Ben umut'u destekliyorum.
Ben umut'u destekliyorum.
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Favorim baran başarılar dilerim
Baran bu işi yapar ve şampiyon olur![]()
Fıratcan abi sana güveniyoruz...Taraftar arkanda.![]()
Mehmet Topuz'u almak için savaş çıkar heraldeFenerbahçe'de görmek isteriz
![]()
Böyle bir savaş olursa Fenerbahçe ve Beşiktaş arasında olur sanırım. Galatasaray'ın oyunda Topuz'u alacak potansiyeli yok![]()
(/s)
Fenerbahçe Toto Tamuz'u almalı ve Kezman-Toto çift forvet oynamalı. AMC tabii ki Alex...
Sağolun beyler, Selçuk İnan iyi bir transfer olurdu ama sol bek ilk düşündüm bölgeydi Hayrettin'i aldım şu an için selçuk inan zor...
Fırat abi sende Toto için bastır.En azından fiyat yükseltirsin.![]()
So what?
Saike
Selçuk'ta olsa tam süper olacakhadi Fırat yüksekten uçur biziii!!!
Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
Hak bela yazmaz kul azmadıkça.
Mehmet Topuz'u Satmıyoruz!...
Kayserispor teknik direktörü Deniz yaptığı açıklamada Mehmet Topuzu kesinlikle hiç bir kulübe vermeyeceklerini açıkladı.Bu tür haberlerden artık bıktıklarını belirten genç Hoca Topuzun kendileri için çok değerli olduğunu ve hiçbir kulübe satmayacaklarını açıkladı
KS Ajans
Baran ' ı tek geçerim...
s
l
a
n
Galatasaray - Baran Altuntaş![]()
Pek kimseyi tanımıyorum ama Gsyi Gsyi yöneten arkadaşı veya abimi tutuyorum.Parası olmayabilir ama en son şampiyon olduğumuzda Fb'li oyuncular adana yerken biz kurufasulye yiyerek şampiyon olmuştuk.Bi kurufasulye vakası daha neden olmasın![]()
Tourner dans le vide, tourner dans le vide..
Et je m’envole, vole, vole, vole, vole...
Matias Cahais ve Derek Boateng Fenerbahçe'de
![]()
Matias Cahais 1.7 Milyon euro, Boateng ise 930 K karşılığında takımımıza dahil olmuşlardır. Taraftarlarımız sabırlı olsunlar, bir de santrafor transferimiz olacak. Ayrıca Mehmet Topuz ile de ilgilenmemekteyiz, güzelce turşusunu kurabilirsiniz.
Yanıltmaca yapıyorum, Mehmet Topuzu alacağım : ) *
(/s)
boşverin topuzu daha iyisini bulursunuzsantrafor türkmü yabancımı fbye
Cahais ve Boateng iyi transferler Umut Abi,güzel de bir santrafor aldınmı kimse tutamaz seni![]()
Topuzu almanız zorBenim GS kariyerimde Blackburn aldı tam 12 mn € verdi
![]()
Not: versiyon 8.02
Kim gönderilecek peki Umut Can Abi?
Ayrıca bence o santrafor Gökhan Ünal ya da Toto Tamuz...
Edu'yu gönderebilirim.
Fıratcan msn'e teşrif buyururlarsa devam edebileceğiz![]()
(/s)
Bogdan Lobont Galatasaray´da !
Bu sene 3 kulvarda mücadele edecek olan Galatasaray kalesini saglama almak icin tecrübeli kaleci Lobont´u Dinamo Bükres´ten transfer etti !
Rumen kaleci 2.4 m € karsiliginda transfer edilmistir.
BHA
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ayrica Ismail Bouzid Manisaspor´a,Mehmet Güven Kartalspor´a,Mehmet Düz Orduspor´a kiralanmistir.
Last edited by El Comandante : 19.Şubat.2008 at 23:01 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Maçlar ne zaman başlıyıcak yani yenileri heyecanla bekliyorum takipçinizim.Gs ye başarılar herkese saygılar![]()
Tourner dans le vide, tourner dans le vide..
Et je m’envole, vole, vole, vole, vole...
Fıratcan Abi destekLiyorum Nede oLsa BeşiktaşLı
Andrey Arshavin Fenerbahçe'de
![]()
(/s)
Arshavin süper transfer ama Boateng'i gereksiz buldum biraz.Süper Kupa macındada KrAlex'in sovu varmıs.
Bu arada ligin ilk karşılaşması Beşiktaş ile![]()
(/s)
Fırat abi moralleri bozmak yok.Taraftar olarak arkandayız.
Sevinmek için sevmedik.![]()
So what?
Saike