Teşekkür ederim yorumlarınız ve iyi dilekleriniz için.
Serie A 6.HaftaLigin güçlü ekiplerinden birisi Udinese, ama kendi evimizde iyi oyun oynuyoruz. İstatistiklerde de görünüyor ne kadar etkili olduğumuz. Aradığımız golleri ikinci yarıda bulduk ve 2. galibiyetimize ulaştık.
__________________________________________________ _______________
Serie A 7.Haftamüthiş başladığımız maçta yine sonunu getiremedik...3-0 önde girerken ikinci yarıya, nasıl 3 gol yedik anlayamadım. bir türlü durduramadım etkili oyuncularını...Bu kadar kolay olmamalı puan kaybetmek
Serie A 8.HaftaTorino maçı ders oldu galiba
LAzio'ya aynı şansı tanımadık. temiz bir galibiyet ile deplasmandan 3 puanla ayrıldık.
Serie A 9.Hafta90. dakikayı geçtiği zaman korkmaya başlıyorum artık
hakem 4 dakia uzatma verdi 90+6 da gol yedik. her maçta son 10 dakikada gol yiyoruz
Serie A 10.HaftaInter'i bu kadar zorlamışken puan alamamak çok kötü oldu. Özellikle orta ve yan hakeme saygılarımı sunuyorum! buz gibi ofsaytı görmeyip gol yememize sebep oldukları için. işte kanıtları
Başarılı olmamı istemeyenler vargaliba
Puan Durumuİstikrar yakalayabilirsek güvende gelir daha yukarıları zorlayabiliriz. Pekte iyi yorumlar yapmak mümkün değil şu an için
![]()

LAzio'ya aynı şansı tanımadık. temiz bir galibiyet ile deplasmandan 3 puanla ayrıldık.