Quote Originally Posted by perpetua View Post

Beni en cok rahatsiz eden, Ilhan'in PA'si sezon basindan beri -9 ancak bu konuda yazan pek kimse yoktu. 4 ay pek forma sansi bulamadi diye tepetaklak indirmek isteyenler de mevcut. Zamaninda Ilhan'da birseyler goruldu ki demek ki -9 PA verildi. 4 ay bir sey yapmadigi icin tepetaklak indirmenin mantigini da kimse bana aciklayamaz.
Beni en cok rahatsiz eden, Ilhan'in PA'si sezon basindan beri -9 ancak bu konuda yazan pek kimse yoktu. = sezon başıda defalarca yazmıştı geldiği takımda bile yedek olan hatta özgürcanın bile yedeği olan oyuncu özgürün neden -8 de ilhanın 9 diye defalarca yazmıştım

4 ay pek forma sansi bulamadi diye tepetaklak indirmek isteyenler de mevcut= sadece 4 ay değil hiç bir zaman pek forma şansı bulamadıki ayrıca tepe taklak indirilmesin madem u21 de ilk onbir oynuyor iyi de oynuyor (harika değil iyi oynuyor) o zaman -8 yapılsın

Zamaninda Ilhan'da birseyler goruldu ki demek ki -9 PA verildi.= ne zaman ve ne sebeble verildi işte merak ettiğim yer bu kayserisporun idmanlarındamı beğenildi acaba

4 ay bir sey yapmadigi icin tepetaklak indirmenin mantigini da kimse bana aciklayamaz.= izninle ben açıklamış oldum sadece 4 ay değil futbolcu olduğundan beri bir şey yapmadı