Queens Park Adım Adım !

Sezon başında takıma tecrübesiz menejer Kaan Selçuk'u getiren ve büyük eleştiri toplayan Q.P.R. takımı şimdilerde Premier Lig hesapları yapıyor.Son olarak kulübe bedelsiz olarak katılan Matias Almeyda ve Bonano'dan sonra kiralık gelen Chris Adam çok iyi performanslar sergiliyorlar.Kulüp şu ana kadar oynadığı 20 maçın 17'sinden galip,2'sinden beraberlikle ve 1'inden de mağlup ayrıldı.Bu müthiş formun mucidi Kaan Selçuk Champhionship News gazetesine çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Muhabir:Hoşgeldiniz Kaan bey,öncelikle teklifimizi kabul ettiğiniz için teşekkür ediyoruz.

K.S.:Rica ederim.

Muhabir:Efendim ilk sormak istediğim sezon öncesi basın tarafından kümede kalmasına zor ihtimal verilen bir takımı şimdilerde Premier Lig hesapları yapan bir takım haline getirmeniz.Bu başarınızı neye borçlusunuz.

K.S.:Tabiki oyuncularım,yardımcılarım,yönetimimiz ve benim taktiksel bilgime borçluyum.Gerçekten aldığımız futbolcular çok verimli oldu.Özellikle Bogdan şu ana kadar 20'den fazla fileleri havalandırdı.ben inanıyorum ki kulübümüz daha büyük başarılara imza atacak.

Muhabir:Gelecek için göz kırpıyorsunuz.Peki medyada transfer dedikoduları dolaşıyor,özellikle Luis Jiménez ismi sürekli basının ağzında.Luis'inde ağzından "Q.P.R. ile anlaştım" sözü çıktı.Böyle bir transfer görüşmesi oldu mu?

K.S.:Biz aslında bu transferi taraftarlarımıza sürpriz yapmak istiyorduk fakat kısmet olmadı.Inter'li Luis Jiménez ile anlaştığımız doğrudur.Gerçekten mükemmel bir transfer olacak.Kendisi ile gelecek sezon resmi sözleşme imzalayacağız.

Muhabir:Medyada Bonano transferi çok büyük eleştiri aldı.Bu yaşa gelmiş bir futbolcuyu,kalecileriniz oldukça sağlam iken niçin transfer etme gereksinimi duydunuz?

K.S.:Bonano yıllarca başarılı bir şekilde file bekçiliği yapmış,Barcelona gibi büyük bir kulüpte as kaleci olmış bir kalecidir.Kendisini takıma 3.Kaleci olarak aldık.Her ihtimale karşı 3.bir kaleciye ihtiyaç vardı.

Muhabir:Bonano'ya transfer ettikten hemen sonra ilk maçta görev verdiniz.İlk yarı göz kamaştırsa da ikinci yarıda yediği hatalı gol sebebiyle de Colchester deplasmanında 2 puan bıraktınız.Bu konu hakkında neler söyleyeceksiniz?

K.S.:Aslında oyuncularım hakkında birebir konuşmayı pek sevmem.Ama yinede açıklayayım.Bir futbolcu için özellikle kaleciyse ilk maçtan iyi yada kötü diye eleştirmek yanlış olur.Bunun en önemli ve belirgin örneğini Enke ile Fenerbahçe'de gördük.Bence Bonano çok yararlı bir transfer oldu.

Muhabir:Hazır konu Fenerbahçe'den açılmışken sizin koyu bir Fenerbahçe taraftarı olduğunuz biliniyor.Medyada şuan Ligde 2.olan Fenerbahçe koltuğuna siz yakıştırılıyorsunuz.Fenerbahçe'den resmi bir sözleşme teklifi aldınız mı?

K.S.:Hayır almadım.Alsaydım da gitmezdim.Çünkü Q.P.R. ile yolun daha çok başındayız.Şuan 2 yıllık mukavelem var ve Queens'ten ayrılmayı düşünmüyorum.

Muhabir:Peki hocam bizimle röportaj yaptığınız için teşekkür eder,başarılarınızın devamını dileriz.

K.S.:Ben teşekkür ederim.

Evet devre arasına girmeden 3 futbolcu ile anlaşıyorduk..

Ve gelelim maçlara..Gerçekten çok iyi gidiyoruz ve şu ana kadar 51 puan topladık..

Coca Cola Championship 15.Hafta : Q.P.R. 2-1 Stoke

Ezeli rakibimiz karşısında maça çok iyi başladık.17.dakikada Stancu'nun ayağından gelen golle 1-0 öne geçtik.İlk yarı bu skorla bitti.İkinci yarı Hall ve Lawrence'in karşılıklı golleri ile maç tamamlandı.Bu maçtan da 3 puan ile ayrıldık.

Coca Cola Championship 16.Hafta : Charlton 2-3 Q.P.R.

Ligin güçlü ekiplerinden Charlton karşısında golleri erken bulunca rehavete kapıldık.İkinci yarıda oyuna giren Vine'nın şık golü maçı bizim lehimize sonuçlandırdı.

Coca Cola Championship 17.Hafta : Colchester 1-1 Q.P.R.

Ligin orta halli ekiplerinden Colchester takımına karşı deplasmanda iyi oynamamıza rağmen 1 puan verdik..

Coca Cola Championship 18.Hafta : Q.P.R. 2-0 Ipswich Town

Daha iyi oynayan bizdik.Onlarda iyi mücadele ettiler fakat Stancu ve Vine ikilisi affetmedi.

Coca Cola Championship 19.Hafta : Blackpool 1-2 Q.P.R.

Ligin dibine demir atmış Blackpool karşısında çok gol kaçırsakta maçı biz kazandık..

Coca Cola Championship 20.Hafta : Q.P.R. 3-0 Sheff Wed

Bizi English League Cup yani Carling Cup'tan eleyen Sheff takımına Lig'de iyi bir ders verdik..

FA Cup Eşleşmesi : Colchester - Q.P.R.

vs

FA Cup'ta ligde 2 puan bıraktığımız Colchester United ile eşleştik.Turu geçeceğimize inanıyoruz..

Ve bu arada Puan Durumu ve Oyuncu Bilgileri

Tekrar Görüşmek Dileğiyle...