1 ile 30 arası toplam 68 sonuç

Konu: Hedef Avrupa'da Sayılı Takımlar Arasına Girmek [ 2010-11 Sezonu ]

Threaded View

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Bende şaşırıyorum kendime aslında O resimde görülen lisans Fake deildir yani herhangi bir photoshop falan yok . Ekran görüntüsü zaten belli oluyor neyse.

İşin ilginç yanı ben Fenerbahçe'de oynamıştım amatör olarak Trabzon'da . Şu an da Aziz Yıldırım çok destek veriyor . Bir ara kapanması gündeme gelmişti tepkiler yüzünden ama Özkan Sümer araya girerek karşı çıktı ve Trabzon'da Fenerbahçe adında bir kulubun olması rekabeti artırır düşüncesiyle. Hatta zamanında Ntv'ye de çıkmıştık kulup olarak . Trabzon'da Fenerbahçe adında bir kulup çok ilginç dimi

Buda Andrey Arshavin'in profili meraklısına

Top sürmesi kusursuz . Görüldüğü gibi top sürmesi 20 . Ayrıca hızlı ve bitirici bir isim hem sağ açık hemde forvette oynayabiliyor.

Oyuncu göndermedik fm serilerinde orjinalliği seven biri olarak yabancıları elden çıkarmadım . Belirli tarz yabancıları da almak istemedim. Banega,Piatti,Angulo vs gibi..

Sadece İlhan Parlak, Gürhan'ı Karşıyaka'ya kiraladım.

Kezman'ı ise takımda 9 yabancı olduğu için Süper Lig'e kaydetmedim. Süper Lig için Arshavin, Deivid,Semih Ve Kazım Kazım yeter diyerekten.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Bu arada Transfer sezonunun bitmesine saatler kala Trabzonspor takım kaptanı Hüseyin Çimşir satış listesine konmak istemiş ve bizimde Maldanado'nun 1-2 ay boyunca sakatlığı yüzünden oynayamayacak olduğu için Hüseyin'i 875 bin euro gibi çok ucuz bir rakama transfer ettik.

2 ön liberolu taktiğimiz olduğu için Aurelio ve Hüseyin'i bu bölgede oynatacam . Eski takım arkadaşları oldukları içinde uyum sorunu yaşıyacaklarını sanmıyorum
    Last edited by shamur1 : 08.Mart.2008 at 18:23 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri