1 ile 22 arası toplam 22 sonuç

Konu: Derbi Var....Derbi Var...!

Threaded View

Merhaba arkadaşlar.Yeni bir sezonda tekrar birlikteyiz.
    2.sezonumuza başlamış bulunuyoruz.Bu sezon şampiyonluk hedefi ile zorlu bir maratona başlıyoruz.San Lorenzo ile 1 yıllık daha sözleşme imzaladık.Sezon sonunda kesinlikle Arjantinden ayrılacağım için bu sezon şampiyonluğu kazanmak en büyük arzumuz.Bu hedef doğrultusunda çalışmalarımıza devam edeceğiz.Bu nedenle sezon önce transferde doğru isimleri almaya çalıştık.

Transfer döneminde fazla oyuncu aldığımız düşünülebilir.Bu durumun takım ruhunu da etkileyeceği düşünülebilir.Ancak şampiyonluğa oynayacak olan bir takımın kadrosunun geniş olması gerektiğini düşünüyorum.Transferlere 26 Milyon Paun gibi müthiş bir bütçe ayırdık.
    ...ve zorlu lig maratonu başlıyor.
    1.HAFTA

2.HAFTA

3.HAFTA

4.HAFTA

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    5.HAFTA

6.HAFTA

7.HAFTA

8.HAFTA

9.HAFTA

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    10.HAFTA

11.HAFTA

12.HAFTA

13.HAFTA

14.HAFTA

15.HAFTA

16.HAFTA

17.HAFTA

18.HAFTA

19.HAFTA

Zorlu Lig maratonunun ilk yarısını bitirmiş bulunuyoruz.Açılış Ligi'ni 2.sırada bitirebildik.Paun farkı çok fazla gibi.Sezon sonunda şampiyonluk uzak duruyor bize..
    ...Puan Durumu:

İlk yarı pek de istediğimiz performansı yansıtamadık ve gerçekden çok geride kaldık.River aldı başı gidiyor.Kapanış Ligi'nde yakalamam lazım..

Arjantin Liginde Kasım ayının menajeri seçildik..Umarım devamı gelir..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Şok...Şok...Şok..!!!
    San Lorenzo,El Paso'nun şok istifası ile sarsıldı.Takımın başarılı Türk Menajeri El Paso ani bir karar alarak takımdan istifa etti.Gerekçe olarak ailevi durumlarını ileri süren El Paso:
    "-Ailemden çok uzak kalıyorum.Çocuklarımın iyi eğitim almalarını istiyorum.Güney Amerika'da bunu sağlayabileceğimi düşünmediğim için takımdan istifa ediyorum.Bu zamana kadar bana destek olan yönetim kurulumuza başta başkanımız olmak üzere,taraftarlara ve oyuncularıma teşekkür ederim.Burdan ayrılırken iyi anılar ile ayrılıyorum.Başarılı olduğumu düşünüyorum.Libertadores Kupasını kazandım.Çok iyi bir takım bıraktım.Kıtalararası şampiyonaya katılmaya hak kazandık.Ancak o zaman takımın başında ben olmayacağım.Ama eminim ki benden sonraki menajer iyi şeyler yapacaktır.Bu takımda bu kapasite var."

Taraftarlar El Paso'nun kendilerine bulunduğu katkılardan dolayı teşekkür ederek kendisine her zaman kapılarının açık olduğunu söylediler.

...ve 3 aylık bir aranın sonunda El Paso;İtalyanların güçlü ekiplerinden AS ROMA ile anlaştı.

ROMA ile başarılı olabilmek için elinden geleni yapacağını ifade eden El Paso:"Uyuyan devin uyanma vakti gelmiştir."dedi.
    Serie A'daki son durum:

5.sırada bulunan ROMA için hedefini açıklayan El Paso:
    -Hedefimiz bu sezon şampiyonlar ligine katılma hakkı yakalamak.Ara transfer sezonundan sonra geldiğim için takıma katkı yapabilecek oyuncular alamadık.Ancak şunu biliyorum ki;bu takımın bu kadaro ile de bunu başarabilecek gücü var.Ancak kadromuz dar.Sakatlıklar ve cezalılar olması durumunda çok zor anlar yaşayabiliriz.

Elimizdeki kadro yapımıza ve Serie A'nın durumuna baktığımızda en iyi taktiğin klasik 4-4-2 olacağını düşünüyorum ve bu çerçevede taktiğimiz:

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    UEFA Kupasında Dortmund ile eşleştik.İlk maçımızda deplasmanda 3-3'lük güzel bir sonuç aldık.Rövanş maçında kendi evimizde taraftarımızın da desteği ile bu turu geçeceğimizi düşünüyorum.

İkinci yarıda oyuna aldığım Okaka'nın müthiş performansı ile bu turu geçtik ve Atletico Madrid ile eşleştik.
    Last edited by Caretta Caretta : 07.Mart.2008 at 16:32 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri