Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
30. You may not vote on this poll
  • Konyaspor

6 20.00%
  • Galatasaray

19 63.33%
  • Berabere

5 16.67%
1 ile 30 arası toplam 330 sonuç

Konu: TSL 22. Hafta | Konyaspor - Galatasaray

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Yarın'a ertelenirse Galatasaray yöneticiler kabul etmiyoruz dediler..Persembe günü kritik maçımız var dediler..
    Böyle şey mi olur ya nasıl kabul etmiyorlar karar çıksında görelim kim kabul ediyor etmiyor

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Konya'nın sorumsuzluğu olayı bu boyuta getirdi. Gerekli önlemleri almaları gerekiyordu. Zaten maç saatinde çok müthiş yağış olursa ertelenirdi ama olacağını sanmıyorum. Devre arasında bir temizlik daha yapılır maç tamamlanırdı.

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Böyle şey mi olur ya nasıl kabul etmiyorlar karar çıksında görelim kim kabul ediyor etmiyor
    Etmeyecekler tabi,Persembe günü cok önemli bir Uefa Kupasi macimiz var.Bizim icin hayati önem tasiyan bir mac bu.Konya macini ileri bir tarihe ertelerler olur biter.Ama yarina ertelerlerse yönetim bunu kabul etmez.TFFnin bunu düsünmesi gerekiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Etmeyecekler tabi,Persembe günü cok önemli bir Uefa Kupasi macimiz var.Bizim icin hayati önem tasiyan bir mac bu.Konya macini ileri bir tarihe ertelerler olur biter.Ama yarina ertelerlerse yönetim bunu kabul etmez.TFFnin bunu düsünmesi gerekiyor.
    Çarşamba oynasanız tamam diyecemde,maç Perşembe yarın oynansa bile arada üç gün var...

Biz 3 Kasım'da Fb ile oynadık 6 Kasım'da İngiltere'de Liverpool'la...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Adnan Sezgin:"Maç yarın saat 13te oynanacak"

Mesaj Yetkileri