1 ile 30 arası toplam 67 sonuç

Konu: 8.0.2 Turkiye Ligi ile ilgili hata ve çözümü

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

bug falan değil benim anladığım kadarıyla. fb ve gs'nin bilet fiyatları girilmemiş olabilir yani kombine ve normal biletlerden karı düşüyor iki takımında ciddi anlamda. oyun rastgele bir bilet fiyatı belirleyince de anlamlı fark oluyor arada.
    Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
    Hak bela yazmaz kul azmadıkça.

Nesil
    2004
    Yer
    Stockholm, Isvec

Quote Originally Posted by Nerzhull View Post
    bug falan değil benim anladığım kadarıyla. fb ve gs'nin bilet fiyatları girilmemiş olabilir yani kombine ve normal biletlerden karı düşüyor iki takımında ciddi anlamda. oyun rastgele bir bilet fiyatı belirleyince de anlamlı fark oluyor arada.
    Yaniliyorsun. Bu bir bug. Bilet fiyatlari dogru olarak girildi ama oyun bunu fazla buldugu icin düsüs yapiyor kendiliginden. Bu da gercekci olmayan fiyatlar ortaya cikariyor ve takimlar normalde elde edecegi gelirden oluyorlar. Oyunda kodlamadan dolayi cikan bir hata ve editörden düzeltilemiyor. SI´nin düzeltmesini bekliyoruz artik.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Nerzhull View Post
    topici okumadın sanırsam...perpetua arkadaşımız zaten neden kaynaklandığını ve nasıl çözüm yolları geliştirebilceklerini topic in başında anlatıyor...ve sende ona benzer cümleler kurmuşsun bir bakıma...yani sen doğru anlamışsın ama topici okumanı tavsiye ederim...

Mesaj Yetkileri