR ToMaSRoSiCkY1 View Post
    İnşallah çıkartırsın...
    Umarım Çıkartırım

La Liga 18. Hafta

Bu maça aslında defansif bir taktikle başladım nitekim çok pozisyon kaçırdılar pablonun atılmasıyla taktiği değiştirmek yerine herşeyi akışına bıraktım goller üstüste geldi ve hedeflediğim 4 puanın 3'ünü aldık şimdi sırada 10 maçtır kaybetmeyen valencia var ayrıca bu galibiyetle ligde 6. sıraya yerleştik

İspanya Kupası 5. Tur İlk Maçı

Açıkcası kupa maçı olduğundan skoru avantajlı buluyorum deplasmanda oynuyoduk ve 10 kişi kalmıştık elimizden bu kadarı gelebilirdi ama olsun 2. maçta bu maçı alırım ve kupada ilerlerim

Transfer Market:

Ronaldoyla anlaşmak üzereyim eğer teklifimi kabul ederse sezon sonu için anlaştığım 2. oyuncu olacak

Yorumlarınızı bekliyorum
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Transfer Market:

Evet Transferde hareketli dakikalar yaşanıyor şu saatlerde Deportivoda

Varan1)

Hertha Berlinin başarılı sol kanat oyuncusu Gilbertoyla her konuda anlaştık sene sonunda takıma katılacak herkese hayırı uğurlu olsun.

Varan2)

Takımımızda sık sık yedek kalan Filipe Udineseyle büyük ölçüde anlaştı transfer gerçekleşirse kasamıza 13.5 trilyon girecek

Varan3)

Milan tarafından satış listesine konan İnzaghiye kiralama teklifimizi yaptık kabul edildi artık herşey inzaghiye kaldı eğer kabul ederse sene sonuna kadar mavi beyazlı formayı giyecek

La Liga 19. hafta
    [URL=http://imageshack.us][/URL]
    Evet bugün kaybetmemiz gerekiyordu çünkü atletico madrid maçını kazanmıştık ve nitekim 2-0 kaybettik aslında maçtan 1 gün önce david villa nın milana gitmesi bizim için avantajdı fakat kullanamadık morientesin golünde kaleci hatası büyüktü ama maçın geri kalanında mükemmel oynayarak haftanın kalecisi seçildi formasını kaptırmadı

İspanya Kupası 5. Tur 2. Maç

Evet Riazorda güçsüz rakibimizden rövanşı fena alıyoruz oyuncularımı kutluyorum Çeyrek finalde rakip sevilla

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    La Liga 20. Hafta

Kötü oynayıpta kazandığımız ilk maç rakibin kendi kalesine attığı mükemmel gol sayesinde 3 puanı alıyoruz

İspanya Kupası Çeyrek Final 1. Maç

Çok mutluyum ilk kez A. madrid ten başka yüksek profilli bir takımı yendik golü villerealle anlaşan adrian attı aslında satmak istemiyordum ama yönetim kabul edince satmak zorunda kaldım

Transferlerim:

Sadece İnzaghiyi kiraladım ve sene sonu için de sanctis ve gilbertoyla anlaştım ve artık fakir değilim 20 trilyon bütçem var filipe ve adrian sağ olsun

Bu arada kariyerime ilgi az sanırım
    Last edited by Addolorato : 10.Şubat.2008 at 20:09 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri