[quote=galatasaray12;1029795]okartal bey transfer olarak vizyonunuz nasıl olcak merak ediyorum gelecek vaad eden futbolcularımı tercih ediceksiniz yoksa work permitle uraşmam diyip belli bir potansiyele erişmiş futbolcularımı transfer edeceksiniz bu arada başarılar sende baya hızlısın ya bu kaçıncı kariyerin[/quote
Basın toplantısından vazgeçtim Sorularınızı böyle yanıtlayacağım..
Transfer vizyonu olarak bir kalecin bir dr bir dl bir dc(bu yıldız olursa) bir ml ve son olarak yıldız bir forvet almak istiyorum bu arada fazla değil 3. kariyuerim fm 2008 de ikşinci soruna cevabım ise hem yıldız oyuncuları hemde genç oyuncuları akdroma katmaya çalışıcam
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Diğer ortak akriyer duruyor ancak arkadaşla çoğu zaman denk düşmüyoruz bu boş zamanları bu kariyerle değerlendireceğim...Tabikide daha sçeici olucam nihat hamit halil gibi türklerin yanı sıra ze castro vs. süpriz olsun gerisi ile görüşüyorum..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
VEEEEEE ilk transferimiz Ze castro 13 milyon dolar nakit trink para ile alındı ayrıntılar yarın
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
VEEEEEEEEEE SERGEY İGNASEVİCH RUS MİLLİ TAKIM OYUNCUSU 0 A ALINDI...Serbest yani.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
VEEEEEEEEEEE Fenerbahçeden alşex 16 milyon dolara aston villada ayrıntılar için bizi takip edin yarın sizinle ayrıntılarla burdayım...

[/quote