1 ile 30 arası toplam 143 sonuç

Konu: Karadeniz fırtınası türkiyeden sonra da avrupada esiyor!!!

Threaded View

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

ewet ligin ikimci maçı galatasarayla yine avni aker de

maca başladık galataaray hızlı ataklarla kalemize yüklenmeye başladı ançak gokdenız sahneye cıktı ve 29.dk da gol geldı ilk yarı bu skorla sonlandı galatasaray daha iyi organize oluyordu ama gokdeniz yne yıldızlığını gösterdi ve 51. dk bir gol daha attı.

gökdenizin mactan bir vuruşu

futbolcular maçtan sonra galibiyeti tarftarlarla kutladı

daha sonra uefa ön eleme maçında 1.0ın rövanşında

lıgde 3. maç inönü de beşiktaş le oynancaktı beşiktaşın karosu güçlü oldugunu düşündüğüm için b hayl defansf kadro kurdum maçtan 1.1 berabere ayrıldık

ligde br ertelem maçımız vardı konyaspor ile deplasmanda oynuyacagımız yine eski taktiğe geri donduk ve 2.0 kazandık maçı

gökdeniz de olmasa nasıl maç alırız bilemiyorum
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by GebzeLi1907 View Post
    BaşarıLar Mustafa iyi başLamışsın,transferLerinde güzeL istikrar yakaLarsan hedefLerine uLaşman imkansız değiL.

baya iyi gidiyorum bende kendımı baya güvenmeye başladım
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    takım baya düzgün oynuyor birsonrak rakip bbspor maçı farklı bır skorla kazandık

türkiyeden sadece beşiktaş şampiyonlar liginde işte onların grubu

bu arada türkiye kupası gruplarıda çekildi en zor gruba düştük bu gruptan çıkamayabliriz

sıra uefa da ve rakibmz lokomotiv moskova

son haftalarda alınan sonuclar bende takımın iyi oynadığı hssi verdi bende taktik degişmeden maca gıttım ancak sahadan 1 .0 yenk ayrıldık buda trabzonsporlla ilk yenilgim oldu ama olsun ikinci maç var

bu yenilgi futbolcuları beni ve taraftarları üzdü yeniden lige döndük liderliktek rakiplerimz berabere kaldı bız kazanırsak 2 puam farkla lıder olacaktık ancak gol atamadık ve maç 0.0 bitti

bu beraberlıkle lıder olduk ama averajla şimdi zorlu bir takım olan sivassporla avn akerde oynuyacaz ama ben avni akere takıma çok güveniyorum ve güvenim boşa olmadığı anlaşıldı 3.0 kazandık

Last edited by Trabzonspor : 06.Mart.2008 at 14:23 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri