transferler opdam dışında güzel orta sahaya barak itzhaki yi alabilirsin AMRLC-FC oynuyo maşallah heryerde kullanırsın.
transferler opdam dışında güzel orta sahaya barak itzhaki yi alabilirsin AMRLC-FC oynuyo maşallah heryerde kullanırsın.
Aslında defansif orta saha düşünüyorum top yapıcak bir adam![]()
Opdam a gelince özellikleri gayet iyiydi.Ondan aldımHavat topları cidden çok iyi
.
.
.
Yoğun istek üzerine Sevillayla bir maç yaptık.Adeta öldük öldük dirildik.Maçı yenildik fakat çok beğendim takımı.Özellikle Kasper uzaktan sevillaya geçit vermedi.Babasının soyadını taşıdı.
Bir Efsane Peter Schmeichel:
Babasının Oğlu Kasper Schmeichel:
Maç Ss si Atakan arkadaşımızdan özet geçmek gerekirse maçı 2-0 öne geçti sevilla.sonra maçı tomassonun süper futboluyla 2-2 yaptık ama kanote dk 90 da affetmedi
.
.
.
Bu arada yeni bir transfer geliyor.Kesin gibi gözüküyor.Ama daha imzalamadı.
Sizce bu isim kimm ???
1-Jean Makoun
2-Maresca
3-Gaby Mudingayi
![]()
Last edited by Onur123 : 06.Mart.2008 at 22:24
Hepinize Teşekkürler...
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ve transferler:
Gelenler:
Daha fazla oyuncu almayı düşünmüyorum.
Gidenler:
Şu ana kadar sadece Capel'i kiraladık. Alican önce kiraladı. Sonra vazgeçti. Sonra Onur Capel'e talip oldu.
Ayrıca Maresca ve Cheventon'u satmayı düşünüyorum.
----------------------------------------------------------------------------------------------------
Transferlerin Ayrıntıları:
Simone Esposito
At.M RL oynuyor. Genç ve yetenekli bir futbolcu.
Georginio Wijnaldum
At.M RLC oynayabiliyor. İlk hazırlık maçında Sol Açık oynattım.
8'le oynadı. Beklediğimin üstünde bir performans gösterdi.
İnşallah hep böyle oynar.
João Carlos
-Resmini bulamadım-
Genç ve yetenekli bir kaleci. Onu Şimdilik 3. Kaleci olarak düşünüyorum.
Ama yakında 1. kaleciliğe kadar yükselebilir.
Leonardo Ponzio
D/WB R, DM, M RC oynayabiliyor.
Sağ bek oynayabilen bir tek Alves vardı. Ona alternatif olarak aldım.
Ama asıl mevkisi DM. Opsiyonel olması bizim için avantaj.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Gelelim ilk hazırlık maçına....
Sevilla 3-2 Villarreal
İlk hazırlık maçımızdı. Takımı genel olarak beğendim. Sonradan oyuna giren Tomasson bizi korkuttu. Ancak Kanouté tek başına yetti.Onur'un kalecisi Kasper Şımaykıl
harikaydı. çok net goller çıkardı...
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Pek hazırlık maçı yapamayacağım. Bi de Alican'la bi maç yapıcam. Zaten İsp. Süper Kupa, Avr. Süper Kupa bi de CL ön eleme maçları var. Sezon başlamadan 5 Maç yapıcağım zaten böylelikle.İnşallah bu maçlara kadar taktiği oturturum.
Şimdilik bu kadar. İlginize teşekkürler...