1 ile 30 arası toplam 46 sonuç

Konu: En Alttan Yukarıya Doğru Uzun İnce Bir Yoldayım

Threaded View

Quote Originally Posted by asatilla View Post
    Pek iyi gidiyor sayılmazsın abi fakat bu seni anlıyorum bu kadroyla bu kadar.Benim tahminimde bu sezon ligi orta sıralarda bitirmen yönünüde şu çok gol yemeyi bir engelleyebilsen çok güzel olacak.Başarılar abi...
    Teşekkür ederim. Şu anda ara transfer dönemi bir iki oyuncu bakıyorum. Defansı ve defansif orta sahaya birilerini bulabilirsek gol yeme işini çözebiliriz diye umuyorum.

Quote Originally Posted by peluk
    Vaay be, bir çırpıda okudum kariyerini. Hakikaten FM oynamasını bilen ve seven birisin bence. Sanırım bu sezon La Liga'ya çıkman kolay olmayacak, ligde tutunman yeterli. Ancak ben yerinde olsam sezon sonunda istifa edip başka bir takıma giderim.
    Sağolasın. Gerçekten FM oynamayı çok seviyorum. Ne kadar bildiğim tartışılır tabi. Hergün yeni şeyler öğreniyorum buradaki paylaşımlardan. La Liga'ya bu sene ve önümüzdeki sene çıkmayı planlamıyorum aslında. Takımın hem maddi yapısı müsait değil, hem de oyuncu profili. Çıkarsak averaj takımı oluruz büyük ihtimalle. Yavaş yavaş iyi bir kadro oluşturabilirsem, Lemona'yla devam etmek istiyorum. Tabi iyi bir takımdan bir teklif gelirse değerlendirebilirim. Ama istifa etmeden devam etmek istiyorum.

sitte, teşekkür ederim.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Ara transferde daha önceden Brezilya Liginde araştırmaya yaparken sözleşmesi bittiğinde bize katılmak üzere anlaştığımız Atletico Paraneanse'den Leonardo ( DC ) ve uzun süredir peşinde olduğumuz Caxias'tan Japa'yı ( DM ) 75.000$'a renklerimize kattık.

Şu anda takımımızda oynatamadığımız 3 yabancı bulunuyor.

Mario Silva ( DC )
    Leonardo ( DC )
    Ricardo Verdeguez ( DC )

Defans problemimizi çözebilecek oyuncular ama kullanabileceğim 2 yabancı hakkımızdan birini yine DC ( Carlos Castro ) ve ST ( Daniel Akerman ) olarak kullanıyoruz. İkisinden de vazgeçemeyiz.

Oynatamadığımız oyuncuları kiralayıp iki sezon sonra İspanyol vatandaşlığına geçtikten sonra oynatabilmeyi umuyorum.

Ayrıca kiralık olarak Athletic'ten Raul Selcado takıma katıldı.

Bir kaleci ve sol bek arayışımız devam ediyor. Ancak bunları ucuz bir şekilde kadromuza katabilirsek alacağız. Scout'larımızla bütün Avrupa'yı tarıyoruz. Önümüzdeki sezona daha iyi bir takım oluşturabilmek için bir miktar paramızın kalmasını istiyorum.
    Last edited by daedalus : 06.Mart.2008 at 01:58 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri