ewet ligin ikimci maçı galatasarayla yine avni aker de
maca başladık galataaray hızlı ataklarla kalemize yüklenmeye başladı ançak gokdenız sahneye cıktı ve 29.dk da gol geldı ilk yarı bu skorla sonlandı galatasaray daha iyi organize oluyordu ama gokdeniz yne yıldızlığını gösterdi ve 51. dk bir gol daha attı.
gökdenizin mactan bir vuruşu
futbolcular maçtan sonra galibiyeti tarftarlarla kutladı
daha sonra uefa ön eleme maçında 1.0ın rövanşında
lıgde 3. maç inönü de beşiktaş le oynancaktı beşiktaşın karosu güçlü oldugunu düşündüğüm için b hayl defansf kadro kurdum maçtan 1.1 berabere ayrıldık
ligde br ertelem maçımız vardı konyaspor ile deplasmanda oynuyacagımız yine eski taktiğe geri donduk ve 2.0 kazandık maçı
gökdeniz de olmasa nasıl maç alırız bilemiyorum
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
baya iyi gidiyorum bende kendımı baya güvenmeye başladım
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
takım baya düzgün oynuyor birsonrak rakip bbspor maçı farklı bır skorla kazandık
türkiyeden sadece beşiktaş şampiyonlar liginde işte onların grubu
bu arada türkiye kupası gruplarıda çekildi en zor gruba düştük bu gruptan çıkamayabliriz
sıra uefa da ve rakibmz lokomotiv moskova
son haftalarda alınan sonuclar bende takımın iyi oynadığı hssi verdi bende taktik degişmeden maca gıttım ancak sahadan 1 .0 yenk ayrıldık buda trabzonsporlla ilk yenilgim oldu ama olsun ikinci maç var
bu yenilgi futbolcuları beni ve taraftarları üzdü yeniden lige döndük liderliktek rakiplerimz berabere kaldı bız kazanırsak 2 puam farkla lıder olacaktık ancak gol atamadık ve maç 0.0 bitti
bu beraberlıkle lıder olduk ama averajla şimdi zorlu bir takım olan sivassporla avn akerde oynuyacaz ama ben avni akere takıma çok güveniyorum ve güvenim boşa olmadığı anlaşıldı 3.0 kazandık
![]()