1 ile 30 arası toplam 89 sonuç

Konu: [2.Lig] 1.Grup Takımları Araştırması FM2008 - 8.0.2

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

haklısın dostum lig a takımlarına karşı yada süper takımlarına karşı bu kadar hücuma çıkabilirmi bilmiyorum
    Fikirlerim burada

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Default Çanakkale-karabÜrk MaÇi İle İlgİlİ

çanakkale dardanalin teknik direktörü cem pamiroğlu sistemi 4-4-2 baklava dilimi ortasaha

1-HALUK TANRISEVEN: Evet ankarasporun kalecisiydi bu yılın ilk yarısında süper ligde bir çok maçta forma giydi 30 yaşlarında tecrübeli olmasını beklediğim bir kaleciydi maç boyunca bütün değazlarını taça dikti hava hakimiyeti zayıftı
    2-HACI ARİF DURGUT: Geçen yıl elazığspordan gelmiş 33 yaşında bir sağ bek takımın en iyilerinden biri ama düşüş içerisinde olduğu belli oluyor son yıllarını yaşıyor
    3-İSMAİL ÖZEREN: İşte bu isme dikkat edilmeli 20 yaşındayken hatayspordan transfer edilmiş şu an 23 yaşında dayanıklılığı çok yüksek hem huıcumu hem sovunmayı biliyor boyu 188 civarı falan bir sol bek için uzun sayılır ama hiç dc oyantılmadı grosso gibi düşünmek lazım yada zebina gibi bu boyla ne bekliği diyorsunuz ama inanılmaz işler yapıyor
    4-SELÇUK BİCE: 23 Yaşında gelecek vaadeden bir stoper boyu ve fiziği çok müsait hızlı ve çevik yanlız pozisyon hatası vs yapıyor ama tecrübe edenip iyi bir stoper olabilir 1-92 boylarında 78-83 kilo civarlarında uzun ince stoper
    5-GÖKMEN BARIŞ: Fenerbahçe patantli bir oyuncu yaşı 34 e gelmiş durumda soğukkanlı ve kendine güveni yerinde geriden oyunu kurabilen tekniği fena olmayan bir stoper 1-86 boylarında kısa stoper sayılabilir yaşının verdiği bir çöküş dönemi içine girmiş ağırlaşmış bir oyuncu
    6-UĞUR PARLAK: 1990 doğumlu ön libero mevkiinde oynatılan bir oyuncu profiline baktığımda çok şaşırdım çünkü doğum yerimiz aynı ve ben onun abisi sayılırım lüleburgazın alt yapısından alınmış bir genç çanakkale dardanalspor bundan beş sene önce lüleburgazspora el attı lüleburgaz kuluplerinde bulunan genç yetenekleri kadrolarına kattılar bunlardan biriside mehmet şen di mehmet şu anda çaykur rizesporda oynuyor uğura gelecek olursak top tekniği iyi ancak ben tek önlibero oynayamam diye bağırıyor zaten 18 yaşında bile sayılmaz yeterince top çalamayan ve yaşından dolayıda pek kendine güvenmeen bir oyuncu maç içinde çok dikkatımi çekti hiç bir taç atışında taç atan oyuncuya yönelip oyun kurmak girişiminde bulunmadı yine top dardanal savunmasındayken savunma baskı yerken hiç stoperlere gidip top istemedi kendine güveni yoktu ama kaliteli bir kumaşı olduğunu gözlemledim
    7-AHMET BUĞRA ERDOĞAN: Forvette oynuyor sağ forvet oyuncusu 23 yaşında şağa ve sola iyi çalım atabilen hızlı bir forvet sonvuruşları pek iyi değil boyuda 1-84 falan
    8-SAMET ALBAYRAK: MRC Gibi oynadı 24 yaşında geçen yıl yalovaspordan alınmış pek etkili değildi
    9-KORAY KURT: Diğer forvet elemanı sol forvet oynadı ama sağ ayaklı 1-86 boylarında ama pivot santrafor olamaz kaleye arkası dönük oynayamaz
    10-ÖNDER DENİZ KOLGU:AMC de oynadı 34 yaşında daha önce sakaryaspor istanbulsporda falan oynamış tecrübeli ama düşüşte bir oyuncu ağır hareket ediyor boyu uzun sayılır 183-4 olabilir uzaktan şutatıyor dribling yapamıyor
    11-MESUT SARAY:21 Yaşında teknik sarı kramponlu bir istanbul çocuğu kendini belli ediyor carrusca gibi üfleseniz düşecek geçen yıl zeytinburnu takımından transfer edilmiş iyi ortalar kesiyor iyi paslar atıyor savunma özelliği "0"
    GİRENLER: 17-MUSTAFA VARGEL: 21 Yaşında stoper 1-86 boylarında gökmenin yedği devamlı gökmenin yerine oyuna giriyor gömen gibi oynuyor
    diğer girenler hakkında pek bilgim yok

Karabürksporda ise 10 numara murat baytaroğlu iyi oynadı 1980 doğumlu bir oyuncu daha önce eyüpsporda falan oynamış sadece 1 maçta izlemiş bulundup,ğum için onun hakkında kesin müheyyidelerden kaçınıyorum
    Last edited by perpetua : 07.Mart.2008 at 09:33 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    Fikirlerim burada

Mesaj Yetkileri