Yorumlar için teşekkürler arkadaşlar.Kaldığımız yerden devam ediyoruz.
2.yarıda ilk rakibimiz Roma.Aslında ortada geçen bir maçtı ama benim forvetlerimin beceriksizliği Roma forvetlerinin ise çok becerili olması sonucu beliledi.
Üst üste zor rakiplerle oynıyacaktık ve Roma'dan sonra Juventus ile devam ediyoruz.Harika oynadık ve zor olan bu maçı aldık.Bu sezon artık büyük takımlarıda devirebiliyorduk.Ama asıl hedefim başımın belası Fiorentina'yı devirmek.
Sampdoria karşısında çok şanssızdık.Şans biraz yanımızda olsa o gün Sampdoria'ya 5 çekerdik ama malesef 1 tane ile yetindik.
Lazio ise çok iyi oynadı ve kazandı.Direndik ama olmadı.d
Reggina bize rakip olabilecek kapasitede değildi.İyi oynadık ve sonunda kazandık.
İtalya Kupası 'nda rakibimiz Treviso.Bize göre zayıf bir rakipti aslında kendimizi fazlada sıkmadık ve rahat kazandık.
Atalanta karşısın çok iyi oynadık.Özellikle bu sezon vasat bir performans gösteren Budan'ın 2 gol atması çok güzeldi.
Empoli maçı ise harika oynadık zaten istatistikler her şeyi anlatıyor.
UEFA Cup'ta rakibimiz ise Bordeaux olmuştu.Deplasmanda harika bir futbol oynamıştık.Bordeaux beraberliği son dk'da kurtardılar.Rövanş için umut olmuştu bize bu sonuç.
Bologna maçına yorgun çıkmıştık.Fazlada sıkmadık aslında kendimizi ve suskun golcümüz Budan'ın golüyle kazandık.
Sıra geldi başımın belası Fiorentina'ya.Gerçekten harika oynadık ama son dk'larda oyundan düştük.Tam kazanıcaz derken malesef berabere bitti maç.
Torino bizden daha üst sıralarda bir takımdı.Ama öyle böyle bir futbol oynamadık.Çektiğimiz 27 sut ve kaleyi bulan 17 şut sanırım herşeyi anlatıyor.
UEFA rövanşında kendi sahamızda Bordeaux ile karşılaştık.5. dk'da Guti kırmızı kart görünce mecburen kapanmak zorunda kaldık.85 dk Çanakkale geçilmezi oynadık ve turu geçtik.
İtalya Kupası rövanşında rakibimiz Treviso ile oynadık zaten ilk maçında avantajıyla rahat bir maç oynadık.
UEFA Cup'ta rakibimiz ise ligdede rakibimiz olan SS Lazio idi.Çok akıllı bir futbol oynadık ve çok zor geçen bir maçta Lazio'yu deplasmanda devirip tur için büyük avantaj yakaladık.
Lazio maçının moraliyle Roma maçına çıkmıştık.1-0 öne geçmemize rağmen Roma 2-1 öne geçmişti.Ama maçı bırakmadık ve sonunda Roma'yıda devirmiştik.
UEFA'da rövanş günü gelip çatmıştı.Bizim için tarihi bir gündü.Kazanırsak çeyrek finale kalıcaktık ki bu gerçekten bu sezon için harika bir başarı olacaktı.
UEFA'da tur atlamanın moraliyli çıktık Sampdoria maçına.Ama hiç beklemediğimiz bir sonuç aldık.
UEFA'da ise rakibimiz gruplarda yendiğimiz Everton olmuştu.Gruplarda yendiğimiz için bu turuda geçer yarı finale çıkarız diye düşünüyordum ama sonuç düşündüğümüz gibi olmadı.
Üst üste aldığmız galibiyetlerden sonra yine düşüşe geçmiş bir türlü istikrar sağlayamıyorduk.Kendi sahamızda yine beklenmedik bir yenilgi aldık.
Udinese maçı bizim için kötü gidişi durdurmak adına çok önemli bir maçtı ve harika oynamıştık.
Sıra gelmişti UEFA'da yarı final için son mücadeleye.Ya tamam ya devam maçıydı.Malesef buraya kadar dedik.Ama bu çeyrek final bile bizim için çok büyük bir başarydı.
UEFA'da elenmenin moral bozukluğuyla Palermo maçına çıktık ve yine bir puan kaybı yaşadık.
İtalya Kupası yarı finalinde baş belam Fiorentina ile eşleşmiştik.Bu maça kadar Fiorentina'yı hiç yenememiştim.Ama şeytanın bacağını öyle bir kırdım ki...
Fiorentina'yı nihayet devirmiş ve çok büyük bir moral kazanmıştık.Çünkü İtalya Kupası'dan finale gidiyorduk.Bu moralle Trevisa maçına çıktık ve kazandık.
Rüzgari arkamıza almış önümüze geleni deviriyorduk rakibimiz İnter'di ama bize onlarda direnemedi...
İnter'ide deviridikten sonra iyice cesaretlenmiştik ve kendimize güvenimiz tamdı.Ama Brescia o kadar şanslıydı ki o gün...
Takımımızın en kötü huyu buydu işte bir kötü sonuç aldıkmı devamı mutlaka geliyordu.Livorno maçıda bunlardan biriydi.
Ve kötü gidişte en ağır darbeyi bize Juventus indirmişti.Resmen dağılmıştık Juve maçında.
Açıkçası bu kötü gidiş beni Fiorentina maçı içinde umutsuzluğa itiyordu.İlk maçı 4-0 kazanmıştık ama rakipte Fiorentina'ydı.Ama 1-1 bitti maç ve İtalya Kupasında 2002'den sonra ilk kez finale çıkmış ve Roma'nın rakibi olmuştuk.
Lazio'ya karşı şansımız bu sene tutuyordu ve Lazio'yu bir kez daha devirmeyi başardık.
Milan maçı ise tek kelimeyle harika bir maç olmuştu bizim için.Muhteşem bir futbol oynamış ve Milan'ı devirmiştik.Artık Parma tekrar İtalya'nın büyüklerinden kabul edilmeye başlanmıştı.
Genoa maçı bizim için çok rahat geçmişti.Çünkü lig bitmeye yakın tekrar formumuza kavuşmuştuk.Yine penaltı kaçırdık ama o penaltıyı bu sefer aramadık.
Vee sıra gelmişti sezonun en önemli maçına.İtalya Kupası finaline.Harika başlamıştık maça ama yediğimiz gol resmen bizi şok etmişti çünkü süper oynuyorduk.Maçı bırakmadık saldırdık saldırdık ve son dk'da Budan ile golü bulup maçı uzatmaya götürdük.120 dk sonunda iki takımdada penaltı atacak derman kalmamıştı.Ama kazanan biz olmuştuk.2002'den sonra ilk kez kazanmıştık.Ve benim ilk kupam olmuştu bu.
Sezon bitmişti ve biz hedefimize ulaşmış ligi 5.sırada bitirmiştik.Artık çıta yükselmeye başlamıştı.








































