1 ile 30 arası toplam 198 sonuç

Konu: Galatasaray'ın Yeni Başkanı : Adnan Polat

Threaded View

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Aziz üstel konusdu:Adnan Öztürk baskan adaylıgını acıklayabilir dedi..Ben böyle olacagınmı biliyordum dedi..Saat 4'e çok var diyor..

Bahri Havadır: Adnan öztürk’ün Adnan Polat’ın listesine gireceğini söyledi...2.başkan olacakmış...Ama yine de bir aracıyla renk seçecekmiş bugün nolur nolmaz diye...Ayrıca Adnan Öztürk, dolar milyarderlerinden kurulu bir yönetim yapacağız demiş

ADNAN ÖZTÜRK, ADNAN POLAT’IN LİSTESİNE GİRDİ!..

Canaydın son kararını verdi

Galatasaray’da 22 Mart Cumartesi günü yapılacak seçimli olağan genel kurul toplantısı öncesinde aday olup olmayacağı netlik kazanmayan Özhan Canaydın son kararını açıkladı. canaydın, aday olmayacağını söyledi.

Lig TV’nin haberine göre Özhan Canaydın renk seçimine katılmayacağını ve başkanlık yarışında aday olmayacağını açıkladı. Adnan Polat’ın ise Adnan Öztürk ve Taner Aşkın ile beraber hareket etme kararı aldığı belirtildi. Ancak Adnan Öztürk’ün son anda ortaya çıkabilecek bir anlaşmazlık ihtimaline karşı yine de kendi adı için renk seçeceği öğrenildi. Birlikte hareket edilmesi halinde ise Adnan Polat başkan, Adnan Öztürk asbaşkan olacak.

Öte yandan Adnan Öztürk’ün "dolar milyarderlerinden oluşan bir liste yapacağız" şenkinde bir açıklaması olduğu söylenildi.

maraton.com.tr
    Last edited by Emurafu : 07.Mart.2008 at 15:32

Mesaj Yetkileri