1 ile 30 arası toplam 39 sonuç

Konu: İlk Durak Beşiktaş....

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

TRANSFERLER

Flamengo takımından gelecek vaad ettiğine inandığımız genç yetenek Vinicuis Colombiano'yu renklerimize kattık Flamengo'ya bonservis olarak 450 bin € ödeyeceğiz ayrıca bir daha ki transferin % 20'lik kısmı Flamengo'ya gidecek. Şu an kendisi İstanbulspor'a kiraya gidiyor.

Belkide bir çoğunuz yakından tanıdığı Bogdan Stancu 220 bin € karşılığında renklerimize kattık. Stancu yıllık 250 bin € kazanıcak. Bu transferle transfer sezonunu kapattık verimli bir dönem geçirdiğimize inanıyorum. Toplam aldığımız 3 oyuncuya 1.2 Milyon € ödedik.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

ŞAMPİYONLAR LİGİ 3. ÖN ELEME TURU 1. MAÇ

İlk maçı İstanbul'da oynadığımızdan kazanmak zorunda olduğumuzu oyuncularıma anlattım. Çünkü burda gol yememiz bile dezavantaj dı. Bende full ofans düşünmedim açıkcası maçta zaten kadro olarak üstün olduğumuz bir rakibe karşı oynuyorduk.

Evet istediğimizi aldık diyebilirim. Gerçekten güzel bir oyun ortaya koyduk Nobre yine fırsatçılığını gösterdi ve Prag filelerinide havalandırarak Şampiyonlar Ligindeki gol sayısını 5'e çıkararak, Avrupa geçici olarak gol krallığını elinde tutuyor.
    MAÇIN ADAMI

TURKCELL SUPER LİG 3. HAFTA

Bu maçıda İstanbul'da oynuyorduk ve henüz sene başı olmasına rağmen puan kaybına tahammülümüz yoktu açıkcası. Bu maçta Mehmet Yıldızı iyi marke etmelirini söyledim oyuncularıma nitekim beni şaşırtmadılar.

Genel olarak rahat bir maç oldu Anadolu Takımları için İstanbul'un bir kabus olduğunu tekrar göstermiş olduk özellikle yeni transfer Özer Hurmacı attığı golün yanı sıra verdiği paslarlada taraftarın gönlünde taht kurdu.

MAÇIN ADAMI

ALKIŞLAR GENÇ ÖZER'E!!
    .
    .
    .

Lige fena başlamamışsın Eralp ama Stancu iyi olur gelirse.
    Teşekkür Ederim Yunus Stancu Geldi bile
    .
    .
    .

Quote Originally Posted by c3surkedi61 View Post
    Stancu Bobo nun yanında iLaç oLacaktır Forvete Delgado yu forvet arkası oynatmanı tavsiye ederim
    Mesajın için teşekkür ederim ama Bobo Beni biraz düşündürüyor açıkcası henüz siftahı bile yok onun için şimdilik formda olan Nobre ile Stancu'yu düşünüyorum oynatmak için.
    Last edited by Addolorato : 17.Mart.2008 at 21:36 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri