özür dilerim dalgınlıkla fenerbahçeye yazdım galatasaraya yazmak istemiştim pardon
özür dilerim dalgınlıkla fenerbahçeye yazdım galatasaraya yazmak istemiştim pardon
Fenerbahçe'nin favorite personneli bence değiştirilmeli oyundaki sıra
Aziz yıldırım, tuncay, okocha, alex, oğuz, ümit özat, engin, aykut
Bence Aziz Yıldırım ve Tuncay'ın sıralamada yeri düşürülmeli Aziz Yıldırım'ı camia içinde seven olduğu kadar sevmeyen de var, Tuncay her ne kadar çok sevilse de herkesin içinde bir kırgınlık var bırakıp gittiği için...
Engin ben kişisel olarak çok severim ama bence listede olmamalı çünkü o kadar da iz bırakan bir oyuncu değil
Oğuz'a da özellikle oynadığı dönemde tapardım ama sonra yardımcı antrenörlük ve teknik direktörlük döneminden sonra eskisi kadar sevildiğini düşünmüorum...
bence olması gereken
Okocha, aykut, alex, aziz Y., Tuncay, ümit özat...
tabi eklenmesi gerekenlerde olabilir
Ona bakarsan Ümit Özat´ta cok elestiriliyordu,tribünlerin onu islikladigi az mac yok hani.Bu kadar cok elestirilen birisi nasil olur da Fbnin favori personeli arasinda yer alir ?
Engin yerine Rıdvan konulabilirdi
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Özellikle Gökhan Gönül hakkında bir kaç düşüncem var.
Son yamada Gökhan'ı istediğim seviyede göremedim. Oyunda pek iyi performans alamadım. Dribbling biraz yükseltilmesi bence, ayrıca Knocks Ball Past Opponent ppm'i varmıydı tam hatırlayamadım işe gelince foruma girdiğim içinBu PPM yoksa verilmeli..
Gökhan bizim tabirimizle sağından atıp solundan geçme hareketini çok deniyor ve iyi de yapıyor(iyi yapması tabii ki acceleration ve pace'ine bağlı ki oyundaki değerleri gerçekçi). PSV ve Sevilla maçında bunun denemelerini gördük. ayrıca kolay kolay yıkılmıyor ve çevik. balance ve agility en az 15 olmalı. staminası için aynı şeyi söyleyemem 70'ten sonra falan yorulmaya başlıyor.
Ayrıca Vederson biraz fazla iyi yapılmış bence özellikle dribbling ve crossing'inden biraz kırpılabilir. oyunda bu ikisi 15-16 civarı çıkıyor.
Last edited by Kafkafxer : 21.Şubat.2008 at 13:11 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Dünkü maçta, hızı 19 olan Daniel Alves'i defalarca geçen Uğur un hız ve hızlanmasının yükseltilmesi gerektiğini gördük sanki..
Evet Gökhan Gönül' ün ca' sı en az 125 olmalı ve Agility: 15, Acc: 18 Pace: 17 olmalı diye düşünüyorum. Driblingi de artabilir. Çıkışı ve formu kesinşikle şans değil. Edu' nun ca' sı Brezilya araştırmacısının ısrarı yüzünden düşmemiş ama 145 ca alacak kadar kaliteli bir oyuncu değil bence.
[CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]
Edu'nun konsantrasyon özelliği zaten düşük bu hatalar o özellikten kaynaklanıyor.. Ben oyunu açar açmaz satıyorum Edu'yu
Selçuk'ta da aynı özellik oldukça düşük seviyelerde olmalı..
Deivid'in çok az top kaptırdığını gözlemledim ve topu inanılmaz iyi sakladığını gördüm.. Kanoute bile bu kadar iyi saklayamıyordu..Lugano'nun da maça ne kadar iyi konsantre olduğunu hata yapmadığını gözlemledim.. Aurelio'nun hem hücumda hem savunmada oldukça etkili olduğunu, Kezman'ın topsuz alanda baya iyi olduğunu ancak son vuruşlarının biraz düşük olduğunu gördüm.. öyleki boş bir pozisyonda topu kalecinin kucağına attı.. Soldan gelen ortada topu ayağının içiyle berbat gönderdi kaleye.. Deivid'in kafa özelliğinin yüksek olması gerektiğinide gördük sanırım..Gökhan Gönül savunmada da oldukça etkiliydi.. Top kapması 9 dan 12-13 seviyelerine getirilebilir gibi sanki..
Alex ilk yarıda çok etkiliydi fakat sonra Alex'e baskı uygulayınca hücuma kalkamadığımızı farkettiler ikinci devrenin başında markaj uyguladılar Alex'e, zaman zaman markajı kırsada ilk yarıdaki kadar etkili olamadı Alex..
Ben birşey sormak istiorum tekrardan daha evvel de sormuştum bence genel olarak Türkiye liginin CA ve PA ları biraz yükseltilebilir hatta FB ve GS nin özellikle yükseltilebilir çünkü sonuçta görüyoruz ki (En azından Fenerbahçe için)
büyük Avrupa takımlarıyla öyle veya böle iyi kötü denk oyun oynayabiliyolar...
sorun daniel alveste değil onu abartan ispanyol araştırmacılardadır.
messinin hızı 17 hızlanması 18.sence arttırmak doğru mu bence artırılacaksa zihinsel özelliklerde gelişmeler olabilir.
dediğim gibi daniel alves oyunun en abartılı ooyuncusudur.katılırsınız katılmassınız.ama gökhan ı 17 hız 18 hızlandırma yapmak skandal olur hiç inandırıcı olmaz.sonuçta 10 saniyede 6 kişiyi ekarte eden messinin hızı 17 hızlanması 18.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
dediğim gibi daniel aleves'e göre kıyaslamak saçmalık.çünkü oyunun en abartılı ismi.messiden daha hızlı olduğunu düşünüyorsanız yapın![]()
Last edited by Lionel Andres Messi : 21.Şubat.2008 at 20:51 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
sice UGUR BORAL brave mi Brave, anlamissinizdir umarim
bir futbolcuyu buyuk avrupa maclarinda daha dikkatli izlemeliyiz ki Ligde daglara tasa atan ugur boral bu macta hemde DUNYANIN EN IYI SAG BEKINI istedigi zaman gecti, istedigi zaman sol gosterip sag yatirdi!!!
1 gol attirdi, bir cizgiden cikartirdi!
Artik Fener niye boyle fazla niye boyle abartili demez rakip arkadaslar umarim..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Olcan Galatasarayin elinde olsaydi inan cook cook forma bulur hatta ustune durulardi, malum Fenerbahcede gencler 20 lerinde oynamaz 24 lerinde oynar
Olcn 135lik degil, yetenekli bir oyuncu, karsiyaka maclarini izlersen duran toplarda hep o var takim ona guveniyor ve en yeteneklisi takimin! TOP HAKIMIYETI OLSUN...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Olcan Adin Fenerbahce icin oynadigi bir kac dakikalar
BUYRUN
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=KhBpb43VOw0[/YOUTUBE]
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ama diyorum, ama ama ki ama sevenleri %90 ve sevmeyenleri ise %10 derim ve yeterince destek alirim canim kardesim!
hani soyle olsun editor dilinde 190-195 arasi hem taraftarlar hemde yonetim acisindan!
Last edited by yusufislam : 21.Şubat.2008 at 21:18 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Karsiyaka konusuna yazin bunlari ve Izmir takimlarini yakindan taniyan arastirmacilar ilgilensin.
Bu tip video'dan oyuncu degerlendirme, ozellikle arada sirada hazirlik maclarinda veya macin skoru zaten belli bir seviyeye geldikten sonra oyuna giren ve bir tarafini yirtan oyuncularin yaptiklarini degerlendirerek bir yere varilamaz.
Fenerbahce'de 24 yasina gelmeden takima girmeme olayi da kalitesi kisitli oyuncular icin gecerli. Gokhan Gonul ile Olcan arasinda 6 ay yas farki var. Colin-Kazim Richards, Olcan'dan daha genc. Yasin, Olcan'dan 9 ay daha buyuk. Bu 3 oyuncu da sadece bu sezon Olcan'in butun Fenerbahce kariyerinde oynadigindan daha fazla mac oynamis... Belki de bu videolarin gostermedigi ancak oyuncuyu surekli olarak izleyerek gorulecek bazi zaaflari var... Bunu da goz onunde bulundurmak ve degerlendirmeyi surekli izleme sansi yakalamis Karsiyaka arastirmacisina birakmak lazim.
Deivid macta dogru düskün gözükmedi bile, cok etkisiz kaldi. amaaa Ilk kez defansa yardima geldi, vallaa cok sasirdim, hattaa 2 tane top cikardi ordan. Tebrikler Deivid geriye dönmeyide ögrendin
Ayrica Aurelio'nun consistency oyunda 100!!! bu demekki her macta cok iyi oynacak!!! bu hic bir zaman olamaz.
Bide G.Gönül'ün top kapmasi 12-13 seviyesine getirelemez, en fazla 11 olur. bence defansif konuda halen vasat, Bir Ugur Ucar, Serdar Kurtulus kadar degil defansif acida.
Bide Olcan konusunda, artik belirli bi yasa geldi. bence iyi futbolcu olamaz artik.
O bakarsan Cafercan, Türk futbolun en teknik oyuncularindan, biri harcandi gitti.. o zaman ona -10 verilmeli, hattaa 199,999999999
Kendinden yaşça büyük birine canım kardeşim diye hitap etmeni bir kenara koyuyorum, ben Fenerbahçe camiasının içindeim içerideki her maçta deplasmanlarında yarısında varım değişik taraftar gruplarından değişik arkadaşlarım var... yüzde 90 yüzde 10 hiç değil oran takımın en ufak kötü gidişindeki yönetim bu takım senin eserin tezahüratları bile bunu göstergesidir... Bilmiorum son 10 senede kaç tane fenerbahçe maçını yerinde ama benim için bu sayı 250 civarında diye tahmin ediyorum...
Ümit'in futbolu sevilmese de kendisi eski bir kaptandır ve yaptığı fedakarlıklardan dolayı efsanedir, bunu tartışmak bana pek hoş gelmiyor.Sevilmediğini zannetmiyorum ama oyununun hep eleştirildiğini çok iyi biliyorum.
Han12, dediğinin aksine Aziz Yıldırım çok sevilir.GFB üyesi isen aralarında tartışıldığı için Aziz Yıldırım'ı sevmeyenler olabilir ama taraftarların %90'ı Aziz Yıldırım'ı yaptığı eserler ve yaptıklarından ders alarak ortaya çıkardığı tablo nedeni ile saygı ile karşılar.
Oluşan tablo sonucu bir numaralı muhalifi Ali Şen bile barıştı Aziz Yıldırım ile ve sürekli yanındayım mesajı veriyor.
Dün maçtaydım, 3 sıra önümde Sefa vardı ve yalnızdı, yanında bir arkadaşı ile sessizce maçı izledi ve pek gülümsediğini de söyleyemem.Aziz Yıldırım ile arasındaki sorun nedir,ne değildir bilmem, yargılama gibi bir niyetim de yok.
Aziz başkan ciddi bir hata yaptı, taraftarları tribün tribün gruplara ayırdı (Lacivert Tribün Sarı Laci, GFB, KFY, UniFEB, Grup CK vs..), her ağızdan farklı bir ses çıkıyor artık, bağıran maalesef ki çok az artık ama yine en çok bağıranlar ve bunu bilinçli olarak yapanlar GFB ve Lacivert Tribün.
Tamam ailesi ile gelen çok kişi var, hatta stadın yarısı ama onları da bir şekilde sisteme dahil edebilirsiniz.Şunu unutmayalım, taraftarlar dağıldı ama seviye yükseldi ve genelde daha ciddi insanların biraraya geldiği bir taraftar grubu oluştu.Bedava biletlerle giren ve ortalığı yıkmaya çalışanlar çok fazla yoklar artık..
Aziz Yıldırım sanırım bazılarının rantını kesti, bu da onların içlerinde olduğu grupları etkilemeye çalışmasını sağladı ama başaramadılar.Bedava bilet alarak, maçlarda zevk-ü sefa ile para kazanılmasını hoş karşılamıyorum ama tribün başlarına da bir şekilde ihtiyaç olduğu kesin, bu kişilerin çok iyi seçilmiş olmaları sayesinde bir şekilde itidalli olmaları gerekiyor, seviyeyi düşürmeyecek şekilde esprili ve katkılı işler yapabilirler.
Aziz Yıldırım'ın gelir dağılımdaki ve azimli yönetimini hemen hemen herkesin beğendiğini ve artık efsane olduğunu düşünüyorum.Yaptığı yatırımlar 100 yıllık tarihteki en büyük yatırım başarılarıdır, sınırı çok yukarılara çıkarmıştır.
Skora dayalı başarıları yöneticiler sağlamaz, altyapıyı hazırlayarak kadro seçimlerinin doğru yapılmasını sağlamak ile mükelleflerdir.
Futbol,basketbol,voleybol ve bir çok amatör branşta kadro yönetiminin düzeni de her alanda çok başarılı şu anda ayrıca.
Ayrıca Rıdvan,Aykut,Oğuz üçlüsü Metin,Ali,Feyyaz gibi efsane zaten, isteseniz de çıkartamazsınız tarihten..
Oğuz, Sergen ve Şifo Mehmet futbolumuzun oyun kurucu dinamolarıydı ligimiz içerisinde.Ligin efsane yerlilerinden, Oğuz'u silmek anlamsız, oyundan silsen bile tarihten silemezsin!
Cemil Turan, Can Bartu, Lefter Küçükandonyadis, Şeref Has gibi isimlerin olmasını da istiyorum ama herşeyde olduğu gibi bu bölümde de bir takım kıstaslar bulunuyor.
Ayrıca Müjdat Yetkiner de takımda efsane isimlerden biridir, keza Şükrü Saraçoğlu başkan..
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Sondan başa doğru gideyim bari bence de bu son isimler eklenmeli özellikle Şükrü Saracoğlu tabii ki...
Bence Oğuz o sıralama da biraz daha aşşağı çekilebilir dedim silmek tabii ki biraz ağır olabilir
Ümit içinse de sadece sıralamada biraz daha aşşağı çekilebilir diye düşünüyorum
Asıl konuya gelelim şimdi, Aziz başkan birincisi GFB değilim onu söyleyeyim eski maraton yıkıldığından beri Sefaların arkasında seyrettiğim maç sayısı bir elin parmaklarını geçmez... GFByle alakası yok sanırım sölediklerimi anlamamıssın o maçlarda yönetim bu takım senin eserin diye bağıranlar (KFY) maraton üsttü... Fenerium altta Aziz Yıldırım'ın bedava bilet dağıtıp pankart açtırdıkları (Hain TK) hariç her grupla arası aslında pamuk ipliğine bağlı ama en nihayetinde benim sadece sölemek istediğim şey Fenerbahçe taraftarının şu dünyada gelmiş geçmiş en sevdiği kişi Aziz Yıldırım değildir... İlk 10a belki girer oyunda ise en çok sevilen kişi Aziz Yıldırım gibi zaten şikayetimde bu yöndeydi biraz azaltılsın dedim sanırım sen de benle bu konuda hemfikirsindir... teşekkürler bu seviyeli ve güze cevap için.
Olcanin top teknigi benim icin cok cok iyidir,
mesela bir ardanin yapamadigi topla dripling olayini olcan acele ve hiz kullanarak yapabiliyor, ama olcan da cok kuvvetsiz, gencliginden dolayi dusuyor, Fenerbahcenin hedefleri var o yuzden olcan gibi yetenekleri gurhan gibi adamlari kazim gibilerini oynatmiyor ki besiktas kazimi alsa orda bir cok macta oynar ve kendini gelistirirdi!
her oyuncu ilk macinda bomba olacak diye bir durum da soz konusu degil saniyordum
hani late bloomer vakasi
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
yanlis anlasilma olmus...
canim kardesim derken arkadasca olayim dedim, yasina hic bakmamistim hala da bilmiyorum profilinde yasi yaziyor mu diye...kusura bakmayin...
olabilir, bazi taraftarlar hemen senin eserin diye bilir, hani artik fenerbahce taraftarlari amigosu olmadigi icin tribunde koro halinde olamiyor, cunku bir manchester, barca gibi taraftar profilimiz var...
bedava bilet isteyip bulamayanlar da tabiki birakin desin "bu senin eserin" diye.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
guldurme beni!
cafercan siradan bir topcudur, hic bir ozelligi yok!
medyada bi kac kez ismi cikinca sizlerde bilincinze yerlestiriyrosunuz iyi bir sey olduguna..
Last edited by yusufislam : 22.Şubat.2008 at 02:24 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Sıkıntı yok...
O bağıran taraftarlar maraton üst taraftarı bedava bilet para isticek bi taraftar değil benim dediğim şu ki Aziz Yıldırım elbette seviliyordur ama FB tarihinde gelmiş geçmiş en çok sevilen insan değildir ilk 10 girer belki ama o kadar en çok sevilen kişi değildir daha ortalarda olması lazım sırasının diorum gene...
Yusufislam acaba Cafercan' ı kaç defa izledin. Burada taraftarcılık oynamayın lütfen. Cafercan sıradan bir futbolcu değildir. Ben sadece bu sene 2 defa çıplak gözle izledim. Baktığın zaman topçu diyorsun adama. Tekniği son derece iyi ha keza aynı şekilde frikikleri de çok iyi. Topu ayağına aldığında hemen herkesi çalımlayabilecek bir yeteneğe sahip. Tabi ki onun da büyük eskikleri var mesela gücü, dayanıklılığı ve zihinsel özellikleri. Oyuncuları izlemeden sırf ezeli rakibinizden çıkmış diye karalamayın. Sorarım Serdar Özkan' ı hanginiz geçen sene seretmiştiniz acaba takımında ne kadar iyi oynuyordu.
[CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]
Sen kac kere izledinki Cafercan'i? Ben sadece 7 kere izlememe ragmen. Cafercan'in durusunda bile artislik var. En teknik türk oyunculardan biri. Duran toplarda harika. Adam eksilte bilen oyuncu, zekasi cok iyi. Simde derseniz niye oynamiyor diye? Bu Türkiyedeki mantalite yüzünden... yok neymis Cafercan yumusak topcuymus. hersey Fizik güc ile olmuyor.. Milli Takıma Çağrılma Sayısı :98 olan oyuncu icin siradan topcu diyorsan..
ben Cafercani en iyi oynaya bilecegi yer olan 2nci lig (o da kendini cok zorlarsa) maclarinda izledim!
ben karsiyaka maclarinda olcanida izledim, adam gectigide oldu, 3 kisinin arasindanda ciktigi oldu, asistlerde yaptigi oldu...
ah keske Fenerbahce Olcan ne kadar oynarsa oynasin hep oynatmaya calissa da bir kac mac sonra Olcan ne teknik paslar ve baska neler yapabilir gosterse!
Olcan Fenerde bazen sahaya girdiginde mutlaka goze batan birseyler yapti!...
eee Fenerbahcede Tumer Metin bile yedek kaldi Olcan mi kalmayacak diyorum ve daha fazla tartismak istemiyorum...
Olcana onceden verilen potensiyal veriler ikinci lige kiralandigi icin Fenerden nerden kirpabilirim diye dusunuyorsan sanmam ama ikinci ligde oynuyo diye dusurelim diyorsan yazik... Olcan Fenerden serbest olarak ayrilsa bile top teknigi acisindan yetenekli bi genc, bence asiri derecede faul alabilecek bir oyuncu...
Olcan hakkinda ben daha fazla tartismiyorum, Cafercan icin hep balon gibi, cunku izledim ve uzuldum...
serdar özkanı geçen yıl izlemiştim ve bu adam neden beşiktaşta yok diye düşünmüştüm geçen yıl hagi gibi 50 metre top sürüpte attığı aşırtma bir golü hiç unutmuyorum
bununla beraber cafercanıda bu yıl izliyorum serdar özkandan daha iyi bir top tekniği olmasına ragmen serdardan güçsüz serdardan ağır serdardan yavaş serdar gibi topla kat edemiyor çok kaliteli bir kumaşı olduğu belli ama çok yetersiz olduğuda belli oyun stilide tıpkı baliç gibi
ben cafercanın da olcanın da süper lig futbolcusu olduğunu düşünmüyorum
bununla birlikte fenerbahçe genç futbolcuları uzun seneler kiralık veriyor ve futbolcular ümitlerini yitirmeye başladıklarında geleceklerinide yitiriyorlar bu yıl gürhan gürsoya yapılan daha önce olcana daha öncede can arata yapılmıştı bana göre üçününde ca sı 100 seviyelerindedir şuan
herne hikmetse fenerbahçe uzun yıllardır sadece kaleci yetiştiriyor kalan 10 futbolcu iç ve dış transferlerle oluşturuluyor
ama kaleciler de hakikati var kaliteli oluyorlar
ben volkanında inanılmaz kalecilik yetenekleri olduğuna inanıyorum ancak biraz psikolojik sorunları var tecrübesizlik ve aşırı derecede kolay konsantrasyon kaybına uğradığı için olduğunu düşünüyorum
ayrıca volkanın hava hakimiyeti 18 consantrasyonu 8 olmalı
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ek bilgi gürhan gürsoy 16 yaşındayken süper lig ekibi adanaya kiralanmıştı buda demek oluyorki adam 5 yıldır kiralanıyor![]()
Last edited by extensor : 22.Şubat.2008 at 23:15 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Fikirlerim burada
Gürhan Gürsoy oyunda abartlı olarak yapıldığını düşünüyorum. Uğur Boral ve Vederson'dan hiç farkı yok. Onlar gibi mücadele ediyor, onun gibi asist yapıyor.
İkinci bir durum ise Semih FM 2009'da Kezman'da Semih'te kalacak gibi. Bunlardan hangisi ilk forvetmiş gibi ayarlanacak. Yani en kaliteli olarak hangi oyuncu yapacak?
Gurhan Gursoy Adanaspor'a kirlanmamisti Adanaspor'dan geldi Fenerbahce'ye hatda 15 yasinda Adanaspor formasini giyerek Turkiye futbol tarihinin profesyonel duzeyde forma giyen en genc oyuncusu oldu kendisi.
Aslinda gecen sene Gurhon Sivasspor'da cok saglam bi performans gostermisti ve bu sene artik Fenerbahce'e az da olsa forma bulur dige dusunuyordu eminim cogu kisi ama bulamaiyor. CA acisindan pek bi abarti gormiyorum cunku eger su anda herhangi bi anadolu kulubunde olsaydi Gurhan kesin banko oynardi bence arkadaslar rakamalr uzerinde cok duruyorsunuz oyundaki performansi nasil? mac moturunda ne gorunuyor? Bence bunlar cok onemli ama PA acisindan belki bi kac puan dusebilir cunku 144 PA Serdar Ozkan'dan veya 142 PA Ozer Hurmaci'dan daha yuksek bi PA hakettigini dusunmuyorum su anda Gurhan'in belki 141 olabilir ama zaten su an 145 o yuzden cok da onemliu degil.
Olcan'a gelince sunu belirtmek istiyorum Olcan Adin su anda 22 yasinda ve bu sene eylul sonunda 23 yasina basicak. Kendisi her ne kadar Tuncay ve Alex gibi oyuncularin oynadigi mevkilerde oynayan bi oyuncu olsa da eger o kadar potansiyeli olan bi oyuncu olsaydi su ana kadar hocalari onu daha duzgun bi sekilde degerlendirir di. Bi kere kendisi dogustan solak bi oyuncu ki bu sezona kadar Fenerbahce'nin solak oyuncu aciisindan sorun yasadigi bi gercek. Olcan'in en buyuk eksikligi fiziksel ve su ana kadar yanilmiyoruz Fenerbahce disinda bir super lig ekebinde bile kiralik oynamadi kendisi 1. lig'de anca oynuyor iyi ya da kotu ve hala potansiyelden bahsediliyor. Su asamada 125-130 PA'den fazlasi abarti olur hheleki Cafercan'a 120 PA verilmisken. Olcan bence bi Ilyas Kahraman'dan fazla bi oyuncu hic bi zaman olamicak o da en fazla olabilicegi tarz bi oyuncu yani bu yasa kadar kendisini Super Lig'de bile kanitlamamis bi oyuncudan bahsediyoruz. Bakiniz gecen sezon Sivasspor Gurhan'i kiraladi e peki Olcan'i neden bi Super Lig takimi kiralik istemedi? Son Ornek olarak Sabri Sarioglu 84'lu Olcan Adin 85'li futbol'da hersey topla sik haraketler yapmak degildir.