Vallahi ben her zaman söyledim sonuç olarak Türkiye' de yetişen ve temel futbol eğitimini burada alan topçular birbirine denk durumdalar. Ligler arasında çok büyük farklar yok. Ama şu bir gerçek ki Lig B klasman gruplarında oynanan futbol tam bir rezalet. Süper ligde ne oynanıyor ki lig b de ne oynansın diyenleri duyar gibiyim. Kendilerine ben de katılıyorum. Yalnz Lig B' den çıkan oyunculardan sadece bazıları, Lig A' da çok azı da TSL' de banko oynuyorlar. Lig A ile TSL' deki türk oyuncular arasında çok büyük bir fark yok. Çünkü Türkiye' nin en kaliteli Türk oyuncuları TSL' de onların bir kademe altı da Lig A' da. Bakınız Gökhan Emrreciksin Ankaraagücün' de banko oynuyor. Kocaeli' den giden Koray KAyseri' nin vazgeçilmezi oldu. Yine Ankaragüc' lü Elyasa, Sivas' lı Mohamed Ali, İBB' nin istikrar abidesi ömrünü alt liglerde geçirmiş sol bek Ekrem ve Oftaş takımının hemen hemen hepsi. Bir de Lig B' den çıkıp gelen İ. Şahin örneği var. Oftaş' da gerçekten çok başarılı maçlar çıkarıyor. Ama Lig A ile Lig B arasında büyük farklar var Lig B' de 50 takım var bunlardan sadece 10-15 i nispeten kaliteli kadrolar kurabiliyor. Ama oyuncuları bireysel olarak incelemek lazım. Lig B' de oynayan 105 CA' lı bir oyuncu olamaz mı ? Tabi ki olabilir. En az 3 maçını izlemişsinizdir sağlam delilleriniz vardır bunun ispatlarsınız ve oyuna aktarılmasını sağlarsınız.