Sayfa 2 / 33 İlkİlk 123412 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 1016 sonuç

Konu: [TSL] Fenerbahçe Araştırması FM2008 - 8.0.2

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Maldonado 13 değil 33, Kemal ise 27 değil 7 numara.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

GENEL YORUMUM

bana göre :
    carlosta düşüş var 160 tan 155 e düşmeli
    alex 153 ten 158 lere çıkmalı
    gökhan gönülün ca sı 120 iken vedersonun 128 olması kabul edilebilir bir yanlış değil gökhan senin as oyuncun vederson rotasyon oyuncun tamam daha çok gelişecek diye 120 vermiş olabilirsin ama bu adam 23 yaşında ve zaten gelişeceğinin %80 ini gelişti bence pa sı çok normal ca sı en az 130 olmalıydı
    kazım colin in pa sı 135 i geçmez
    ilhan parlak -9 olamaz kemal 115 olur selçuk 125 olur
    volkan babacan -7 değil -8 olmalı
    HİÇ OYNAMAYAN GÜRHANIN 115 OYNADIĞI HER MAÇ YARARLI OLAN SERKAN ÇALIĞIN CA SI 110 OLMAZ BİRAZ KARŞILAŞTIRMA YAPIN
    Can aratın ca sı 110 u geçmez pa sıda 130 u geçmez
    BENCE
    Fikirlerim burada

Sheriff Misafir

GENEL YORUMUM

bana göre :
    carlosta düşüş var 160 tan 155 e düşmeli
    alex 153 ten 158 lere çıkmalı
    gökhan gönülün ca sı 120 iken vedersonun 128 olması kabul edilebilir bir yanlış değil gökhan senin as oyuncun vederson rotasyon oyuncun tamam daha çok gelişecek diye 120 vermiş olabilirsin ama bu adam 23 yaşında ve zaten gelişeceğinin %80 ini gelişti bence pa sı çok normal ca sı en az 130 olmalıydı
    kazım colin in pa sı 135 i geçmez
    ilhan parlak -9 olamaz kemal 115 olur selçuk 125 olur
    volkan babacan -7 değil -8 olmalı
    HİÇ OYNAMAYAN GÜRHANIN 115 OYNADIĞI HER MAÇ YARARLI OLAN SERKAN ÇALIĞIN CA SI 110 OLMAZ BİRAZ KARŞILAŞTIRMA YAPIN
    Can aratın ca sı 110 u geçmez pa sıda 130 u geçmez
    BENCE
    Özellik konuşun CA, PA değil..
    CA'nın veya PA'nın düşmesi veya yükselmesi için bir takım özelliklerin düşmesi veya yükselmesi lazım..
    Bunada lafim olacak. hangisini alirsiniz Albelda'mi Aurelio'mu? Aurelio derseniz futbol bilginizden süphe duyarim..

Albelda dünyada kendini kanitlamis, Ispanya'nin milli takiminin vazgecmez oyuncusu, sahada tam bir lider oyuncu. Aurelio ondan iyi oluyorsa vallaa, ya ben hic bu süperstar aurelio'yu izlemedim yada bunda bir hata var..
    Aureli'yu da zaten kaliteli olduğu için Valencia istedi.O lider Albelda'nın yerine
    Diego milito=kafa 13 zıplama 14

Deivid: kafa 18 zıplama 15 Kafayı ''hadi anladık'' diyelim deivid in 15 lik sıçramasını ne zaman gördük acaba ne zaman rakip savunma oyuncularından fazla yükselip kafa golü attı?Deivid in kafa vuruşları hep boş pozisyonda bu adam sanki yıllardır kafa vuruşundan hep gol atıyor.Editörede demeyin editör bizimkine gelince düşürüyor sizinkine yükseltiyor oluyor hep
    Deivid içinde sana iki soru sorarım.. Sıçrama'nın oyundaki anlamı neye eşit ve Deivid'in boyu kaç? Diego Milito hangi maçta kalecinin bacak arasını hedef alabilecek bir kafa vuruşu yapmış?Ayrıca Diego Milito'nun özelliklerinin düşük olduğu hakkında bir problem varsa İspanyol araştırmacılara ulaşmalısın.. Başka oyunculardan da bahsedersen sorun Milito'da mı yoksa Deivid'de mi daha rahat görürüz..
    Fenerbahçe 8.0.2 de gerçekten lige göre baya üstün yapılmış. Gürhan Gürsoy'u herkes söylüyor. Belki burası yeri değil ama bu kafa vurma sıçrama olayından bahsettiğiniz için örnek vermek istiyorum. Fatih Tekke'nin 2 senede 53 gol attığı zamanlar nerdeyse 20 tane falan kafayla golü vardı. Kısa boylu bir oyuncu olmasına rağmen. Fenerbahçe araştırmalarıda tanık olmuştur buna F.Bahçe'yede inanılmaz bir kafa golü vardı. Akıl almayacak yerlerden ve mükemmel iş çıkararak attığı kafa golleri vardı. Şimdi Deivid'in ben o kadar kafa golü attığını görmedim. Zaten gol atmaya bu sezon başladı adam. Ama dün de baktım ki sıçraması kafası falan mükemmel yapılmış , bir de Fatih Tekke'ye baktım Sıçrama 13 kafa 16 . Zenit araştırmacılarımı çok zayıf olmuş yoksa F.Bahçe geneldede olduğu gibi abartılmış mı.. Yasin,İlhan,Gürhan fln bu oyuncular da gerçeği yansıtmıyor. Tıpki günlerdir tartışılan Alex gibi.
    Fatih Tekke'ye 13 sıçrama biraz zayıf olmuş ama max. 14 olurdu zaten oda..Zaten kafa özelliğide oldukça yüksek yanılmıyorsam.. Yani kafasıyla yaptığı vuruşlar oldukça etkili zaten oyunda da..
    Alex'te ise en ufak bir abartı yok..

İ.parlak konusuna girmeye gerek yok.-9 PA İLHANDAN BEKLEMEK HAYAL ÜRÜNÜDÜR.
    İlhan Parlak konusunda ilgili araştırmacı arkadaş (Cengiz) izlemiş değerlendirmiş ve bu potansiyel'i uygun görmüş..
    Biz nasılki BJK araştırmacısı arkadaşımızın Batuhan Karadeniz'in ileride Türkiye'nin en iyi forveti olarak görmesine saygı duyduysak bunada saygı duyarız..Çünkü bir araştırmaya ve değerlendirmeye, en önemlisi ise emeğe dayanan bir şey bu.. İlhan Parlak'ı hayatınızda kaç kere izledinizde -9 PA olamaz diyorsunuz..

Yorumlarınızı biraz daha somut yaparsanız, daha anlaşılır yaparsanız daha iyi olacaktır..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Venom View Post
    İlhan Parlak'ı hayatınızda kaç kere izledinizde -9 PA olamaz diyorsunuz..

Yorumlarınızı biraz daha somut yaparsanız, daha anlaşılır yaparsanız daha iyi olacaktır..
    ilhan parlak 21 yaşında bir futbolcu iken son üç yılda oynadığı maç sayısı 15 olduğuna göre kimsenin fazla iyi izleyemediği gibi cengiz de izleyememiştir

ki ben son 3 yıldır 5 maçını izledim diyebilirim oldukça zayıf ve bana göre potansiyeli 130 geçemeyecek her hangi bir forvet stiline benzetemediğim bir oyuncu

geçen yılda yazmıştım kayserisporda ondan yaşça küçük özgürcan varken ilhan özgürcanın yedeğiydi hiç bir zaman as oyuncu olmadı şimdide as oyuncu değil fenerbahçeyetransferin de bir iki kişi çok yetenekli dedi diye çok yetenekli olduğuna nasıl karar verebiliriz
    Fikirlerim burada

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

İlhan Parlak konusunda ilgili araştırmacı arkadaş (Cengiz) izlemiş değerlendirmiş ve bu potansiyel'i uygun görmüş..
    Biz nasılki BJK araştırmacısı arkadaşımızın Batuhan Karadeniz'in ileride Türkiye'nin en iyi forveti olarak görmesine saygı duyduysak bunada saygı duyarız..Çünkü bir araştırmaya ve değerlendirmeye, en önemlisi ise emeğe dayanan bir şey bu.. İlhan Parlak'ı hayatınızda kaç kere izledinizde -9 PA olamaz diyorsunuz..
    Aureli'yu da zaten kaliteli olduğu için Valencia istedi.O lider Albelda'nın yerine
    Ne alaka aurelioyu albeldadan üstün tutuyorsan ben taraf tuttuğunu düşünürüm.Aurelio bu kadar iyise albeldadan türk değil brezilya milli takımında oynaması gerekirdi.Sonuçta alınmadı hem ne malum albeldanın önüne geçeceği?Kaç tane futbolcu var o bölgede ve sonuçta banegayı aldı.Aurelio ile ilgilenmesinin sebebide sezon sonu bten sözleşmesi yoksa ilgilenirmiydi acaba?Sonuçta aurelio nun pozisyon almasını konuşuyoruz en fazla 16-17 eder 19 ile dünyaynın sayılı pozisyon alma kabiliyetinme sahip oyunculardan olmuş bende o konuda bu kadar iyi olduğunu düşünmüyorum.

İlhan parlak kaç yaşında acaba?Söylediklerin oyuncular benle yaşıt.Yaşıtları çoktan kim olduğunu göstermiş.Messide genç ilhanda... U-19 gol kralı oldu diye adamı göklere çıkardınız.2 senedir doğru düzgün top oynamıyor kayseride
    fenerbahcede 18 de yok nerede görülmüş böyle yetenek.Hele hele u-17 de döktüren cem sultana -8 verirken.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by murat taşlı View Post
    ilhan parlak real madrid tarafından takibe alınmış hatta geleceğin 20 futbolcusu içinde gösterilmiştir.
    Gol kralı olduğu için çıkan kolpalar real madrid isteyecekte alamayacak
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    İ.parlak böyle olursa fm 2009 cmdeki 2.fatih sonkaya vakası olacak.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    carrusca nın da düşürülmemesi gerekirdi o zaman pa 145 neden inmiş acaba?Hemde lig değiştirmişken.Carrusca arjantinin gelecek vaad eden futbolcuları arasında gösteriliyordu.
    Last edited by Onurap : 16.Şubat.2008 at 18:09 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Sheriff Misafir

Quote Originally Posted by Onurap View Post
    Ne alaka aurelioyu albeldadan üstün tutuyorsan ben taraf tuttuğunu düşünürüm.Aurelio bu kadar iyise albeldadan türk değil brezilya milli takımında oynaması gerekirdi.Sonuçta alınmadı hem ne malum albeldanın önüne geçeceği?Kaç tane futbolcu var o bölgede ve sonuçta banegayı aldı.Aurelio ile ilgilenmesinin sebebide sezon sonu bten sözleşmesi yoksa ilgilenirmiydi acaba?Sonuçta aurelio nun pozisyon almasını konuşuyoruz en fazla 16-17 eder 19 ile dünyaynın sayılı pozisyon alma kabiliyetinme sahip oyunculardan olmuş bende o konuda bu kadar iyi olduğunu düşünmüyorum.
    Aurelio geç parladığı için Brezilya'da oynatmadılar.. Brezilya'da Aurelio gibi kimsenin tanımadığı bir adamı almak yerine, Emerson, Gilberto Silva gibi adamları aldı.. Ayrıca alınanlarıda görüyoruz.. Kleberson mesela.. Milli Takıma alınmadı diye kötü diyemezsin bir oyuncuya.. Valencia'nın Aurelio'yu almak istediği gerçeğini değiştirmez söylediklerin.. Türkiye'de mevkiisinin en iyisi olarak gösteriliyor.. Milli takımımızda yerini dolduramıyoruz..
    Pozisyon alma özelliği için söyleyecek çok birşeyim yok doğrusu banada biraz fazla geldi 19 değeri..

Nesil
    2003

Benzer seyler emimim ki UEFA kupasini Galatasaray'in aldigi donemlerde Fenerbahce'li kisiler tarafindan da soylendi. Fanatiklik yapmayin lutfen. Albelda ile Aurelio arasinda 15 puanlik CA farki var. Bu da aralarinda hic de azimsanamayacak kalite farki oldugunu gosteriyor.

Elma ile armut'u karistirmaya da gerek yok. Aurelio kariyerinin zirvesinde ve ancak bundan sonra dusus yasayacak. Banega ise buyuk potansiyeli olan bir genc oyuncu. Siz olsaniz hangisini alirdiniz?

İlhan parlak kaç yaşında acaba?Söylediklerin oyuncular benle yaşıt.Yaşıtları çoktan kim olduğunu göstermiş.Messide genç ilhanda... U-19 gol kralı oldu diye adamı göklere çıkardınız.2 senedir doğru düzgün top oynamıyor kayseride
    fenerbahcede 18 de yok nerede görülmüş böyle yetenek.Hele hele u-17 de döktüren cem sultana -8 verirken.
    Ilhan bu Ocak ayinda 21 yasina basti. -9 olmasi ne sacma, ne de yanlis. Ilhan'in futbolunu begenmisiz ki -9 vermisiz. Ileride bu konuda hatali oldugumuz ortaya cikabilir. Ama ya cikmazsa?

Cem Sultan daha henuz PAF takiminda bile surekli oynamiyor. Hatta Super Gencler'de de oynamiyor, B genc takimda oynuyor. Yani hala sadece yasitlari ile beraber oynuyor. Kademe atlasin, ilerlesin, ve ilerledigini gorelim ondan sonra -8'den daha iyi olmasi gerekiyorsa -9'da verilir, -10'da.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Cem Sultan daha henuz PAF takiminda bile surekli oynamiyor. Hatta Super Gencler'de de oynamiyor, B genc takimda oynuyor. Yani hala sadece yasitlari ile beraber oynuyor. Kademe atlasin, ilerlesin, ve ilerledigini gorelim ondan sonra -8'den daha iyi olmasi gerekiyorsa -9'da verilir, -10'da.
    Avrupa Şampiyonu gençlerimizin ardından gelen nesil, belli ki onlardan aşağı kalmayacak. İşte Cem SULTAN; henüz 15 yaşında... 1.81 boyunda ve solak... 33 maçta 77 gol attı... Cem Sultan, şimdiden geleceğin süperstarı olarak gösteriliyor. Daha 15 yaşında, ilerideki umudumuz olmayı başardı. Ayrıca, Beşiktaşlı Batuhan Karadeniz'le birlikte Türk futbolunun ileride golcü sıkıntısı çekmeyeceğinin de garantisi.
    ‘Avrupa adını duyar’
    Sarı-Kırmızılı kulübün tarihinde profesyonel sözleşme imzalanan en genç oyuncu Cem Sultan... 15 yaşındaki süper yetenek, gerek tekniği, gerek bitiriciliği, gerekse fizik üstünlüğü ile şimdiden hocalarının bile hayranlığını kazanmış durumda. 1.81 boyundaki Cem, Süper Genç takımda 9 numaralı formayı sırtında taşıyor. Onu canlı izleyenlerin yorumu ortak: En az bir Metin Oktay, bir Tanju Çolak, bir Hakan Şükür kadar büyük golcü olur, adını Avrupa’ya duyurur.

‘Yolun başındayım’
    Çıktığı 33 maçta tam 77 kez ağları havalandıran Cem Sultan, özellikle sol ayağını iyi kullanmasıyla biliniyor. Cem, en büyük hayalinin Galatasaray’da A takım forması giymek ve A Milli Takım’a kadar yükselmek olduğunu belirtti. Hocası Recep Yazıcı ise, “Tabii ki eksikleri var. Özel çalıştırıyoruz. 2-3 sene içinde Galatasaray’ın vazgeçilmez golcüsü olacaktır. Kendine güveniyor. Ve sürekli yeteneklerini geliştirmeye çabalıyor” diye konuştu.
    Kaynak: Fanatik Gazetesi

sizce -8 veya -9 u haketmiyormu

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

Gol kralı olduğu için çıkan kolpalar real madrid isteyecekte alamayacak
    .
    .
    .

.
    yazıyı tekrar okusan ii olur istedi yazmadım takip ettiler dedim.Ve gelecğin 20 futbolcusu arasında gösterilmesini neye bağlıyorsun sadece attığı golleremi. Yoksa bir potensiyel görmüş olmasınlar

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Görseler almazmıydı sence Sonra sıkıldım artık trtışmaktan iyi kötü oynamaya mecburuz bu oyunu sonuçta.R.madrid kimleri aldı boş yere bgüne kadar bkz=baliç

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Özellik konuşun CA, PA değil..
    CA'nın veya PA'nın düşmesi veya yükselmesi için bir takım özelliklerin düşmesi veya yükselmesi lazım..

Deivid içinde sana iki soru sorarım.. Sıçrama'nın oyundaki anlamı neye eşit ve Deivid'in boyu kaç? Diego Milito hangi maçta kalecinin bacak arasını hedef alabilecek bir kafa vuruşu yapmış?Ayrıca Diego Milito'nun özelliklerinin düşük olduğu hakkında bir problem varsa İspanyol araştırmacılara ulaşmalısın.. Başka oyunculardan da bahsedersen sorun Milito'da mı yoksa Deivid'de mi daha rahat görürüz..

Fatih Tekke'ye 13 sıçrama biraz zayıf olmuş ama max. 14 olurdu zaten oda..Zaten kafa özelliğide oldukça yüksek yanılmıyorsam.. Yani kafasıyla yaptığı vuruşlar oldukça etkili zaten oyunda da..
    Alex'te ise en ufak bir abartı yok..

Demissinki Valencia Aurelio'yu istemis, bunda yaniliyorsun. sayin Miguel Angél Ruiz 2 kere aciklama yapti Aurelio ile ingilenmiyoruz diye, haber resmen abartmaydi.

Valencia'nin ilk hedefi Pablo Hernandez'di, o olmadi Banega'yi aldilar.

defansif ortasaha oyuncusunun en önemli özelliklerinden biri positioning, " Pozisyon alma özelliği için söyleyecek çok birşeyim yok doğrusu banada biraz fazla geldi 19 değeri.." kendinde diyorsun fazla geldi diye..

Eger bukadar iyi olsaydi, suan Avrupanin önde gelen takimlarinda oynardi.

Ayrica Koeman ocak ayinda gelecek yazin hedeflerini acikladi: Van Der Vaart, Jo Alves, Gomes. ayrica Juan Manuel Vargas'da bunlardan biri olabilir.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
    Benim sadece 2 kişiyi bir sözüm var. Başta Yusuf sonra Onur. SÜrekli avrupalı oyuncuları Türkiye'de oynayan oyuncuları karşılaştırma yapmaya devam edecekseniz. Bizde bir takım önlemler almak zorunda kalacaz. Hala takmışsınız Deived kafa vuruşlarına. Bakın Ben Tumu 17 yaptım kafa vurusunu. Hadi onada bir bahane bulun. Zıplama 17 yaptım Tumun ona bir bahane bulun Bursaspor konusuna yazın cevaplıyım hemen.

Neden burada eleştiriyi sadece oyuncu üzerinde yapmıyorsunuz. Kezmana laf buluyorsunuz bugun attıgı 2 gol neydi. Yahu sizi anlamak zor.
    Tum'a benim lafim yok. Adamin maclarini önceden izlemistim, Bursa'ya gelmeden. Tum'un Hava hakimiyeti iyi, cünkü kalipli, güclü,dengeli ve sicrama gücü yüksek.

Ama kizdigim sey oki, bazi oyuncularin seylerini o kadar abartiyoruzki. Aurelio neden milli takimda oynuyor? cünkü Türk oyuncularin posizyon alma özelligi zayif, kademe hatalari cok oluyor. Aurelio icin Posizyon alma 16-17 ideal olur. Aurelio artik potansiyeline ulasmis bir oyuncu diyebiliriz.
    Last edited by YusufT : 16.Şubat.2008 at 18:44 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Fenerbahçe 8.0.2 de gerçekten lige göre baya üstün yapılmış. Gürhan Gürsoy'u herkes söylüyor. Belki burası yeri değil ama bu kafa vurma sıçrama olayından bahsettiğiniz için örnek vermek istiyorum. Fatih Tekke'nin 2 senede 53 gol attığı zamanlar nerdeyse 20 tane falan kafayla golü vardı. Kısa boylu bir oyuncu olmasına rağmen. Fenerbahçe araştırmalarıda tanık olmuştur buna F.Bahçe'yede inanılmaz bir kafa golü vardı. Akıl almayacak yerlerden ve mükemmel iş çıkararak attığı kafa golleri vardı. Şimdi Deivid'in ben o kadar kafa golü attığını görmedim. Zaten gol atmaya bu sezon başladı adam. Ama dün de baktım ki sıçraması kafası falan mükemmel yapılmış , bir de Fatih Tekke'ye baktım Sıçrama 13 kafa 16 . Zenit araştırmacılarımı çok zayıf olmuş yoksa F.Bahçe geneldede olduğu gibi abartılmış mı.. Yasin,İlhan,Gürhan fln bu oyuncular da gerçeği yansıtmıyor. Tıpki günlerdir tartışılan Alex gibi.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Deivid: kafa 18 zıplama 15 Kafayı ''hadi anladık'' diyelim deivid in 15 lik sıçramasını ne zaman gördük acaba ne zaman rakip savunma oyuncularından fazla yükselip kafa golü attı?Deivid in kafa vuruşları hep boş pozisyonda bu adam sanki yıllardır kafa vuruşundan hep gol atıyor.Editörede demeyin editör bizimkine gelince düşürüyor sizinkine yükseltiyor oluyor hep

Deivid uzun şut 17 ppm= uzaktan şutlar

M.topalda deivid kadar şut atıyor hatta golde attı ama uzun şut 11 ppm=yok
    Lincoln 15
    Şimdi deivid isabetli atıyor demeyin çoğunu tribine atıyor lincoln dende iyi olacağını hiç sanmıyorum.Yaw pirlonun uzak şut 14 Deivid in kafa vuruşları veya uzaktan şutu 0 olsun dediğim felan yok konuyu hep oraya çekiyorsunuz ama oyunda dünya geneline bakın saçma olduğu görülüyor.

Albelda pozisyon alma:18 aurelio 19.Bu biraz abartı değil mi 16-17 aurelio için çok mu kötü olacaktı?

Bunun gibi bir sürü var..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    bu arada ilginç bi istatik aurelio dünyada en iyi pozisyon alan 10 oyuncu içerisinde makalele felan sollamış hepsini.

Last edited by Onurap : 16.Şubat.2008 at 14:47 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Lincoln 15
    Şimdi deivid isabetli atıyor demeyin çoğunu tribine atıyor lincoln dende iyi olacağını hiç sanmıyorum.Yaw pirlonun uzak şut 14 Deivid in kafa vuruşları veya uzaktan şutu 0 olsun dediğim felan yok konuyu hep oraya çekiyorsunuz ama oyunda dünya geneline bakın saçma olduğu görülüyor.

Albelda pozisyon alma:18 aurelio 19.Bu biraz abartı değil mi 16-17 aurelio için çok mu kötü olacaktı?

Bunun gibi bir sürü var..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    bu arada ilginç bi istatik aurelio dünyada en iyi pozisyon alan 10 oyuncu içerisinde makalele felan sollamış hepsini.

Bunada lafim olacak. hangisini alirsiniz Albelda'mi Aurelio'mu? Aurelio derseniz futbol bilginizden süphe duyarim..

Albelda dünyada kendini kanitlamis, Ispanya'nin milli takiminin vazgecmez oyuncusu, sahada tam bir lider oyuncu. Aurelio ondan iyi oluyorsa vallaa, ya ben hic bu süperstar aurelio'yu izlemedim yada bunda bir hata var..

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by YusufT View Post
    ayrica Deivid'e long shot olarak 17 verilmis.. Deivid 3-4 tane uzaktan gol atti diyemi verildi? cünkü Deividin uzakta vurus denemelerinin yüzde 80% taraftarlara gidiyorda..
    [QUOTE=Onurap;1033385]

Lincoln 15
    Şimdi deivid isabetli atıyor demeyin çoğunu tribine atıyor lincoln dende iyi olacağını hiç sanmıyorum.

Quote Originally Posted by YusufT View Post

Demekki neymiş? Araştırmacılarımız araştırmasını güzel yapıp ona göre sağlam bir veritabanı oluşturuyormuş.
    Tek tek yorumlamayacağım Aurelio'yu, Deivid'i. İzleyenler yeterince gördü zaten bugün. Dediklerinizin tamamen tersinin çıktığınıda gördük arkadaşlar ki ömer abi olsun cengiz abi olsun defalarca cevap yazmalarına rağmen.
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Arkadaşlar biz mi anlatamıyoruz anlamıyorum, açın editörü, abartılı bulduğunuz özellikleri düzeltin ve buraya ss koyun. Sizin oluşturduğunuz profil üzerinden tartışalım. Bu şekilde başka ülkelerden başka adamlarla tek özellik üzerine konuşmak saçma.

Bir oyuncu tek özelliği yüksek diye en iyi oyuncu olacak diye birşey yok. O nedenle Pirlo'nun ki 10 neden Deivid 20 falan demeyin, tüm özellikleriyle profili oluşturun, üzerine tartışalım.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Şimdi anLamadığınız bazı durumLar var. IsrarLa anLamak istemediğiniz. Marco bazı güçLeri ALbeLda dan daha iyi diye ondan daha iyi oynadığı anLamına geLmez bu. İkisini birbirinden ayıran özeLLikLer var. ALbeLda nın fizikseL özeLLikLerine bir bakın. Bir de Marconun. BunLar birLeştiği zaman hangisi oyun içersinde daha fazLa etkiLi oLacaktır. Yani bir Marco iLe oynayın birde ALbeLda iLe. Zaten oyun içinde oynarken arada ki fark rahatça ortaya çıkacaktır. Bazı değerLerin bazı oyuncuLardan üstün oLması ondan daha iyi oLduğu sonucunu çıkarmaz. AnLayamadığınız tek noktada bu zaten. Ki oyunda zaten ALbeLda Marco dan daha iyi performans gösteriyor. BöyLe bu gücü yüksek, bu gücü az demek bişey kazandırmaz. AnLamı yok çünkü.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

ilhan parlak real madrid tarafından takibe alınmış hatta geleceğin 20 futbolcusu içinde gösterilmiştir.

Nesil
    2003

Birden hangi konuyu okudugumu sasirdim son bira kac mesaja bakarak.

Butun yazilanlar yerli yerine giderse iyi olur. Aksi takdirde karsilastirma firsatini daha iyi buluruz.

Carrusca'nin PA: Yasi bu sene 25 oluyor. en buyuk gelisme gostermesi gerektigi yillari ardinda birakti. 125'den 159'a yani 34 puanlik bir CA artisini artik basaramayacagini dusundugum icin Carrusca'nin PA dustu. Ben de futbolunu begeniyorum ama fiziki anlamda buyuk zaaflari olan bir oyuncu.

Sheriff Misafir

Keoman'ın gelecek yaz hedeflerinin burada ne işi var yahu..

Aurelio'ya kötü diyen adamla tartışmam ben..

Durmadan saldırıyorsunuz, somut şeylere dayanmıyor yazdıklarınızın çoğu.. Biri beni durdursun diye gidiyorsunuz.. Yakındır herhalde..

Nesil
    2006
    Yer
    Heryer

Ben İlhan Parlak ile ilgili 1-2 yorum yapmak istiyorum. Fenerbahçe' nin potansiyel görerek aldığı bir oyuncuydu sizlerin de bildiği gibi. Özellikle Genç Milli takımdaki performansı çok iyiydi. Ama şunu da söylemek de yarar görüyorum İlhan' ın PA! sı -7,-8 olması daha gerçekçi olacaktır. Takımında sürekli oynayan ayrıca A Milli takımda da sık sık kendine yer bulan Arda' nın pa' sı 166 iken İlhan' ın -9 olması bence bir hata. Ama çok da büyütülecek bir şey değil. İlhan' ı çok fazla seyredemiyoruz ama seyrettiğim kadarıyla ve futbol görüşümle İlhan' ın çok büyük bir forvet olacaını düşünmüyorum. Hele hele yedekte bekleyerek hiç bir yere gelemez. Bu arada Arda' nın Pa' sı son derece yerinde.
    [CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by elhadji View Post
    Ben İlhan Parlak ile ilgili 1-2 yorum yapmak istiyorum. Fenerbahçe' nin potansiyel görerek aldığı bir oyuncuydu sizlerin de bildiği gibi. Özellikle Genç Milli takımdaki performansı çok iyiydi. Ama şunu da söylemek de yarar görüyorum İlhan' ın PA! sı -7,-8 olması daha gerçekçi olacaktır. Takımında sürekli oynayan ayrıca A Milli takımda da sık sık kendine yer bulan Arda' nın pa' sı 166 iken İlhan' ın -9 olması bence bir hata. Ama çok da büyütülecek bir şey değil. İlhan' ı çok fazla seyredemiyoruz ama seyrettiğim kadarıyla ve futbol görüşümle İlhan' ın çok büyük bir forvet olacaını düşünmüyorum. Hele hele yedekte bekleyerek hiç bir yere gelemez. Bu arada Arda' nın Pa' sı son derece yerinde.
    Burak hep soyledigim bir sey vardir. Keske -8.5 verme sansimiz olsa da PA 130 ile 180 arasinda rassal olabilse (veya -7.5 110 ile 160 arasinda) cok yararli olur.

Ilhan'in -9'luk PA'sinin beklentisinin 165 oldugu goz onune alinirsa pek de fena degil. Ben de katilmiyorum 170+ PA sahibi olabilecegine ama 132 PA olma ihtimali de goz onunde tutulursa bence -9, -8'dan biraz daha tercih edilebilir bir deger. Ben acikcasi bu sezon cok daha fazla macta oynamasini da beklerdim Ilhan'in. Ancak taktiksel disiplini on planda tutan Zico belki Ilhan'i bu acidan yeterli bulmuyor.

Sezon sonuna kadar boyle devam ederse, Ilhan'a herhalde 140-145 civari pir PA vermemiz gerekecek gibi geliyor bana.

Nesil
    2007
    Yer
    Manhattan, New York

Gurhan Gursoy iyi olmus ama bu sezon hic forma sansi bulamadigi icin CA belki de 105 olabilirdi. Olcan Adin icin artik fazla umut baglamak lazim bence gelmis 23 yasinda hala bisey yapamamis kariyeri ile. Super Lig'de bile top kosturmuyor bence su asamda bi Cafercan'dan farki kalmadi en fazla 125 PA vermek lazim adil olucaksak.

Cem Sultan'in PA zaten -9'du (son yamaya kadar) yani bu ne demek size gore su asamada Cem Sultan potansiyel kaybetmis durumda. Su anda Turkiye'nin en iyi en istikrarli alt yapisinda oyunuyor kendi mevkisinde oynayan bir suru oyuncu var olumlu performans gosteren. Belli ki hocalari bu oyunculari daha henuz kesmek istemiyor yoksa Cem gecen sezonun sonlarina dogru Paf takimda yavas yavas forma sansi bulmaya baslamisti bu sene banko olur diye dusunmustum ama Mehmet Duz gibileri performanslarini artirinca yuksekseltince Cem'e sans gelmedi. Ilhan Parlak stil olarak begenmedigim bi oyuncu ve bence hic bi zaman Fenerbahce'de onemli bi oyuncu olmicaktir su anda Semih'in yedegi bile olmasi zor gibi duruyor. Bi kere cok zayif bi oyuncu sir fbu yuzden fazla bi potansiyeli olmamali

Neyse burasi Fenerbahce topigi oldugu icin Fener'e doniyim. Dendigi gibi editore bakinca gercek degerleri goruyorsunuz. Genel olarak cok basarili ve dengeli bi calisma olmus.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Exeter

sonuçta editorden karşılaştırınca görüyorsunuzki Gs FB den tek tek oyuncu bazında daha iyi bi takım olmuş özellikle Türk oyuncular bazında ki bence bu tartışılabilir

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Default Deivid

Deivid'in heading'i 18 bence yerinde, belki 17 olabilirdi, daha önce de çok konuşuldu iğne deliğinden attığı goller var.

Ancak yine konuşulmuştu zıplama becerisiyle değil off the ball ve heading becerisiyle atıyor kafa gollerini.

Deivid'in boyunu kontrol ettim 180, oyunda jumping'i 15 çıktı. Bence 12-13 gibi bir değer olmalı.

Ayrıca Deivid'in strength'i 17 çıktı bana çok abartılı geldi bu değer.

Onun dışında oyunu Fenerbahçe'yle oynamaya başladım. Tek santrafor Kezman'la oynadığım zaman adam dökülüyor çok gerçekçi olmuş, Semih'te ise tek-çift farketmiyor gösterişli ratingleri yok ama takıma inanılmaz faydalı. Deivid'se sağ açıkta oynattığımda gole doymuyor. Araştırmayı yapan arkadaşın eline sağlık...

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by Kafkafxer View Post
    Deivid'in heading'i 18 bence yerinde, belki 17 olabilirdi, daha önce de çok konuşuldu iğne deliğinden attığı goller var.

Ancak yine konuşulmuştu zıplama becerisiyle değil off the ball ve heading becerisiyle atıyor kafa gollerini.

Deivid'in boyunu kontrol ettim 180, oyunda jumping'i 15 çıktı. Bence 12-13 gibi bir değer olmalı.

Ayrıca Deivid'in strength'i 17 çıktı bana çok abartılı geldi bu değer.
    Deivid bir cok oyuncuyu etkileyen veritabaninda verilen degerlere 1 veya 2 puan ekleme sorunu ile oyunda. Bu nedenle 17 olmasi gereken heading 18, 16 olmasi gereken strength 17, 14 olmasi gereken jumping 15 cikiyor.

Deivid oldukca iyi sicrayan bir oyuncu ancak boyu nedeniyle 13 belki de daha mantikli olabilir. Strength konusunda da bence biraz dusebilir.

Daha once Deivid'in teknik konusunda oyunda zaafli olduguna dikkat cekilmisti. Buralardan kirpilacak puanlar teknige eklenebilir.

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Deivid'e Heading bencede 16-17 uyar. Strength ise 12-13 olabilir.

Adin Olcan'a artik belirli pa verilmeli ve 135 gecmemeli.

Nesil
    2006
    Yer
    bodrum

olcan adın, bu sene başından beri bizde (ksk), sezona büyük ümitlerle başlasakta 2-3 maç hariç beklentileri karşılamaktan çok uzak göründü, hatta son 3-4 haftadır oyuna sonradan giriyor... 135-140 arası bir değer makul görünüyor...
    puerta kalbimizde...

Sheriff Misafir

Quote Originally Posted by midfielder1912 View Post
    olcan adın, bu sene başından beri bizde (ksk), sezona büyük ümitlerle başlasakta 2-3 maç hariç beklentileri karşılamaktan çok uzak göründü, hatta son 3-4 haftadır oyuna sonradan giriyor... 135-140 arası bir değer makul görünüyor...
    Olcan'ı ben son izlediğimde çok heyecanlı ama topa hakim bir görüntü çizmişti gözümde.. Şu an ne durumdadır bilemiyorum ama söylediğin kadar vasatsa gelecek sene gönderilebilir..

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    Olcan'ı ben son izlediğimde çok heyecanlı ama topa hakim bir görüntü çizmişti gözümde.. Şu an ne durumdadır bilemiyorum ama söylediğin kadar vasatsa gelecek sene gönderilebilir..
    Olcan'dan artik en fazla iyi bir yedek oyuncusu olur(Fenerbahce icin). hic bir zaman ilk 11'de sürekli oynayan futbolcu olamaz. PA konusunda kararliyim artik 128-135 verilmeli diye düsünüyorum.

Sayfa 2 / 33 İlkİlk 123412 ... SonSon

Mesaj Yetkileri