1 ile 30 arası toplam 201 sonuç

Konu: Dale Cavese

Threaded View

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

Hepinize yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Biraz ara verdim paylaşımda ama boş durmadım tabiiki bu arada. Serie A hazırlıklarına tüm hızımızla dewam ediyoruz

Takımın hızlı yükselişi beni biraz zor durumda bırakmadı dersem yalan olur. daha iki sezon önce Serie C2de mücadele ederken - ve oraya göre bir kadromuz varken - şimdi Inter, Milan, Juventus, Roma vs. gibi dünyanın en üst düzey kulüplerine karşı oynabilecek bir kadro kurmamız gerekiyor. Elde bulunan oyuncularla bu çok zor olacaktı. Büyük bir revizyona gittim kadroda. 20 oyuncuyla yollarımızı ayırırken tam 26 oyuncuyla el sıkıştık hem as kadroyu, hem alt yapıyı geliştirdik, antreman sahalarını, tesisleri yeniledik. Kısacası Serie A ya uyum sağlamaya başladık.

--------------------------------------------------------------------------
    Öncelikli hedefimiz tabiiki ligte kalıcı olmak. Bu yüzden orta sıralarda bitirme sözü verdim başkana. İyi miktarda transfer bütçesi ayarladılar. Maaşta yeterli olacaktır yeni çıkan bir kulüp için.

Giden oyuncular
    İsimlerini tek tek yazmak gereksiz olur, o yüzden serbest bıraktığımız oyuncuları yazmıyorum.
    Mauro Zaccagnini =>gelecek sezon Brescia için mücadele edecek. satışından 250bin ytl kasamıza koyduk.
    Kristoffer Andersen => Novara ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. 750bin ytl gelir edle ettik transferinden.

Gelen Oyuncular

--------------------------------------------------------------------------
    ileride takıma faydalı olabileceğini düşündüğüm 7 regen genç getirdim alt yapıya. Transferlerimiz içinde de en çok ses getireni kuşkusuz dos Santos oldu. bu yıl sözleşmesinin de son senesine giriyor eğer ikna edebilirsek belkide bonservissiz gelecek yıl takımımıza katılır, neden olmasın

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Kadroyu ne kadar geniş tutarsak o kadar rahat ederiz. Spezia'dan Eder Bau bu yıl kiralık olarak görev alacak takımımızda.

işte hazırlık maçları...
    [IMG][/IMG]
    Last edited by Knightmare : 08.Mart.2008 at 02:32 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
    Hak bela yazmaz kul azmadıkça.

Mesaj Yetkileri