Teşekkürler evet öyle yapıcam =) Hazırlık maçının birinde nihat ı sağ kanatta oynattım.Pek verim alamadım forvete çekicem .
.
.
.
ETB Sat:
Etb Sat Muhabir:Evet sayın seyirciler Şuan da canlı olarak Villereal in teknik Patronu Onur Altun un yaptığı basın toplantısında bulunan Cardon Cordobez e bağlanıyoruz..
C.C: Merhaba Pablo !!VE Merhaba Sayın seyirciler!! Hemen Altunun konuşmasına yönelmek istiyorum.
Altun:Merhaba !! Öncelikle şunu söylemeliyim ki İspanyayı çok beğendim.Burda kendimi evimde gibi hissediyorum.Akdenizin o güzel tuz kokusunu hala almaktayım.
C.C:Sizde Hoş geldiniz!!Öncelikle Neden Villereal diyelim ??
Altun:İspanyanın çeşitli klüblerinden teklif almıştım.Ama Bu kulüpler arasında Villereal en iyisiydi.Bende Bu Kulübü seçtim.
C.C:Peki transfer düşünüyo musunuz ??
Altun:Tabi ki de.Hedeflerimiz çok yüksek.Takımda gördüğüm kadarıyla Defans bölümünde büyük eksikliklerimiz var.Transfer için 1 stoper 1 de kaleci almayı düşünüyoruz.
C.C: Peki Bütçeniz Ne durumda ??
Altun:Bütçemiz İyi ama kesin bir miktar vermemiz gerekirse 13 Mn dolarlık bir bütçemiz var.
C.C: Doğru harcanırsa İyi para efendim.
Altun:Tabi ki ..
C.C:Peki herkesin merak ettiği noktaya gelelim.Hazırlık Kampında Neler var ?? Yada Listenizde ki İlk isim kim??
Altun:Açıkcası Şuan belli başlı bir isim yok.Kariyeri Takip eden herkesden de Defans ve kaleci önerilerini bekliyorum.
C.C:Teşekkürler Başarılar =)
Altun:Teşekkürler İyi günler
.
.
.
Biz Hazırlık Maçlarını Yardımıcı Ant. Vermek yerine hepsini aramızda yapmaya karar verdik ve Başlar başlamaz takımı ve eksiklikleri görmek için Alican Arkadaşımızla bir maç yaptık.Maçta tam 6 gol oldu.Açıkcası heycan doruktaydı
.Milito ve Rossi Show vardı
![]()
Villereal : 3 Zaragoza: 3
Bu da maçta ki İstatistikler![]()
![]()

Açıkcası heycan doruktaydı