1 ile 30 arası toplam 32 sonuç

Konu: Turksportal FM

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Arkadaşlar siteyi neden yavaşlatsın onu anlamadım.

Radyo linkine tıklayacaksınız WİNAMP üzerinden de dinleme şansınız olacak.O yüzden sitenin yavaşlayacağını zannetmiyorum.

Çağrı hatırlıyorum.Nasıl keyifli olduğunu galiba senden başka iyi bilen olamaz

Bence keyifli bişey olabilir.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Siteye bir zorluğu olmaz.

2 problem var.

Bu işle tam anlamıyla uğraşacak kişiler var mı? Çünkü müzik yayını yapmak içinse gereksiz diye düşünüyorum. Herkes kendi müziğini dinleyebiliyor.

Birde kota problemi var. Bu yayınları dinleyecek arkadaşlar kota konusunda problem yaşayabilirler. Çünkü hatrı sayılır şekilde kotadan yiyor.

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Murat Özdemir View Post
    Arkadaşlar siteyi neden yavaşlatsın onu anlamadım.

Radyo linkine tıklayacaksınız WİNAMP üzerinden de dinleme şansınız olacak.O yüzden sitenin yavaşlayacağını zannetmiyorum.

Çağrı hatırlıyorum.Nasıl keyifli olduğunu galiba senden başka iyi bilen olamaz

Bence keyifli bişey olabilir.
    Eski hesap hala duruyor zaten Flatcast'te... Ben bizimkilerle bir konuşayım. Size bu konu hakkında daha sonra ayrıntılı bir bilgi veririm. Eskiden yaptığımız yayınlar çok zevkli oluyordu. Herkes çok keyif alıyordu. Hatırlıyosun sen de Murat.

Mesaj Yetkileri