Sarıyer'den satın alınamaz Sarıyer'e kiralık veren Trabzonspor zaten...
Sarıyer'den satın alınamaz Sarıyer'e kiralık veren Trabzonspor zaten...
herneyse sonuçta önümüzdeki sene Emrah kolu süper ligde izleyeceğiz...
ama giresun için büyük kayıp bence muhakkak forvete ihtiyacı var tabi..anton patlama yaparsa (ki ben bekliyorum) o ayrı...
Bedelsiz olarak gittiyse Giresunspor için çok kötü olmuş bu hareketten sonra herhalde Emrah'ın sadakat düşebilir biraz...
Vallahi Kocaelispor için çok önemli bir transfer hayırlı olsun.
[CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]
Beşiktaş'lı Kenan Özer ile anlaşıldı.Eğer Beşiktaş'ya oynayamassam kesinlikle Giresunspor'dayım diyor kendiside.Beşiktaş'tan söz de alınmış büyük ihtimalle Kenan gelecek.O da Cole tarzı bir oyuncu.
Henüz gitme yok Serhat.Sadakat konusunda kararsızım.İlk geldiği andan beri kendisi söylüyordu.Amacım buradan Süper Lige gitmek burada kendimi göstermek istiyorum diye.En son eklediğim haberde de bu konuyla ilgili bişeyler bulabilirsin.
Kesinleşmedi abi ancak Cole söylüyor görüşme olduğunu.
![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
"Beşiktaş'lı Kenan Özer ile anlaşıldı.Eğer Beşiktaş'ya oynayamassam kesinlikle Giresunspor'dayım diyor kendiside.Beşiktaş'tan söz de alınmış büyük ihtimalle Kenan gelecek.O da Cole tarzı bir oyuncu."
Kenan iyi niyetli, çalışkan ama etkili bir adam deil özellikle iç saha da, takımı baskı kurduğunda etkisiz kalır (dar alan topçusu değil), deplasmanlar da biraz iş görebilir... fena bir sezon geçirmese de ilk 6 hedefine oynuyacak takımın direkt 11 oyuncusu değil bence...
puerta kalbimizde...
Bu da Kenan ile ilgili haber.
Haklısın Erol ancak şöyle bir durum var.Giresunspor iç sahada oynadığı maçlarda da fazla rakibi abluka altına alan bir takım değil.Bu sezon çoğu maçta böyle oldu.Ablukaya aldığı anlarda da takımın joker oyuncusu olan Cem Karahan forvet oynadı uzun boyuyla top dağıttı.Kenan'ın ben Cole'u aratmayacağına adım gibi eminim.
Ayrıca Cole gitmeyecek ise de Kenan'ın gelmesinin bir anlamı yok bence.İkiside benzer oyuncular ve beraber oynadıklarında çok da etkili olacaklarını düşünmüyorum.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
abi sağ açık gibi de oynayabilir Kenan fena da olmaz, LEVENT in önünde iş yapabilir, dediğin gibi Emrah la iyi bir ikili olma ihtimalleri düşük... EMRAH kalıcaksa daha fizik gücü yüksek direnç li bir adam alınmasında fayda var diye düşünüyorum, ama hedef büyükse Kenan doğru adam değil bence, en azından şimdilik, gelişim gösterdiği açık ama yeterli mi? değil...
puerta kalbimizde...
süper lige çıkmada iddialı bir giresunsporun kesinlikle çok daha iyi oyunculara ihtiyacı var.küme düşmüş takımın forvetine değil murat...
süper lige çıkmak tam bir cadı kazanı..bir yandan iddialı vü güçlü birinci lig takımları bir yandan süper ligden düşdüğü gibi geri dönmeyi hedefleyen çaykur rize gibi güçlü takımlar..bir yanda maddi sıkıntılar sebebiyle küme düşmüş ama toparlanma sürecine girmiş samsun gibi diyarbakır gibi takımlar...
Giresunspor yükselecekse yönetimin daha iyi transferler yapması lazım...murat açıkcası kenan haberine çok sevinmiş değilim..umarım emrah kalır o zaman
Görüşlerine katılıyorum. Daha iyi oyuncular alınmalı eğer Kenan alınırsa hata olmaz en kötü rotasyona girer. Emrah Kol' la görüşme imkanım oldu henüz kesin bişi yok dedi. Bence Emrah için kesin bir şey var o da süper lige gideceği ya da Süper Lig' den düşüp hemen yükselmek isteyen bir takıma gideceği. Kesinlikle basamak basamak ilerleyen bir oyuncu Emrah önce Sarıyer bu sene Giresun ve seneye daha iddialı bir takımda oynaması gerek. Bu kapasite de onda var.
[CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]
Cole 3 yıllığına Ç.Rizespor'la anlaştı.
Barış DURMAZ Giresunspor da...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Giresunspor , 19 yaşındaki Kırgız oyuncu Artur Muladzhanov ile yaptığı görüşmeler sonucu 5 yıllık anlaşmaya vardı. Santrafor mevkiinde oynayan Artur 15.071989 Bişkek doğumlu.Giresunspor bu transferle, Alton'dan sonra kadrosunda ikinci Kırgız oyuncuyu bulundurmuş olacak.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Giresunspor , Denizli Belediyespor'dan stoper mevkiinde görev yapan 1982 doğumlu Hasan Demir ile 2 yıllık anlaşma imzaladı.
![]()
Last edited by midfielder1912 : 29.Temmuz.2008 at 21:40 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
puerta kalbimizde...
Giresunspor, Mardinspor dan ayrılan Koray Karagözoğlu ’nun ardından Fransız asıllı İbrahim Cisse’ye de resmi imza attırdı. Cisse 21 yaşında imza 3 yıllık...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
BU arada Göztepe altyapısından yetişme Enver Işık ve T.S. altyapsıından yetişme sağ bek Muharrem Kaya (değirmendere den) alınmış...
Ayrıca Nazillispor dan Gökhan Altıntaş ve Bjk altyapısından yetişme Emre İncemollaoğulları da transfer edildi...
Last edited by midfielder1912 : 02.Ağustos.2008 at 13:29 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
puerta kalbimizde...
Anton'un uzun taçlar bence 20 olmalı gersini bilmiyorum zaten![]()
Ekibimiz teknik Heyeten gelen rapor doğrultusunda 3 futbolcu ile yollarını ayırdı.
Ekibimiz, Teknik Heyetin verdiği rapor doğrultusunda içinde bulunduğumuz Bank Asya 1. Liginde takıma faydalı olamayacaklarından dolayı Gökhan Altındaş, Burak Keskin ve Kaleci İbrahim Giray'ın serbest bırakmıştır.
Giresun Spor Kulübü