Sayfa 1 / 3 123 SonSon
1 ile 30 arası toplam 74 sonuç

Konu: [1.Lig] Eskişehirspor Araştırması FM2008 - 8.0.2

Hybrid View

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Default [1.Lig] Eskişehirspor Araştırması FM2008 - 8.0.2

Eskişehirspor oyuncularının mevki hataları, yetenekleri, oyunda göze çarpan eksiklikleri ile ilgili hataları burada belirtebilirsiniz
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Eskişehirspor'u beğendim. Emeği geçen herkese teşekkürler.Ama Sergen sanki biraz daha oynatılabilir duruma getirilebilirmiş.
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Heryer

Mustafa mevcut Ca' sıyla Sergen' in fiziksel özelliklerini gerçekçi hale getirmeye çalıştım ve kendi adıma memnun da kaldım. Güç ve dayanıklılığını artırdım ve 90 dakika sahada kalabilmesini sağladım. Mesela ne gibi değişiklikler olmalıydı daha başka.
    [CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by elhadji View Post
    Mustafa mevcut Ca' sıyla Sergen' in fiziksel özelliklerini gerçekçi hale getirmeye çalıştım ve kendi adıma memnun da kaldım. Güç ve dayanıklılığını artırdım ve 90 dakika sahada kalabilmesini sağladım. Mesela ne gibi değişiklikler olmalıydı daha başka.
    Konuştuk abi özel olarak ama burdada belirteyim. Sergen'in özellikleri eğer sen takımı yönetiyorsan çok iyi. Fakat takımı yönetmiyorsan Eskişehirspor'un başına geçen T.D.'ler bir türlü Sergen'i oynatmıyor.Bu yaştanda kaynaklanabilir.

Ama abi özellikle sana çok çok teşekkür ederim. Serdar ve Mustafa Sevgi'yi özellikle çok iyi analiz etmişsin.
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Engin ve Doğa'da biraz daha iyileştirme yapabiliriz galiba.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    bodrum

doğa yı bilmiyorum da engin bence oldukça başarılı, zaten oyunda ilk 2 sezonda hep ligin en iyi oyuncusu adayları arasında oluyor...
    puerta kalbimizde...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

mustafa sevgi aml st oynayabilen hızlı iyi hızlanan berbat orta atan bir oyuncu ben geçen sene izlerdim mustapha 1 senede çok şey değişti ama mustafa sevginin değişeceğini hiç sanmıyorum mustafa sevgiden cacık olmaz

şaka şaka geçen sezon eskişehirdeki evin maskodu coşkun birdal dı 4 manyak arkadaşla sözde okul okumaya gitmiştik daha çok futbol izlemeye yaradı neyse arkadaşlarla her anadolu maçını izlediğimiz de coşkundan bahsederdik evin maskodu gibiydi ben eskişehirden çanakkaleye taşındım coşkun birdal eskişehirspora transfer oldu şimdi eskişehirde çocuklarla konuşuyorum coşkun ne yapıyor diye coşuyor her zamanki gibi diyorlar şaka bir yana ev olarak karşı daireyle iddaya girmiştik sene başı coşkun gol kralı olucak olursa bize yemek ısmarlayacaklar yok başka biri olursa biz onlara yemek ısmarlayacağız diye coşkun gol kralı olsun kalkıp eskişehire gideceğim

coşkunun ca 115 olabilir bence paslar ve bitiricilik ve soğukkanlılık ta üst düzey
    Fikirlerim burada

Nesil
    2006
    Yer
    Heryer

Coşkun' un ca' sının 115 seviyesine gelmesi pek uygun olmayacaktır. Çünkü Taner Gülleri, Taner Demirbaşl, İskender, Emrah Kol, Cenk İşler (bunlar ilk aklıma gelenler) hemen hemen aynı seviyede oyuncular. Hepsini artırmak lazım gelir. Bu arada Mustafa Sevgi' nin dediğin kadar kötü orta yaptığına pek katılamayacağım. Korner kullanmak için orta yapmak gerekir ve Mustafa Sevgi ligin en iyi korner kullanan oyuncularından biridir. Bu arada Coşkun Serdar gibi Sergen gibi ligin en üst düzey oyuncularıyla beraber oynuyor bu da göz önnünde bulundurlmalı.

Nesil
    2006
    Yer
    Heryer

Serdar Özbayraktar Es Es' in 2. devredeki can simiti oldu diyebiliriz. Serdar geçen sezon 20 gol yakınındaki performansını bu sene gol olarak yakalayamadı ama etkililik olarak yakaladı. Çok inatçı, güçlü yerden ve havadan etkili çok yönlü bir ileri uç oyuncusu. Devre arasında transfer olan Gökhan Bozkaya gelince daha bir hırslanmış olacak. Serdar' ın ca' sı en az 110 olacak yeni sezonda.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Serdar inanılmaz çevik bir oyuncu. Amiyane tabirle maçlarda "köpek" gibi koşuyor. Çok hırslı. Gökhan Bozkaya ise geldiği ilk maçta kendisini çok beğenmiştim. Koşan, rakip defansı rahatsız eden, hızlı, bitirici, inatç,ı bir forvet. Ama bir dönem Metin Diyadin onu kulübeye hapsedince Gökhan sanki küstü. Bir de kaleci Ferhat Odabaşı'na değinmek istiyorum. Ferhat gerçekten çok iyi bir kaleci. Son haftalarda çoğu maçta sakat sakat oynuyor. Fiziği zayıf gibi görünmesine rağmen hava toplarında çok etkili. Bir tek negatif yönü var zaman geçirmek için kendini yere çok atıyor. Coşkun Birdal ilk yarı da inanılmaz bir performans sergiledi. Yanlış hatırlamıyorsam 15 gol atmıştı. Ama gel gelelim 2.yarı sadece 2 gol atabildi. Fakat şu zamana kadar en az 25 gole ulaşabilirdi. Gerek şanssızlığından, gerek beceriksizliğinden gerekse rakip takım kalecilerinin inanılmaz kurtarışları nedeniyle 16 golde takılı kaldı. Ama geçtiğimiz hafta oynanan Kayseri Erciyesspor maçında Sergen'in getirdiği nefis topu ağlara gönderdi ve uzun zaman süren hasretine son verdi. Sergen demişken. Sergen'in bu sene takıma yaptığı katkılar tartışılamaz ama işte Sergen'in adı çıkmış bir kere. Doğruları değil yanlışları. Yaptıkları değil yapmadıkları konuşuluyor. Ve birde Doğa Kaya var. Dinamo gibi. Gerçi her ne kadar forma şansı bulamasada takımın başına Nejat Biyediç'in gelmesi ile ön liberodaki yerini aldı. ve son haftalarda çok iyi. Koşan bir oyuncu. Markaj özellikleride iyi. En kötü yanı ise birden parlayan bir yapıya sahip.
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

güzel tespitler mostapha teşekkürler
    Fikirlerim burada

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Doğa Kaya'yı 2003'de izledim.Gattuso'yu andırıyor.Hırslı,iyi savunma yapan,dayanıklı,teknik bir oyuncu.Bu yıl özetlerde de göremedim pek.Umarım kendini gösterir...

Nesil
    2006
    Yer
    Heryer

Mustafa katkın için çok teşekkürler. Serdar' ın ca' sını 110-115 civarını çıkarmayı planlıyorum Süper ligde görev alabilecek bir oyuncu. Süzme santrafor olmadığı için forvet arkası veya sağ kanatta da görev yapabilir. Hem havadan hem yerden etkili. Yalnıuz Mustafa sence orta yapması nasıl Serdar' ın?

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Mustafa katkın için çok teşekkürler. Serdar' ın ca' sını 110-115 civarını çıkarmayı planlıyorum Süper ligde görev alabilecek bir oyuncu. Süzme santrafor olmadığı için forvet arkası veya sağ kanatta da görev yapabilir. Hem havadan hem yerden etkili. Yalnıuz Mustafa sence orta yapması nasıl Serdar' ın?
    Abi Serdar bildiğimiz gibi çok hızlı bir futbolcu. Bu hızlılığı ona avantajlar getirirken dezavantajlarda getiriryor. Mesela ortalar konusunda. Serdar kanatları etkili kullanabilen bir oyuncu olduğundan son zamanlarda kanatlarda görev alıyor. Buralardan topu hızlı bir şekilde getirdiği zaman ortalarını pek iyi yapamıyor nedense.Ya topu getirirken yoruluyor. Ya da topu önüne hızlı attığı için ayağındantopu açıp iyi bir orta yapamıyor. Yanlız bunu 1 maçta yapmıştı ve gol olmuştu. Yanlış hatırlamıyorsam Malatyaspor maçıydı. Yani sözün özü. Serdar'ın orta yapmaları üst düzey değil abi. 11-12-13 değerlerinden biri makuldür.
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Dünkü oynanan maçtan birkaç izlenimim oldu onları belirteyim.
    Serkan Özdemir: Oyunda mevkiisi AMRL fakat son haftalarda onun sağbekte başladığını görüyoruz. Mevkiileri: DR:12/WBR:15/MR:15/AMR:20 olabilir.
    Ömer Közen: "Pas" özelliğinde artışa gidilebilir. Ama biraz daha izledikten sonra karar vereceğim.

Şimdi zamanım kısıtlı olduğu için diğer izlenimlerimi eve gelince yazacağım.
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Heryer

Öncelikle Mustafa' cım hayırlı olsun aramıza hoş geldin. Ben dün Kocaeli-Eskişehir maçındaydım. Serkan Özdemir dediğin gibi sağ bekte oynadı. Sanırım o mevkide bir sıkıntı var o yüzden böyle oluyor. Serkan çabuk ve hızlı bir oyuncu olduğu için hoca burada kullanmış olabilir. Sağ bekte de gayet başarılıydı. Gökhan bozkaya ML oynadı ve etkisizdi. Serdar ise takımının en iyisiydi. İnatçı, hırslı ve güçlü bir oyuncu. Nejat hoca Serdar' ın oynadığı sağ kanada yığmaya çalıştı oyunu ama Serdar biraz yalnız kaldı ortadan yanaşan olmadı. Ömer Közen' in driblinginin iyi oldugunu gördüm çok rahat diklemesine oynayabildi. Engin Öztonga 2. devre girdi ve AML' de görev yaptı. Sergen' i bu sezon ilk defa canlı izledim Hamza yine adım attırmadı Sergen' e. Sergen çok etkisizdi.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Öncelikle Mustafa' cım hayırlı olsun aramıza hoş geldin. Ben dün Kocaeli-Eskişehir maçındaydım. Serkan Özdemir dediğin gibi sağ bekte oynadı. Sanırım o mevkide bir sıkıntı var o yüzden böyle oluyor. Serkan çabuk ve hızlı bir oyuncu olduğu için hoca burada kullanmış olabilir. Sağ bekte de gayet başarılıydı. Gökhan bozkaya ML oynadı ve etkisizdi. Serdar ise takımının en iyisiydi. İnatçı, hırslı ve güçlü bir oyuncu. Nejat hoca Serdar' ın oynadığı sağ kanada yığmaya çalıştı oyunu ama Serdar biraz yalnız kaldı ortadan yanaşan olmadı. Ömer Közen' in driblinginin iyi oldugunu gördüm çok rahat diklemesine oynayabildi. Engin Öztonga 2. devre girdi ve AML' de görev yaptı. Sergen' i bu sezon ilk defa canlı izledim Hamza yine adım attırmadı Sergen' e. Sergen çok etkisizdi.
    Teşekkür Burak Abi'm. Sizin sayenizde buralardayım.

Sergen çok markaj'ı sevmiyor abi. Ona sıkı markaj yapan bir futbolcu olunca maça küsüyor deyim yerinde ise. Ben açıkçası Sergen'i oyundan almasını bekledim ama almadı. Serdar,Ömer ve Ersin'i çok beğendim. Ersin kadro dışı bırakılmıştı Metin Diyadin tarafından. Ona nazire yapıyor galiba. Ersin'i Mevkileri DL:15/WBL:20/ML:12 şeklinde ayarlanabilir. Ayrıca top sürme özelliğide artırılabilir.Serdar'ın arkasından ona uygun bir oyuncu gelse çok iyi bir ikili oluşturabilirler.Ama Coşkun kötü olunca doğal olarak Serdar'da kötü oynuyormuş gibi gözüküyor. Bu arada dünkü maçın en kötüsü Coşkun'du.
    I'm back...

Hayırlı olsun Mustafa. Başarılar dilerim.

Gökhan Bozkaya'nın performansı nasıl acaba? Bilgi verebilir misin?

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Bende maçı izledim TV'den ve Eskişehirspor adına sahanın tartışmasız yıldızı Ersin Güreler idi.Ondna sonra da Serdar Özbayraktar'ı beğendim.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by onurphaned View Post
    Hayırlı olsun Mustafa. Başarılar dilerim.

Gökhan Bozkaya'nın performansı nasıl acaba? Bilgi verebilir misin?
    Teşekkür ederim. Gökhan Bozkaya'yı çıktığı ilk maçta müthiş bir hayranlıkla izledim. İşte dedim Serdar'a partner.Ama bir süre 11'de başlamadı ve klübede oturdu.O aralar sanki küstü Metin Hoca'ya. (ki haklıdır.) Sonra performansı ilginç bir şekilde düşmeye başladı. Oynadığı son 5 maçta ki performansını değerlendirecek olursak FM ağızıyla: 7-7-6-6-6 şeklinde bir performansı var.
    I'm back...

Gökhan forvette, forvet arkasında, sağ kanatta oynayabilen çok yönlü bir oyuncu. Zaman zaman bireysel, tabiri caizse bencil, oynamayı seven bir oyuncu. Sivas'tan Eskişehir'e kiralanması kendini göstermesi için belki de son bir şanstı. Sanırım Metin Hoca'yla anlaşamadığından dolayı bu şansını kaybediyor. Ne olursa olsun 1. Lig için gayet iyi bir oyuncu.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Gökhan forvette, forvet arkasında, sağ kanatta oynayabilen çok yönlü bir oyuncu. Zaman zaman bireysel, tabiri caizse bencil, oynamayı seven bir oyuncu. Sivas'tan Eskişehir'e kiralanması kendini göstermesi için belki de son bir şanstı. Sanırım Metin Hoca'yla anlaşamadığından dolayı bu şansını kaybediyor. Ne olursa olsun 1. Lig için gayet iyi bir oyuncu.

Çok iyi bir oyuncu gerçekten dediğin gibi çok yönlü de bir oyuncu. Son haftalarda biraz daha iyi gibi ama dün yine tutuktu. İnşallah bundan sonra ki maçlar da iyi oynar.
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Bozkaya'nın mevkii AMRLC/FC olabilir mi ?

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by Murat Özdemir View Post
    Bozkaya'nın mevkii AMRLC/FC olabilir mi ?
    AML pek oynamıyo Murat ama maç içinde bazen kayıyo. O da top almak için felan. Yani pek sayılmaz. AMRC/FC daha makul.
    I'm back...

Sol kanatta oynadığını pek görmedim. AMRC/FC olması gerek.

Nesil
    2006
    Yer
    Heryer

Sol kanatta oynadığını pek görmedim. AMRC/FC olması gerek.
    Kocaelispor maçında tamamıylen Sol kanatta oynadı. 5 dakika falan sağ kanatta oynadı. Bence Colin Kazım gibi AMRLC/FC olabilir. Tabi son karar sizin.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Anladım Maxi Rodriguez gibi yani

Nesil
    2006
    Yer
    Heryer

Bu arada Gökhan Bozkaya' nın oyundaki özellikleri çok kötü tamamıylen yeniden yapılması gerekecek.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Önümüzdeki sezon takımı Rıza Çalımbay çalıştıracak. Kendisiyle 3 yıllık sözleşme imzalandı.
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    bodrum

Mohamed Dahmene ve Anderson Ricardo Dos Santos ES ES te...

Halil Ünal Başkanlığında İstanbul’da bulunan transfer komitemiz ilk anlaşmasını Brezilyalı forvet Anderson Ricardo Dos Santos ile yaptı. 22-Mart-1983 Marilia doğumlu futbolcu Türkiye’de Sivasspor ve Çaykur Rizespor formalarını giydi.1.93 cm boyunda 91 kg olan yeni transferimizin Süper Ligde 20 golü bulunuyor.

Basın Sözcümüz Rıza Zeydan transfer görüşmelerinin İstanbul’da ve yurtdışında yoğun bir şekilde sürdürüldüğünü, Eskişehirspor’a hedefi olan genç futbolcuların transfer edileceğini belirterek ilk anlaşmanın Brezilyalı Anderson Ricardo Dos Santos ile 3 yıllığına yapıldığını resmi imzanın Pazartesi günü tesislerimizde yapılacağını söyledi

Geçtiğimiz hafta boyunca İstanbul’da transfer görüşmeleri yapan Başkanımız Halil Ünal ve transfer komitesi bugün akşamüstü Eskişehir’e dönerek ayaklarının tozuyla Başkanvekilimiz Mesut Hoşcan,Basın Sözcümüz Rıza Zeydan,yönetim kurulu üyelerimizden Ayhan Can,Murat Çetintaş ve Şaban Ali Ocakçı ile beraber geç saatlerde Cezayir asıllı genç Fransız golcü Mohamed Dahmene ile 3 yıllık anlaşma yaptı.

9-Nisan-1982 doğumlu 1,80 cm boyunda ve 74 kg olan genç golcü Maubeuge (2004) ; Francs Borains (2005) ; RAEC Mons (janv 2006-2007) ; KRC Genk (2007-jan 2008) ; RAEC Mons (jan 2008 ) takımlarında forma giymiş.

http://www.eskisehirspor.org
    Last edited by midfielder1912 : 16.Haziran.2008 at 12:33 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    puerta kalbimizde...

Sayfa 1 / 3 123 SonSon

Mesaj Yetkileri