TURKCELL SUPER LİG 4. HAFTA
Evet 4. hafta mücadelesinde rakip Vestel Manisa'ydı. Hedef ise mutlak 3 puandı. Maça 11 çıktık ama bu 11 kişi bitireceğimiz anlamına gelmiyordu malesef. Takımıma ve özellikle İbrahim Toraman'a dikkatli ol dedim en ufak hareketin pahalıya patlar dedim ama dinlemedi.
Aslında oyundan pek zevk almadım ama seyirciye iyi bir maç izlettiğimi düşünüyorum yani verdikleri paraya değdi bence kaçan penaltı kırmızı kartlar goller 90+3 te iptal edilen golümüz daha ne olsun!
ŞAMPİYONLAR LİGİ 3. TUR 2. MAÇ
İlk maçta aldığımız 2-0 lık galibiyetin rahatlığıyla Prag'a gittik amacımız burdanda galibiyetle dönmekti her zamanki gibi oyuncularıma oyun disiplininden kopmamaları gerektiğini anlattım sonuçta futbol bu top yuvarlaktır ve her maç 0-0 başlar.
İlk maça nazaran biraz daha zorlandık ama yinede kazandık Allah nazardan saklasın Nobre mükemmel form tuttu avrupada 6 golü var böyle giderse gol kralı olucak umarım. Maçın özetine gelicek olursak ezik bir Prag İyi bir Beşiktaş
ŞAMPİYONLAR LİGİ GRUBUM
Kolay bir gruba düştüğümü düşünüyorum hedefim Real Madrid'in arkasından 2. olarak gruptan çıkmak
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
BU ARADA MESAJ YAZAN HERKESE TEŞEKKÜRLER!