ŞAMPİYONLAR LİGİ GURUPLARI 2.MAÇ
Maçın Adamı : Zlatan İbrahimoviç ( İnter-FC )
İnanılmaz bir maçtı! İlk yarıyı 2-0 önde kapadık. 3-0 öne geçtik. Sonra taktiğimizle oynadık defansa çekildik maç 3-3 oldu.Taktiğimizi normal ayara çevirdik ve 4-3 öne geçtik.Ardından İnter 4-4 yaptı ve 90+3 . dakikada golü bulup maçı kazandılar.Geçen senenin rövanşını alamadık üzgünüz.İsterseniz bu maçı save yaptım.Ama nasil izlenir bilemiyorum.Çünkü load yaptığımda görünmüyor maçın ismi.Pkm uzantılı bir save dosyası.
2010-2011 TÜRKİYE SÜPER LİGİ 8.HAFTA
Maçın Adamı : Diego Lugano ( Fenerbahçe-SW/DC )
Güzel bir galibiyet aldık.Sakatlıktan kurtulduktan sonra yavaş yavaş kendine gelen Tulli’nin performansından memnunum.
2010-2011 TÜRKİYE SÜPER LİGİ 9.HAFTA
Maçın Adamı : Tommy Bechmann ( Konyaspor-AMR,ST )
İlk 10 dakikada yediğimiz gollerle yenildik.
ŞAMPİYONLAR LİGİ GURUPLARI 3.MAÇ
Maçın Adamı : Adrian Deaconescu ( Unirea Urziceni-GK )
Geçen seneki gibi adı sanı duyulmamış bir Romanya takımı karşısında kendi sahamızda puan kaybettik. Çok çok üstün oynadık ama gol bulmakta zorlandık.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Evet çok sevinmiştim ama İnter maçından sonra moral sıfır.İnter maçında İbrahimoviç ve Adriano'ya adam markajı uygulattım.İlk yarı adım atamadılar.Ama sanırım ikinci yarı alan markajına geçmem gerekiyordu.Adam ikinci yarıda 4 gol attı.Bizim defanslar yoruldular demek ki.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
İnter maçına baksana.Bi de her sene gurubumda adı sanı belli olmayan ama bana bela olan Romanya takımları başımın belaları
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
2010-2011 TÜRKİYE SÜPER LİGİ 10.HAFTA
Maçın Adamı : Alessandro Tulli ( Fenerbahçe-AMR,ST )
Yeni transferimiz Tulli formuna kavuştu ve her maçta gollerini atmaya başladı. Bu sene bizi Avrupa’da başarıya taşıyabilir. Baptista ise sakatlıktan yeni çıktı.En kısa zamanda form tutmasını istiyoruz. Özellikle İnter rövanşına kadar formuna kavuşursa iyi olacak.
TÜRKİYE KUPASI GURUPLARI 1.MAÇ
Maçın Adamı : Can Arat ( Fenerbahçe-DC )
Rahat bir maçtı.Yedek ağırlıklı bir kadroyla sahadaydık.Guruplara 3 puanla başladık.
2010-2011 TÜRKİYE SÜPER LİGİ 11.HAFTA
Çok rahat bir maçtı.Tulli’nin artan performansı devam ediyor.Belki 2 golden fazlasını atacaktı ama 2.golü atınca hemen oyundan çıkardım.
ŞAMPİYONLAR LİGİ GURUPLARI 4.MAÇ
Maçın Adamı : Riki ( Fenerbahçe-AMLC/FC )
Bu Romanya takımları çok teres geliyor taktiğime.Başın başında geriye düştük ancak ikinci yarı attığımız gollerle zor da olsa kazandık ve 3 puanı aldık.Ancak formda golcümüz Tulli’nin sakatlanması bizi üzdü. Gerçi sadece 1 hafta takımdan uzak kalacak ancak döndüğünde kaldığı yerden devam eder umarım.
2010-2011 TÜRKİYE SÜPER LİGİ 12.HAFTA
Maçın Adamı : İlhan Parlak ( Fenerbahçe-FC )
İlk yarıyı 1-0 geride kapadık. İkinci yarıya iki oyuncu değişikliği ile başladım. Baptista ve Zarate’yi çıkardım Alex ve İlhan’ı oyuna aldım.Çok isabetli bir değişiklik oldu. Giren oyuncuların attıkları gollerle maçı çevirip 3 puanı aldık.
2010-2011 TÜRKİYE SÜPER LİGİ 13.HAFTA
Maçın Adamı : Özden Öngün ( G.Oftaş-GK )
Çok üstün oynadık ama rakip çok iyi kapandı.Ve 78.dakikada klasik değişikliğimizi yapıp Alex ve İlhan’ı oyuna aldık. 86.Dakikada İlhan’ın pasında Alex golü atıp kilidi açtı.Şimdi hedefimiz önümüzdeki PSV maçını alıp guruptan çıkmayı garantilemek.
ŞAMPİYONLAR LİGİ GURUPLARI 5.MAÇ
PSV karşımızda hiçbir varlık gösteremedi.Çok iyi oynadık ama gol atamıyorduk ki yeni transferimiz Tulli bizi sevindirdi ve guruptan çıkmayı garantiledik.Son maçımızda İnter’i deplasmanda da olsa artık yenmek istiyoruz.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
2010-2011 TÜRKİYE SÜPER LİGİ 14.HAFTA
Rahat bir maçtı.Tulli yine form tuttu.İnter maçına kadar sakatlanmaması gerekiyor. İnter maçındaki en büyük kozum olacak.
2010-2011 TÜRKİYE SÜPER LİGİ 15.HAFTA
Maçın Adamı : Wederson ( Fenerbahçe-D/WB/AML )
Bize ters gelen bir takımla karşılaştık ama skor olarak zorlansakta kazanmayı bildik.İnter maçı öncesi iyi moral oldu bize. Guiseppa Meazza’ya galibiyet için gidiyoruz.
ŞAMPİYONLAR LİGİ GURUPLARI 6.MAÇ
Maçın Yıldızı : Modeste M’Bami ( Fenerbahçe-DM )
İşte BUDUR!!!Sonunda İnter’i yendik.Bu maçta taktiksel olarak çok iyi bir çözüm ürettik. Oyuna başlarken rakibin kanatlarının zayıf ayaklarını zorlama emrini verdim.Yine topa sert girmelerini ve sıkı markaj yapmalarını söyledim.Adam markajı yaptırmadım.Son olarak ta oyun mantalitemizi defansif yaptık. Defans çizgimiz normalin biraz üstünde olduğundan oyun anlayışımız da defansif olduğundan maçı çok kısa bir mesafe arasında oynayarak işbirliğini üst düzeye çıkardık ve bunun sonucu istatistiklere de yansıdı.Sadece skorda değil istatistiklerde de üstünlüğümüz vardı.Ve gurubumuzu lider olarak tamamlamayı başardık.
ŞAMPİYONLAR LİGİ GURUPLARI PUAN DURUMLARI
2010-2011 TÜRKİYE SÜPER LİGİ 16.HAFTA
Maçın Adamı : Kleber ( Galatasaray-D/WBL )
İstatistiksel olarak rakibimizde üstün olmamıza rağmen frikikten yediğimiz golle yenildik. Galatasaray 16.hafta sonunda namağlup olarak lige devam etmiş oldu.
TÜRKİYE KUPASI GURUPLARI 2.MAÇ
Maçın Adamı : Erkan Atılgan ( Konyaspor-D/WBL )
Yedek ağırlıklı bir kadro ile sahaya çıktık.İyi oynadık fakat yediğimiz penaltı golüyle yenildik.
ŞAMPİYONLAR LİGİ SON 16 EŞLEŞMELERİ
Bu turda yine bir İtalyan takımıyla eşleştik.Rakibimiz dünya devi Milan!! İlk maçın deplasmanda olması bana göre avantaj.İlk maçta gol atıp güzel bir skor alırsak tur atlayabiliriz. Diğer temsilcimiz Beşiktaş ise Arsenal ile eşleşti.
2010-2011 TÜRKİYE SÜPER LİGİ 17.HAFTA
Maçın Adamı : Riki ( Fenerbahçe-AMLC,FC )
Ligin ilk yarısının son haftasında inanılmaz bir performans sergiledik. Skor olarak fark olmadı ancak istatistiklere bakılırsa kaleye çekilen kaleye 29 şut çektik rakip 0 şut çekti. Tam 16 korner kullandık.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
2010-2011 SEZONU TÜRKİYE SÜPER LİGİ İLK YARI PUAN DURUMU
Galatasaray geçen sezona oranla çok yüksek bir performans sergileyerek lider tamamladı.Biz geçen seneki performansımızın üstündeyiz ama lider değiliz. Takibimiz sürecek.En büyük hayal kırıklığı Beşiktaş'tan geldi.İlk 4 hafta 4 mağlubiyet aldılar.Bu arada Galatasaray'ın Teknik Direktörü Bülent Korkmaz.

Bi de her sene gurubumda adı sanı belli olmayan ama bana bela olan Romanya takımları başımın belaları