1 ile 27 arası toplam 27 sonuç

Konu: Büyükpivot'un Taktik ve Antrenman Analiz Odası

Threaded View

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Eleştirilerinizi okudum, ve taktikte ufak tefek değişiklikler yaptım. Yeni taktiğimde, dizilişte hiçbir fark olmadığını şimdiden belirteyim. Ama özellikle oyuncu komutlarında bir çok değişikliğe gidildi. Yaratıcılık kısıldı, gerekli oyunculara verildi. En kısa zamanda (yani yarın ) yeni taktiğimi sizlerle bu konu altında paylaşacağım. Şu anda yeni taktiğimi kullandığım kariyerime şuradan ulaşabilirsiniz;
    http://forum.turksportal.net/vb/show...t=57145&page=2
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by shamur1 View Post
    Dostum 1.si Atak oynarken defansını önde kurman lazım ama gördüğüm kadarıyLa defansın geride kuruLmuş bence mantıksız.. 2.si kısa pasLarla hızLı hücüm nası yapıLır ?Gerçekte bunu ArsenaL yapabiLiyor sadece ve bu bir oyun üsteLik. YaratıcıLık 20 üzerinden 20 yapmışssın e her oyuncu kendi kafasına göre oynamazmı ? HızLı tempo ve yüksek aLan daraLtma rakibe çok boş aLan vermezmi ? Bunlara rağmen bu taktik iLe başarıLı oLduysan gerçekten bravo sana
    Sorularına tek tek cevap vermeye çalışacağım, biraz gecikmeli olduğu için kusura bakma.
    1. soru, atak oynarken defansımı da önde kurarsam defansım yol geçen hanı olmaz mı? Gelen geçen bana her maç 3-5 tane bindirmez mi? Defansı geride kuruyorum ki, defansın arkasına atılan toplar sorun yaratmasın. Defansın önüne atılan toplar sorun değil zaten, oraları koruyan defansif ortasaha var. Ayrıca defanslar da çıkıyor oyuncuyu görünce.
    2. soru, yıllardır kısa pasla hızlı hücum yaparım. Yıllardır kendi taktiklerimle ulaştığım başarıları da göz önünde bulundurursak, pek sorun olmuyormuş demek ki
    3. soru, yaratıcılık konusunda hata yaptığımı, Servet top sürmeye çalışınca anladım Bu nedenle orada değişikliğe gittim ve yaratıcılığı yüksek oyunculara verdim sadece bu özelliği.
    4. soru, hızlı tempoda alan daraltma fazla sorun yaratmıyor. Orta sahada topu kapıyoruz ve hızlı hücuma çıkıyoruz bu taktik sayesinde.

Daha sorularınız varsa onları da yanıtlamaya çalışacağım. Herkese teşekkür ederim.
    Last edited by IcedEarth : 09.Mart.2008 at 01:05 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri