Teşekkür ederim. Şu anda ara transfer dönemi bir iki oyuncu bakıyorum. Defansı ve defansif orta sahaya birilerini bulabilirsek gol yeme işini çözebiliriz diye umuyorum.
Sağolasın. Gerçekten FM oynamayı çok seviyorum. Ne kadar bildiğim tartışılır tabi. Hergün yeni şeyler öğreniyorum buradaki paylaşımlardan. La Liga'ya bu sene ve önümüzdeki sene çıkmayı planlamıyorum aslında. Takımın hem maddi yapısı müsait değil, hem de oyuncu profili. Çıkarsak averaj takımı oluruz büyük ihtimalle. Yavaş yavaş iyi bir kadro oluşturabilirsem, Lemona'yla devam etmek istiyorum. Tabi iyi bir takımdan bir teklif gelirse değerlendirebilirim. Ama istifa etmeden devam etmek istiyorum.Originally Posted by peluk
sitte, teşekkür ederim.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ara transferde daha önceden Brezilya Liginde araştırmaya yaparken sözleşmesi bittiğinde bize katılmak üzere anlaştığımız Atletico Paraneanse'den Leonardo ( DC ) ve uzun süredir peşinde olduğumuz Caxias'tan Japa'yı ( DM ) 75.000$'a renklerimize kattık.
Şu anda takımımızda oynatamadığımız 3 yabancı bulunuyor.
Mario Silva ( DC )
Leonardo ( DC )
Ricardo Verdeguez ( DC )
Defans problemimizi çözebilecek oyuncular ama kullanabileceğim 2 yabancı hakkımızdan birini yine DC ( Carlos Castro ) ve ST ( Daniel Akerman ) olarak kullanıyoruz. İkisinden de vazgeçemeyiz.
Oynatamadığımız oyuncuları kiralayıp iki sezon sonra İspanyol vatandaşlığına geçtikten sonra oynatabilmeyi umuyorum.
Ayrıca kiralık olarak Athletic'ten Raul Selcado takıma katıldı.
Bir kaleci ve sol bek arayışımız devam ediyor. Ancak bunları ucuz bir şekilde kadromuza katabilirsek alacağız. Scout'larımızla bütün Avrupa'yı tarıyoruz. Önümüzdeki sezona daha iyi bir takım oluşturabilmek için bir miktar paramızın kalmasını istiyorum.