Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123
61 ile 74 arası toplam 74 sonuç

Konu: [TSL] Bursaspor Araştırması 2008

Nesil
    2007
    Yer
    artvin

Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
    Evet arkadaşlar çalışmlarımı yavas yavas bitiriyorum ve tam taslakta çıkmaya başladı.Sizlerle paylaşıp,görüşlerinizi sorularınızı bekliyorum.. Yeni çıkacak resmi ara dönem updatesinde Bursaspor bir terslik olmaz ise böyle olacak...

Bursaspor Ca oyuncu puanları

coşkum CA ları vermişin ama PA lar yok.. onlarıda görme imkanımız varmı...sadece gençlerin değil tüm takım için söylüyorum..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

paylaşıldımı bilmiyorum, muhtemelen Çoşkun'un bilgisi vardır ama ben yinede paylaşıyım.

http://www.sporx.com/detail.php?Type...i=129&go=94652
    Volkan Şen ile yapılan röportaj

- Tam olarak mevkiin ne?
    “Esas mevkiim forvet arkası, ama Merinos'a gittiğimde hocam beni sol açıkta oynatmaya başladı. İki senedir de sol açıkta oynuyorum. Sol açıkta iyi işler yapmaya başladım. Başlangıçta solda oynamak istemiyordum, ama zaman geçtikçe alıştım ve bu mevkii de oynadığım için mutluyum. Samet Hocam da beni sol açıkta oynatıyor.”
    - Yaşın çok genç, örnek aldığın bir isim var mı?
    “1987 doğumluyum, Manchester United'lı Cristiano Ronaldo'yu örnek alıyorum. Çok aykırı ve yetenekli bir futbolcu. Onun kadar olmasam da sahada yaptıklarını yapmaya çalışıyorum. Bir de Egemen ağabeyi örnek alıyorum. Onun gibi uzun yıllar Bursaspor'da forma giyerek kaptanlık yapmak istiyorum. Egemen ağabey kişilik olarak da mükemmel bir insan.”

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Genç oyunculara PA değeri olarak en az 120-125 arası vermek mantıklı.Çünkü izleme şansı az.İleride nasıl oynayacaklarını tam kestiremeyiz.

Nesil
    2004
    Yer
    Stockholm, Isvec

Coskun, Sercan´a -9 PA mi verdin, yoksa 165 sabit mi girdin?

Nesil
    2004
    Yer
    Stockholm, Isvec

Diğer sayfalarladada bunu sormuşlardı kafanız karışmasın editörden direk aldıgım için genel olarak toplam PAyı veriyor. Yukarıda gördüğünüz listeli tüm gençlere - (eksi) değerler verildi. Sercanada -9 ve karsılıgı olarak 165 olarak hesapladı editör.
    OK anlasildi

Hocam Herve Tum'un kafa hakimiyeti özelliği biraz daha yükseltilmeli bence. Çıplak gözle seyrettim. Hava toplarının %75 ini faydalı biçimde kullanıyor.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Son verdiğin değerLerin gerçekciLiğini Tum son Trabzonspor maçında attığı kafa goLü iLe tekrar gösterdi. Bence Tum için çok yerinde değerLer.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Kesinlikle güzel bir çalışma geliyor Bursaspor'un adına. Bizzat test de edilmiştir tarafımdan. Bursaspor araştırmacısına teşekkür ederiz
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Abim çok emek harcadı bursaspor için,ve eminim deymiştir.Ben pek anlamıyorum bu oyundan..

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Yukarıda arkadaşıma verdiğim cevabı düzeltiyorum..
    Kafa:18
    Zıplama:17
    Güç:17
    Denge:16
    Cesaret:17 oldu...
    degerler cok gercekci olmus. Bitirilicik kac oldu?

Nesil
    2007
    Yer
    Manhattan, New York

Umarim oyunda cikma ihtimaline gore vermemissindir bu rakamlari cunku biliyosun SI'a gore bu bazi ozelliklerin editordeki halinden arti 1, 2 ya da eksi 1, 2 cikmasinin sebebi SI'in oyuna eklemis oldugu "random element" yuzunden gerceklesiyor.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    yani oyundan oyuna gore degistigi icin olasi yuksek veya dusuk degerlerden siz (arastirmacilar) sorumlu degilsiniz
    Last edited by licentia : 12.Şubat.2008 at 23:20 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

yanlız coşkun 17 sıçrama 17 güç demek türkiye ligindeki bir çok stoperden kafa topunu alır demek ama servet'in yanında çok güçsüz kaldığını gözlemlemiştik bu dengeyi sağlamak için ya servetin güç ve sıçramayı 20 20 yapmalıyız yada tum un sıçrama 16 güç 17 olabilir
    ki bence 17 lik sıçramıyor 15 ideal dir diye düşünüyorum

bide sinanın pa sı bana çok acayip geldi bu adam sanıyorum 25 yaşını geçmiş ve hayatında 2 kez zirve yaptı bir altaydan beşiktaşa geçtiği sene birde geçen sene ama bu zirve formlarında dahi 130luk bir ca yı geçememiştir ve yaşı 25leri geçtiğinde biz hala 137 lere ulaşabileceğini düşünüyoruz
    bence şuana kadar bir çok kez test edildi ve denetlendi 130 u geçemiyor
    Fikirlerim burada

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

@extensor:Her yorumunda mantıklı birşey arıyorum ama bulamıyorum.Bilgin Gökberk gibisin.Sürekli Galatasaray'dan bir oyuncuyla örnek veriyorsun.Bir oyuncunun zıplaması 17,gücü 17 olabilir.Bunun yalnızca rakibe göre göre verilmediğini bilmen gerek.Sinan konusuna gelince; Bir oyuncunun potansiyeline ulaşıp ulaşmaması yaşa bağlı değildir.Oyuncu 30'unda da potansiyeline ulaşabilir.Bu durum oyuncunun sık sık sakatlanmamasına ve karşılaşmalarda oyundan düşmemesine bağlı çok gol atmak zorunda değil bana göre.

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Tum ayibogan Servet ve Tumün fiziksel özellikleri bence yaklasik ayni ama Servet daha hizli, Tum daha dengeli

Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123

Mesaj Yetkileri