ibrahim akın: oyuna en yanlış aktarılmışlardan birisi olarak düşünüyorum.yanlış anlaşılmasın benim fikrim.
ibrahim akın: fiziksel olarak o kadar güçlü değil.hız ve acc. doğru katılıyorum ama o kadar güçlüolduğuna inanmıyorum.ayrıca balance mümkünse olabildiğince düşürülsün.i.akın topla dribbling yaparken en dengesiz adamlardan biri nasıl çalım attığını o bile bilmiyor bende 18 gözüküyor en fazla 10 olmalı.teamwork düşük olmalı en fazla 5-6.off the ball yüksek olmalı zaten tek artısı o.bravery 20 bile olabilir.composure,consentration,decision ve özellikle creativity 10 altında tutulmalı bunlardan eminim.corner,crossing,long shot,freekik en az 15 olmalı.ama bunlardan da eminim teknik en fazla 10 pas en fazla 12 dribling ve finishing te yine en fazla 12 de kalmalı.bide first touch bende 16 gözüküyoki o da 10 bile fazladır.i.akın teknik kapasitesi çok düşük bir futbolcu bence bunu farketmek bu kadar zor olmamalı.ayrıca i.akın da potansiyel yokki şuan ne ise 10 sene sonra da o kadar olur.fazla gelişemez.pot.düşük tutulmalı.i.akında pot.170 g.güleçte ise 152.bunlar bence yanlış.
i.toraman:gayet gerçekçi olduğunu düşünüyorum ama teknik bende 9 oalrak gözüküyorki o kesinlikte artmalı.en az13-14.
alemde tekiz, hepinize yeteriz..