bende kayserisporla basladım ilk senem bitmek uzere 4 mac kaldı 9 puan farkla liderim 550 bin pound butce vardı ama bi kac oyuncu alıp satark ii butce yaptım ve saga musluyu orta sahaya luduena ve forvete de bnm kesfettigim milan ivana yı aldım gokhan unalı favori adamıyım sezon bitmeden 4 yıllık teklif geldi yonetimden antreman sahasının gelistirilmesi kosulunu koydum ve ii ttransfer butcesi ile kabul ettim 4 senelik anlasmayı gokhan unal,ergun teber,mehmet topuz ve ali turan 4 buyuklerin surekli listesinde auto redder yaptık ugrasamıyom wala her hafta teklif kayseriyle hedef sampiyonlar ligi sampiyonlugu bakalım hayırlısı sunu da belirtiyim oyunda yaptıgımı en ufak hile yoq yane save edip bile cıkmadım her macımı bi kez oynadım hedefim lig 3. du sampiyonluga kosuyorum ilginc ayrıca editor kullanmaıdıgı da belirtiyim ergun teber r.carlos gibi bi se oldu dmrhanın ant.prog ile isterseniz bi save game gonderim gercekten muthis oturttum takımı 8 koc var hepsi 4 yıldızlı ve italyan antenucci asistanım her seyim ilerledikce tekrar yazarım