-
Alex'in gücüne 8-9 vermek alex vücudunu hic kullanamıyor demek.
Sitede de yer alıyordu bir yazı okumuştum. Alex her ne kadar fizik olarak zayıf olsada topu çok iyi saklıyor bunu yaparkenda kalçasını kullanıyor. Böyle bir yazı vardı şimdi bulamadım. Yani sonuç olarak vücudunu verilen oranda kullanabiliyor bence.
Alex'in Semih için sözlerini hatırlatayım, Semih fenerbahcede yer alan en teknik forvet. Bence 15 olmasada bile 14 ideal bir seviye Semih için.
Edu'nun top kapması 13 mü olmalı. Oyununda senin yüksek çıkmış benim oyunumda 15 olarak gözüküyor ve bence bu gayet yerinde. 13 olmalı derken neden 13 olmalı açıklarsan sevinirim. 
Kezman'ın teknik özellikleri ve fiziksel özellikleri bence geyet yerinde. Fenerbahcede fazla başarılı olmamasının en byuk nedeni mental olarak yaşadığı sorunlardı ki bu sorunları yavaş yavaş atlatıyor yani gayet yerinde.
İlhan'ın uzun şutuna 7-8 diyorsan attığı her 10 uzaktan şutun 7-8 'i dağlara taşlara gidiyor diyorsun. İlhan Parlağın sıkı takipçisisin galiba adam fazla forma şansı bulmamasına rağmen net değerlendirme yapabiliyorsun çünkü.
Mesaj Yetkileri