1 ile 30 arası toplam 39 sonuç

Konu: İlk Durak Beşiktaş....

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

TURKCELL SUPER LİG 2. HAFTA

Bu zorlu maçta rakibimiz Ankaraspordu deplasmanda oynuyorduk ve ASAŞ stadının zemini malum tarlayı andırıyordu oyuncularıma Aynen şunları aktardım '' Biliyorum Sahanın zemini kötü siz böyle sahalarda oynamaya alışık değilsiniz ama elinizden geleni yapın'' oyuncularımdan hiç beklemediğim bir cevap aldım '' Biz şımarık İstanbul çocuğu değiliz bizde Anadoludan geldik Bizde zor şartlarda büyüdük lütfen bunları bir daha ağzınıza almayın'' aslında onlarada hak verdim ve maça çıkmalarını söyledim.

Çok kolay kazanmamız gereken bir maçtı birazda şanssızlığımızın kurbanı olduk. Tek önemli atakları gol olan Ankarasporlu futbolcular ise maçtan sonra sahayı bayram yerine çevirdiler ayrıca Maçtan sonra yaklaşık 500 kişilik Çarşı grubu kaleci Senecky'i alkışlarıyla tebrik ettiler.

MAÇIN ADAMI

Forvetlerin 90 dakika yapamadığını o 15 dakikada yaptı Özer Hurmacının Kullandığı kornerde kafaya iyi çıkan Gökhan Zan Beşiktaşı öne geçirdi ama bu gol galibiyete yetmedi.
    .
    .
    .

kardeş kariyerin gayet güzel gidiyor sen sparta prag ı da geçersin kafana takma bogdan stancu gelirse çok faydası olur gibime geliyor başarılar
    Yorumun için sanada teşekkür ederim İnşallah Sparta Prag'ı geçerim ayrıca Stancu gerçekten büyük futbolcu gelirse performansıyla göz kamaştıracağına inanıyorum ayrıca satışından iyi gelir sağlıyabiliriz.
    Last edited by Addolorato : 17.Mart.2008 at 17:29 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri